Wąski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Czekam na lakiernika, na razie ma miesiąc poślizgu ups ,tak to z nimi bywa
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Gamling ty wiesz że masz przyjechać tym potworkiem na spota jak to będzie już jeździło po mieście
Gamling Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Spoko, na pewno kiedyś przyjadę. [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:08_________________________________________________Grrr, lakiernik właśnie stwierdził że będzie gotowa dopiero w grudniu
Gamling Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Problem polega na tym, że tamten jest trochę znajomy i jest dobry.
Gamling Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 No niestety nie mam wyjścia.[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________Ale na pocieszenie właśnie udało się w końcu zamówić amortyzatory Bilstein B8. Do tej pory była lipa, nigdzie nie mogłem ich dostać.
Piasek k-6 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 ale ma szarpniecie skurkownaiec a nie doczytałem chyba a jaki bedzie kolorek lakieru?? taki jak był czy moze masz jakies widzimisie inne ??
Gamling Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Zostaje taki jaki był - czarny. A dokładnie Volcano black.
macieek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zostaje taki jaki był - czarny. A dokładnie Volcano black. Czyli jedyny sluszny kolor jak to niektorzy mawiają
Gamling Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Kusiło mnie trochę żeby zmienić kolor ale ostatecznie zostawiłem. Być może dodam jeszcze kiedyś jakieś elementy które go trochę ożywią w kolorze ciemno szarym ale to się jeszcze zobaczy.
Wąski Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 drogi ten Twój lakiernik :gwizdanie: może być pv
turdzi Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wąski. jak cos to mam zajebistego lakiernika w krakowie.Tani nie jest ale malowal lata dla ASO toyoty , i na prawde robi tak ze mucha nie siada , a ja bardzo wymagajacy jestem........
agentsmith Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 No.. autko pierwsza klasa. Jestem bardzo ciekaw efektu po wszystkich zaplanowanych modyfikacjach
Gamling Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Kurcze Panowie mam dylemat. Kupiłem błotniki z migaczami, a w oryginale miałem bez. I teraz nie wiem czy dokładać migacze czy zaślepić otwory. Ktoś wie może czy były wersje S2 z migaczami w błotnikach. Googlałem trochę i niby znalazłem takie zdjęcia gdzie są, ale wolałbym się upewnić. Jeśli się zdecyduję je zostawić to pewnie chciałbym zrobić białe wkłady, myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/vw-golf-i-ii-audi-80-migacze-boczne-clear-i1338738820.html jak myślicie będzie pasować? W Zderzaku mam migacze białe.
Gamling Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 A masz jakiegoś linka do dymionych?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 15:15_________________________________________________W końcu auto jest pomalowane, teraz jeszcze poskładać i polerka. Na razie wygląda tak: Zdjęcie kiepskie bo telefonem. Ale na żywo widać że lakier wyszedł bardzo fajnie. Oczywiście przy okazji wyszło parę rzeczy. Będzie więc nowa szyba przednia, migacze w błotnikach, wymienione listwy progowe wewnętrzne i zewnętrzne. Zupełnie nowe listwy drzwiowe z aso. Poza tym między innymi: naprawiony podnośnik elektryczny szyby kierowcy, lampy tylne w całkiem dobrym stanie. Dokupiłem też ori spryskiwacze reflektorów i mały rarytasik czyli przednie lampy soczewkowe. A teraz mam zgryza czy wsadzać hid'y czy nie Pełna lista ze zdjęciami powstanie jak auto wróci już do mojego garażu.
wojciu0308 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 do wiosny ta maszyna ma byc juz full kox kolorek chyba bedzie ladny
Rekomendowane odpowiedzi