Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Golf - w automacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee. tak samo jak w każdym innym aucie :wink4:

koła podokręcane a to najważniejsze. jeszcze przed lodami na drodze zbieżność ustawię bo przednie koła źle patrzą. ale 130 można lecieć spokojnie a ludzie nie wiedzą co się dzieje :kox:

dzisiaj np przed nami autobus autosan ciśnie prawie 120 i za nami koleś octavią nie wiedział co się dzieje, droga pusta a on z 4 razy brał się za wyprzedzanie :kox: kupa śmiechu z takim autem :kox:

Opublikowano

Miałem kiedyś 1.3b 4 biegi rocznik 86,leciałem ponad 170 na obwodnicy. :cool1:

Nie wiem jakie obroty miał silnik,bo nie było obrotomierza,ale wył strasznie :decayed:

Sprzedałem go 5 lat temu kolesiowi z okolicy jego rodzinka upala go do dzisiaj. Mk2,to jeden z ostatnich Pancerwagenów :good:

Opublikowano

Mk2,to jeden z ostatnich Pancerwagenów :good:

dokładnie :good: 330kkm przebiegu u mnie, 8 lat na gazie i silnik chodzi bardzo dobrze, a kup takie a4 BLB i po 150kkm możesz spać na fakturach i paragonach za naprawy... :decayed:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________ps. znalazłem idealnego wzorca dla mojego:

1320498789_3

:kox:

Opublikowano

Wiesz kolego po ile taka fela chodzi?? :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

widziałem chyba taką za 3 koła :gwizdanie:

Opublikowano

Jest też kłopotliwa w użytkowaniu.

Gosia już drugi raz z rzędu była swoim Gulfem na uczelni,bo Audika ma w garażu na podwórku i nie chciało jej się wyjeżdżać,a do tego Pancerniak wącha ropę :decayed:

Opublikowano

mam dostęp do różnych gratów do mk2 :decayed:

dziś przywiozłem konsolę środkową oraz welurowe dywaniki.

jakoś w święta prawdopodobnie zawita czarna tapicerka :gwizdanie:

zobaczymy co tam jeszcze wygrzebię :kox:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________Wkońcu zawitała konsola środkowa :decayed:

nie jest ona świetnie spasowana, bo jest ciut za długa, nie wiem czemu tak.. muszę porównać kiedyś z jakimś manualem.

brakuje mi jeszcze zapalniczki.

w aucie jest syf jeszcze, bo nie zdążyłem ogarnąć :decayed:

dsc013321077x807.jpg

dsc013351077x807.jpg

Jakoś w święta wybieram się po jakieś różne duperele. Mam wielką stertę do przejrzenia.

Będą czarne boczki, do których będę szukał czarnych foteli oraz wykładziny i tylnej półki.

Ale najpierw muszę zobaczyć to tam znajdę. :)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:54_________________________________________________zapomniałbym. mam patent na podłokietnik :kox:

sam gadget będzie pochodził z mercedesa 124/190.

zobaczymy co z tego wyjdzie :wink4:

Opublikowano

ale wajcha :kox:

Opublikowano

ale wajcha :kox:

właśnie, będę musiał ją chyba skrócić, bo można ręką zahaczyć o popielniczkę teraz na parkingu.

a w ogóle, to może inną wajhę poszukam :decayed: tylko nie wiem jak to tam jest montowane. musiałbym zobaczyć.

Opublikowano

W końcu zrobiłem jakieś foty mojej strzały :decayed: tyle że fonem :kwasny:

Zmieniaj te stołki bo są strasznie kondoniaste :decayed:

Opublikowano

mam dylemat co do tapicerki. miałbym całą czarną prócz foteli.. ale z drugiej strony fajnie by było, jakby złożyć brązową kompletną ładną tapi..

alvaro - to rób new topic :wink4:

Opublikowano

czemu ty mi nie powiedziales ze chcesz czesci do golfa? mam pre wiec jak cos chcesz to pisz obecnie jeszcze mam go calego ale za pare dni idzie pod mlotek :wink4:

Opublikowano

Golfik to jest furacz hehe moim 1 autem byl golfik :) 1,3 skrzynia 4 biegi manual predkosc max osiągnolem 165km/h :) rok to byl hm... chyba 86 albo 87

img1579m.th.jpg

img1584qk.th.jpg

Opublikowano

mój robi v-max jakieś 140 na przykręconym gazie. niestety narazie silnik stawia fochy :thumbdown:

wojciu - odezwę się na gadu później :good:

Opublikowano

swietny sprzet! ja swojego zostawilem siostrze bo serce by mi peklo jakbym mial sie z nim rozstac na zawsze,a tak czasem go jej podpiernicze tez byl moim pierwszym ja swoim pod 180 jechalem :>

Opublikowano

na gazie i w automacie? :cool1:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 12:16_________________________________________________no i koniec tematu... ;(

Opublikowano

sprzedałes? rozbiłes? :decayed:

Opublikowano

to pierwsze :tongue4:

zajeżdżam do domu a tu jakieś łepki odpalają i odjeżdżają :blink:

takie suprajs afterszkolne :decayed:

Opublikowano

tak z ciekawości wymieniałeś u siebie olej i filtr w skrzyni ? bo nie wiem czy wymieniać... :mysli: i jeśli to nie tajemnica to za ile poszedł ?? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...