pitman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co się śmiejecie z chłopaka chce ją upodobnić do mojej ślicznotki :kox: :decayed: nice
PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 :doh1: kufa forum pomyliłeś :polew: Co się śmiejecie z chłopaka chce ją upodobnić do mojej ślicznotki :kox: :decayed: P.S - Nie rób tego :polew: Ja bym dal jeszcze jeden komin po srodku Kurfa ale cyrk Ale forum nawróciło na dobrą drogę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.0
SebaMC Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 :doh1: kufa forum pomyliłeś :polew: Co się śmiejecie z chłopaka chce ją upodobnić do mojej ślicznotki :kox: :decayed: P.S - Nie rób tego :polew: Ja bym dal jeszcze jeden komin po srodku Kurfa ale cyrk Ale forum nawróciło na dobrą drogę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.0 Ooo, dokładnie o tym mówiłem, pisząc, że kolega z tego tematu powróci na dobrą drogę Tolek2pl spójrz na temat PABLO, jaka metamorfoza
tig16 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Jest dobrze przodu ci moze pol Forum zazdroscic (w tym ja) tylko nie zchodz na zla droge z tylem (z wydechem) cos musisz zrobic bo jest festyn swoja droga byz pokazal jak masz poprowadzony wydech pod spodem wyrezany jest w kole zapasowym czy da sie jakos to ominac ? wrzucilbys jakies foto jak masz to poprowadzone idz w ta strone: wydech: lampy bym zostawil ale jak chcesz czarne maluj valeo: do tego delkiatna blende na tynia szybe i kosisz a no i ORI obwodki szyb i kosisz a pozniej myśl o motorowni ja bym to tak widział ....
Armi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Jest dobrze przodu ci moze pol Forum zazdroscic (w tym ja) tylko nie zchodz na zla droge z tylem (z wydechem) cos musisz zrobic bo jest festyn swoja droga byz pokazal jak masz poprowadzony wydech pod spodem wyrezany jest w kole zapasowym czy da sie jakos to ominac ? wrzucilbys jakies foto jak masz to poprowadzone idz w ta strone: wydech: lampy bym zostawil ale jak chcesz czarne maluj valeo: do tego delkiatna blende na tynia szybe i kosisz a no i ORI obwodki szyb i kosisz a pozniej myśl o motorowni ja bym to tak widział .... Blendę do audi niee Oryginalny chrom wokół szyb tak ale nie blenda.
Tolek2pl Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 A tak wyglada zrobiony wydech z tego co tam oglądałem końcówka jest z TDI jak to mówia Kranik [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:47_________________________________________________ Staram się co tydzień myć Audiczke ,Myjnia automatyczna odpada wole ręcznie ,a z drugiej strony lubie miec czysto w środku jak i na zewnątrz , zaślepki już są wysłane do pomalowania Jeszcze tylko tył zrobić i będzie Super ! Zakochałem sie w Marce Audi ! Pozdrawiam wszystkich [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:52_________________________________________________
SebaMC Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 dobrze się dzieje, tylko felgi bym większe widział :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no to ile kawałek plastiku ma sie malowac? niech wkłada plasticzki to dziury znikna wydech masz juz przerobiony?
Tolek2pl Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 Zaslepkami w Ciula lecą , ale maja byc do tygodnia ;] Wydech dopiero bede przerabiał
SebaMC Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Zaslepkami w Ciula lecą , ale maja byc do tygodnia ;] Wydech dopiero bede przerabiał Uczyń wydech swoim priorytetem
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Zakochałem sie w Marce Audi ! Pozdrawiam wszystkich Spoko Jak zechcesz się wyleczyć kup zarżnięte 2.5 Tdi Szybko się odkochasz
Tolek2pl Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 20:01_________________________________________________Po malutkim czyszczeniu [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 18:09_________________________________________________
grubasek21 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z tym wydechem to bedzie miazga :kox:
SebaMC Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak wydech? zmieniłeś coś? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 az się prosi o progi , pięknie będzie
Rekomendowane odpowiedzi