Miszka82 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 na dojeździe do Tychów od strony Pszczyny Kuna się turlał chyba z 70km/h a później piszo że 4L poli
Arturoo Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 dokładnie......1,9 jest ekonomiczne .............jak to z górki gasi i za tirami pół drogi się przesmyczy to się dziwić.............
Majkel Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 dzisiaj pare minut po 8:00 na rybnickiej w Gliwicach koło shella w kierunku Rybnika granatowy sedan B5 z trumną na dachu i klubowych ramkach, machalem ale kierowniczka była za bardzo skupiona na jeździe
oprych Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Przed CHWILA koło kopalni wujek srebrne B5 kombi ramki klubowe, CB 2m, białe fele SJZ Pozdro dla kierownika pomrugane jechałem za tobą
Wandet15 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Dziś koło Timkenu zaparkowane B5 z ramkami tablice SD
PiterA4 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 25 min temu stanley na debie:decayed: Stanley czeka cie rezanie cos zauwarzylem:facepalm:
stanley Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 25 min temu stanley na debie:decayed: Stanley czeka cie rezanie cos zauwarzylem:facepalm: Znowu Cie nie zauważyłem PS. Masz na mysli oświetlenie ? -jeżdżę tak już z pół roku - nie mam czasu
PiterA4 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 25 min temu stanley na debie:decayed: Stanley czeka cie rezanie cos zauwarzylem:facepalm: Znowu Cie nie zauważyłem PS. Masz na mysli oświetlenie ? -jeżdżę tak już z pół roku - nie mam czasu dyskoteka nad tablica stanley na spocie wyrezaj nowe
riddick74 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Na parkingu KWK Chwałowice z tablicą SZO, białe fele
Majkel Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Na parkingu KWK Chwałowice z tablicą SZO, białe fele Pewnie Polkowaty....
Polko_V Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Na parkingu KWK Chwałowice z tablicą SZO, białe fele no na pewno ja... tylko, że już byłem 550m pod ziemią
otomsono Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Jakąś godzinę temu na ul.Lipowej w SO pod składem budowlanym widziany Talib a właściwie to jego samochód. Nie wiem czy byłeś w środku bo za ciemne masz szybki
aherok Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witam! Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna , ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie
talib1990 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Jakąś godzinę temu na ul.Lipowej w SO pod składem budowlanym widziany Talib a właściwie to jego samochód. Nie wiem czy byłeś w środku bo za ciemne masz szybki byłem w środku ( zmieniłem folie na ciemniejszą żeby nie było już mnie widać ) czekałem na kumpla bo strzelił mi wąż wodny i wywaliło płyn na ziemie....
dejvgliwice Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witam!Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna , ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie u mnie pod blokiem widziales moja audiczke:naughty: pozdrawiam
aherok Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witam!Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna , ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie u mnie pod blokiem widziales moja audiczke:naughty: pozdrawiam A możliwe, bo rejestracja była jakaś taka podobna, acz nie pamiętam. Dziś o 8:00 już go tam nie było. Następnym razem ściągnę wycieraczkę z Twojego auta, będziesz wiedział że to ja
dejvgliwice Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witam!Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna , ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie u mnie pod blokiem widziales moja audiczke:naughty: pozdrawiam A możliwe, bo rejestracja była jakaś taka podobna, acz nie pamiętam. Dziś o 8:00 już go tam nie było. Następnym razem ściągnę wycieraczkę z Twojego auta, będziesz wiedział że to ja Autka nie bylo bo w pracy od 6 juz jestem a co ty tak czesto bywasz w moich rejonach
aherok Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witam!Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna , ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie u mnie pod blokiem widziales moja audiczke:naughty: pozdrawiam A możliwe, bo rejestracja była jakaś taka podobna, acz nie pamiętam. Dziś o 8:00 już go tam nie było. Następnym razem ściągnę wycieraczkę z Twojego auta, będziesz wiedział że to ja Autka nie bylo bo w pracy od 6 juz jestem a co ty tak czesto bywasz w moich rejonach Piszę system do lokalizacji klubowych samochodów i zamierzam wszystkie śledzić średnio co 4 godziny aktualizując położenie. Dlatego też dopiero o 8:00 sprawdzałem, bo wcześniej byłem o 4:00. Narazie mam dwa samochody na liście - mój i Twój --- Bywam tam czasem w okolicy i pokonuję te wertepy koło Twojego auta
dejvgliwice Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Aha rozumiem bede teraz sledzony heh
Rekomendowane odpowiedzi