TDI99 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 To i ja się pochwale -rok produkcji koniec sierpnia 1999 -avant -silnik 110 tdi AFN skrzynia manual -kolor LZ5L (granat z efektem perły) -hamulce w serii -z wyposażenia to skórzana kiera trójramienna od S-line,domykanie szyb z pilota, pakiet chrom i pakiet oświetlenia,tempomat, 4 jasie, podłokietnik X2, podgrzewane spryski szyb, climatronik. el. szyby ale tylko przód, pół-fis itp. montowane standardowo -car audio: ori głośniki i radio KENWOOD- skromny ale gra całkiem przyzwoicie -zawias na wklejce 1BA ale stoi jakoś trochę nisko, może poprzedni właściciel coś kombinował (sprężyny eibach) -kółka alu 15'' według wklejki z bagażnika wyjechała z fabryki na 18"-pewnie zostały gdzieś w NL -z modów to Hidy 6000K, spryski reflektorów(niestety nie ori), oklejenie lewarka biegów okleiną carbonopodobną, ramki na zegarach i daszek ''ala'' RS na tylniej klapie A oto Ona :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 hak out większe kółeczka bliżej ziemii ogólnie ładne autko PS szkoda że parówa
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 hak out większe kółeczka bliżej ziemii ogólnie ładne autko PS szkoda że parówa przecież to nie parówa, ma relingi :gwizdanie: sloganu forum nie znasz Fajne autko, masz juz jakieś plany na przyszłość, ja bym ściemnił szybki przy pakiecie chrom i tym kolorze super sie będzie prezencić
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 hak out większe kółeczka bliżej ziemii ogólnie ładne autko PS szkoda że parówa przecież to nie parówa, ma relingi :gwizdanie: sloganu forum nie znasz Fajne autko, masz juz jakieś plany na przyszłość, ja bym ściemnił szybki przy pakiecie chrom i tym kolorze super sie będzie prezencić dla mnie każde kombii to parówa
LAKIER88 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 bardzo ładny AVANT podoba mi sie zmieniłbym miejsce gaśnicy bo pani mogła by sobie ubić noge lepiej może do bagażnika pozdro
TDI99 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Z planów na przyszłość to ściema szyb i jakieś lepsze alu na niższym profilu a to nie AVG? AFN :>
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 :disgust: a to nie AVG? mój też AFN poliftowy w 99 takie cyrki jeszcze robili
MARCIN607 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 fajne autko daj dużą pięcio ramnienną felge efekt murowany
Armi Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ładna Super wnętrze. Perłowy lakier i chromowane relingi Takiego avanta mógłbym mieć (gdyby sedanów nie było )
Rekomendowane odpowiedzi