Indi Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Turzol na światlach koŁo MC Następnie srebrne B6 awant na Pszczyńskich blachach na ul Burschego To ja byłem Siemanowe A4 o 16:10 na krakowskiej w Mikołowie Edytowane 20 Marca 2016 przez Indi
pakotomasz Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Czarny avant B6 KOS ***50 stałeś za mostkiem w stronę Woli pozdro
blant88 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Seves w czwartek obok małego Tesco na Nowinach o 17.30 Wysłane z mojego LG-D620
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Polko_V dzisiaj w Knurowie na rondzie ...by sie zgadzało kaś Ty ta seria ujrzoł?!
danielom Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Ja seria, kumpel ze mna jechal firmowym Caddy i pado, obejrz jaka audica , a ja na to.. eee to tylko Grzesiu Zacne to macie Panocku
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Polko_V dzisiaj w Knurowie na rondzie ...by sie zgadzało kaś Ty ta seria ujrzoł?!Przecie Ty tak wolno jeździsz, że nokią 3310 można filmiki bez klatkowania za Tobą kręcić
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Ja seria, kumpel ze mna jechal firmowym Caddy i pado, obejrz jaka audica , a ja na to.. eee to tylko Grzesiu Zacne to macie Panocku ...rezam...jak to Miszka mówi: do serii . A ponadto telefony są zawsze na jaką kawkę sie mozna umówić. Polko_V dzisiaj w Knurowie na rondzie ...by sie zgadzało kaś Ty ta seria ujrzoł?!Przecie Ty tak wolno jeździsz, że nokią 3310 można filmiki bez klatkowania za Tobą kręcić Te Łon...srete tete ...no ostatnio my dwaj za chooooooooja pana nie zmieścili by się przed tym wjazdem na rondo .A żem prędzej jechałem ekonomicznie, to inna bajka...też czasem chce mieć spalanie rzędu 7 litrów a 9 Edytowane 26 Marca 2016 przez Polko_V
danielom Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Ja seria, kumpel ze mna jechal firmowym Caddy i pado, obejrz jaka audica , a ja na to.. eee to tylko Grzesiu Zacne to macie Panocku ...rezam...jak to Miszka mówi: do serii . A ponadto telefony są zawsze na jaką kawkę sie mozna umówić. Polko_V dzisiaj w Knurowie na rondzie ...by sie zgadzało kaś Ty ta seria ujrzoł?!Przecie Ty tak wolno jeździsz, że nokią 3310 można filmiki bez klatkowania za Tobą kręcić Te Łon...srete tete ...no ostatnio my dwaj za chooooooooja pana nie zmieścili by się przed tym wjazdem na rondo .A żem prędzej jechałem ekonomicznie, to inna bajka...też czasem chce mieć spalanie rzędu 7 litrów a 9 Cieżko z ta kawa, wczoraj wrocilem z 3 tyg delegacji, we wtorek zas jade na dluzej takze ustrzelic sie jest dosyc ciezko ;-)
turzol Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 siwytychy dzisiaj na dzielni i ucho77 przy hotelu Tychy
ucho.77 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 siwytychy dzisiaj na dzielni i ucho77 przy hotelu Tychy Dziś się nie wypuszczałem tak daleko chyba że moje ebła auto żeby się po lansować
turzol Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 siwytychy dzisiaj na dzielni i ucho77 przy hotelu Tychy Dziś się nie wypuszczałem tak daleko chyba że moje ebła auto żeby się po lansować To nie wiem, ale pełny s-line na bixie , Twój kolor i blachy ST
dydo85 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Serio przed chwilą koło Tesco w SWD ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Turzol dziś na Tychach Zakładaj te felgi w końcu
Kucmin Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) właśnie teraz Czarny Avancik z przyczepką na tablicach SRC na sośnicy Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Kucmin
dydo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czyżby Hammer kupił przyczepka na budowa Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi