aju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no nie dziwne skoro jeszcze nie wyslane toś dał a ja kabel wysłałem [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 22:26_________________________________________________Arku wysłałeś?
slepy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 21:03_________________________________________________ a ty masz jakieś logo w zanadrzu? Wheel Whores :gwizdanie: Serducho , czy napis
A-rek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Arku wysłałeś? yyyyyyy....... tak Serducho naughty, czy napis ganz egal
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 no skoro wiekszosc chce logo DOPE z turbinka to chyba trzeba bedzie takie zrobic ale aktualnie mam troche malo czasu i nie mam sie tym kiedy zajac
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no skoro wiekszosc chce logo DOPE z turbinka to chyba trzeba bedzie takie zrobic
A-rek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152846.new#new
aju Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 doszły koszulki też chiał bym 2 sztuki z turbinką
soolek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A-rek, a może koszulki Battaliona ruszysz, bo jakoś zamarło? Ja jestem chętny na koszulki, o ile jakieś fajne loga będę (w dope się właśnie po Międzyzdrojach tydzień lansowałem )
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A-rek, a może koszulki Battaliona ruszysz, bo jakoś zamarło? Ja jestem chętny na koszulki, o ile jakieś fajne loga będę (w dope się właśnie po Międzyzdrojach tydzień lansowałem ) Iverson na dniach miał z Battalionem ruszyć :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Koszulki z Wheel Whores to konkretny pomysł A-rek jest kilku chętnych na te pierwsze koszulki Dope. Ja też byłbym chętny bo jak zbierałeś zamówienia to zmaściłem. Skoro już były one wykonane to powinna być gotowa na ten pierwszy wzór matryca. A jak jest to chyba nie powinno być problemu z dodrukiem kilku sztuk ?
A-rek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Koszulki z Wheel Whores to konkretny pomysł A-rek jest kilku chętnych na te pierwsze koszulki Dope. Ja też byłbym chętny bo jak zbierałeś zamówienia to zmaściłem. Skoro już były one wykonane to powinna być gotowa na ten pierwszy wzór matryca. A jak jest to chyba nie powinno być problemu z dodrukiem kilku sztuk ? niby nie ale jest jeden problem: czas mam prace (nie związaną z koszulkami), żone, dom z ogrodem, klub tuningowy oraz przyjaciol i czasami brakuje mi tych 24 godzin w ciagu doby jak tylko znajde troche wiecej czasu postaram sie cos zorganizowac
RS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jakby nowa seria ruszyla to wezme na bank przynajmniej 2 sztuki.
wojciu0308 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja teza bym wzial tylko ze jak by mialy podkoszulki inny kolor
Rekomendowane odpowiedzi