Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zbieram zamówienia na t-shirt DOPE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no nie dziwne skoro jeszcze nie wyslane

toś dał :kox:

a ja kabel wysłałem :wink4:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 22:26_________________________________________________Arku wysłałeś? :mysli:

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 21:03_________________________________________________

a ty masz jakieś logo w zanadrzu? :cool1:

Wheel Whores :gwizdanie:

Serducho :naughty:, czy napis :decayed:

Opublikowano
Arku wysłałeś?

yyyyyyy.......

tak :decayed:

Serducho naughty, czy napis

ganz egal :tongue4:

Opublikowano

no skoro wiekszosc chce logo DOPE z turbinka to chyba trzeba bedzie takie zrobic :wink4: ale aktualnie mam troche malo czasu i nie mam sie tym kiedy zajac :kwasny:

Opublikowano

no skoro wiekszosc chce logo DOPE z turbinka to chyba trzeba bedzie takie zrobic

:good:

Opublikowano

doszły koszulki :decayed:

też chiał bym 2 sztuki z turbinką :kox:

Opublikowano

A-rek, a może koszulki Battaliona ruszysz, bo jakoś zamarło?

Ja jestem chętny na koszulki, o ile jakieś fajne loga będę (w dope się właśnie po Międzyzdrojach tydzień lansowałem :pali: )

Opublikowano

A-rek, a może koszulki Battaliona ruszysz, bo jakoś zamarło?

Ja jestem chętny na koszulki, o ile jakieś fajne loga będę (w dope się właśnie po Międzyzdrojach tydzień lansowałem :pali: )

Iverson na dniach miał z Battalionem ruszyć :gwizdanie:

Opublikowano

Koszulki z Wheel Whores to konkretny pomysł :good:A-rek jest kilku chętnych na te pierwsze koszulki Dope. Ja też byłbym chętny bo jak zbierałeś zamówienia to zmaściłem. Skoro już były one wykonane to powinna być gotowa na ten pierwszy wzór matryca. A jak jest to chyba nie powinno być problemu z dodrukiem kilku sztuk ?

Opublikowano

Koszulki z Wheel Whores to konkretny pomysł :good:A-rek jest kilku chętnych na te pierwsze koszulki Dope. Ja też byłbym chętny bo jak zbierałeś zamówienia to zmaściłem. Skoro już były one wykonane to powinna być gotowa na ten pierwszy wzór matryca. A jak jest to chyba nie powinno być problemu z dodrukiem kilku sztuk ?

niby nie ale jest jeden problem: czas :wink4: mam prace (nie związaną z koszulkami), żone, dom z ogrodem, klub tuningowy oraz przyjaciol i czasami brakuje mi tych 24 godzin w ciagu doby :rolleyes: jak tylko znajde troche wiecej czasu postaram sie cos zorganizowac :wink4:

Opublikowano

Jakby nowa seria ruszyla to wezme na bank przynajmniej 2 sztuki. :evil:

Opublikowano

ja też biore :decayed:

Opublikowano

ja teza bym wzial :decayed: tylko ze jak by mialy podkoszulki inny kolor :naughty:

Opublikowano

Też sie pisze jak pójdzie nowa seria.