Tolek2pl Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Wczoraj Zakupiłem Audi a4 1.8 Turbo (150ps) z 1996r Wyposażenie -ABS -Autoalarm -Wspomaganie kierownicy -Centralny zamek -Climatronic -Poduszka powietrzna -Elektryczne szyby x4 -Radio+CD -Reflektory ksenonowe -Blokada skrzyni biegów -Lakier metallic -Alufelgi 17 -Elektryczne lusterka -Immobilizer W samochodzie zostały zmienione elementy nadwozia tj. zderzak, atrapa, lampy Troszkę przerastają mnie końcówki wydechu według mnie nie pasują i zostaną usunięte.. O to kilka fotek od sprzedawcy :) Taki mały Niedzielny Wypadzik
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 z rs'a to tylko zderzak jest... ale najlepsze masz " kominy " .. zdejmij je jak najszybciej :wallbash:
Tolek2pl Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mam go w rekach od wczoraj muszę się zapoznać z nim dobrze:)
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zderzak i grill Kominy wywal, czarne autko plus obramówki szyb w chromie fajna sprawa, ale u ciebie są nie ori chyba lubia sie odklejać [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:29_________________________________________________kup jakąś dwururke na wydech(np tak jak u Davidsa) i ładnie to wspawaj by nie wystawało jak to cos co masz obecnie
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 pamiętam ja z allegro (przez te kominy)
wicio150 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No rynny jak u mnie na dachu A po za tym wydechem to fajny wozek bezawaryjnosci
.Szczepan. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kominy to prze kozak :polew: Miał fantazje poprzedni własciciel
kolo41 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 "elektryczne lusterka x4"?? fajny jak na 1996r
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no ladny samochodzik, jesli silnik jest w dobrej kondycji to pozazdroscic (w szczegolnosci przodu)
kubson Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przód ładny.. A te 2 rynny.. wywal je jak najprędzej i bedzie super
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wy się kurfa nie znacie Bo to wersja "evo" jest dlatego ma 2 rury Ładne auto, zrobisz te "lufy" i będzie ok, pokaz foty wnętrza
graba83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Widze że masz Elektryczne lusterka x4 na forum jest dział sprzedam to 2 możesz opylić Fajne autko i żwawe oby jezdziło jak najdłużej ps wywal te wuwuzele z tyłu
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zderzak i grill Kominy wywal, czarne autko plus obramówki szyb w chromie fajna sprawa, ale u ciebie są nie ori chyba lubia sie odklejać [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:29_________________________________________________kup jakąś dwururke na wydech(np tak jak u Davidsa) i ładnie to wspawaj by nie wystawało jak to cos co masz obecnie ale czy zderzak od RSa,nie miał sprysków jak polift, licujących sie ze zderzakiem? :gwizdanie: przód masz odwalony elegancko, teraz tylko wywal komina założ jakąś ładną końcówkę i bedzie
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zderzak i grill Kominy wywal, czarne autko plus obramówki szyb w chromie fajna sprawa, ale u ciebie są nie ori chyba lubia sie odklejać [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:29_________________________________________________kup jakąś dwururke na wydech(np tak jak u Davidsa) i ładnie to wspawaj by nie wystawało jak to cos co masz obecnie ale czy zderzak od RSa,nie miał sprysków jak polift, licujących sie ze zderzakiem? :gwizdanie: przód masz odwalony elegancko, teraz tylko wywal komina założ jakąś ładną końcówkę i bedzie Miał takie jak w poliftowym zderzaku czyli zlicowane Moze ten zderzak nie jest ori, albo jakis Rieger bo faktycznie spryski ma jakieś dziwne
Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie kupiłbym tak oszpeconego auta (też pamiętam je z allegro) bo skoro ktoś ją doprowadził do takiego stanu to musiał mieć coś z głową To chyba miał być rs4 sedan Dobra, wywalaj te kominy i jakoś to będzie. Jak na razie kominiarka na głowę bo to wstyd czymś takim jechać. Ja bym te chromy wywalił bo są szpetne i tyle. Obniżyć trochę by się przydało. Ale grilla zazdroszczę
MARCIN607 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Chłopie zmień opis :polew: :polew: :polew: te dwa tłumiki na okrągłe bym zmienił i schował pare cm autko jak każde czarne B5 ma potencjał-felga fajna elektryczne lusterka x4 :co:
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie kupiłbym tak oszpeconego auta (też pamiętam je z allegro) bo skoro ktoś ją doprowadził do takiego stanu to musiał mieć coś z głową To chyba miał być rs4 sedan Dobra, wywalaj te kominy i jakoś to będzie. Jak na razie kominiarka na głowę bo to wstyd czymś takim jechać. Ja bym te chromy wywalił bo są szpetne i tyle. Obniżyć trochę by się przydało. Ale grilla zazdroszczę zmien dealera gdyby nie ten wydech to zazdroscilbys samochodu
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autko fajne (jak każde audi ) Tylko ten wydech Oby służyło jak najmniej awaryjnie
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie kupiłbym tak oszpeconego auta (też pamiętam je z allegro) bo skoro ktoś ją doprowadził do takiego stanu to musiał mieć coś z głową To chyba miał być rs4 sedan Dobra, wywalaj te kominy i jakoś to będzie. Jak na razie kominiarka na głowę bo to wstyd czymś takim jechać. Ja bym te chromy wywalił bo są szpetne i tyle. Obniżyć trochę by się przydało. Ale grilla zazdroszczę zmien dealera gdyby nie ten wydech to zazdroscilbys samochodu To podaj mi namiary na Twojego. Co chromu na metry mam zazdrościć, naklejki evo ? Żeby ten samochód wyglądał trzeba wyrzucić nie tylko wydech.
Rekomendowane odpowiedzi