sbenios Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Wygrzewa się zawsze, po to żeby nic nie odłaziło właśnie. A na słońcu może wygrzewali po to, żeby bąbli się pozbyć spod foli. Folie jak się podgrzeje staje się "plastyczna" i dobrze się naciąga. A jak jest porządnie powierzchnia odtłuszczona, folia nie jest za 5zł/metr i ma dobry klej, rogi i krawędzie dobrze wygrzane to nie ma szans żeby tak łatwo się odkleiła. Z tego względu niektóre firmy dają 10 lat gwarancji na oklejanie
siara Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Ja robiłem pierwszy raz, sam i nic się nie odkleja. - pełna profeska
grabciu Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 mój brat ma swoją B5 oklejoną w macie.. 1500zł koszt folii + opalarka + kilka dni roboty.. ale wrazenie piekne. Jakby ktos chcial to zamieszcze zdjecia przed i po :v
sbenios Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 To daj fotki, tylko w jakiejś dobrej rozdzielczości i dobrych zbliżeniach.
siara Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Zrób fotki przy otwartych drzwiach, bo chciałbym zobaczyć jak to rozwiązaliście..
sbenios Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zmieniać jak najbardziej. Wczoraj na próbę okleiłem jednego dekora, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać. Co prawda tylko zwykłą folią, ale będzie czerwony karbon i jest pięknie
dani270 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 moze ktos pokaze swoje dekory obklejone taka folia lub z jasnym carbonem
Frimuś Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 "I tak bym to widział..." https://lh4.googleusercontent.com/-iJQMW_Dq7n0/T_niqSTJ5eI/AAAAAAAAAV8/9hszScGJ85U/s912/IMG_1701.jpg http://s6.postimage.org/5ybsoxivk/IMG_1703.jpg Wlasno reczna robota? Opisz temacik,odklejales dekory?? Efekt mistzr--poka inne foto
siara Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ta Choć przydała by się jakaś pomocna dłoń.... Ja to suszarką podgrzewałem - podobno opalarka jest dużo lepsza..(za późno się dowiedziałem, że w pracy taką posiadam...) Kilka poparzonych palców i oto efekt Do tego jeszcze doszła tylna popiołka i pilot centralki bo zostało troszkę
dani270 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 no bardzo ladnie wlasnie taka folie bede musial u siebie wstawic bo moje aluminiaki nie wkurzaja moze ma ktos z tym niebieskim carbonem?
sbenios Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Siara, efekt fajny. Ale mogłeś coś bardziej kontrastującego wstawić np czerwony karbon Byłoby miodzio bo masz czarne wnętrze cale.
siara Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Myślałem też o tym, ale padło na srebrny i nie żałuję. W porównaniu do drewna jest
Frimuś Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Po twojej robocie mam motywacje i bede powoli gromadzil materialy i checi
SebaMC Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Ta Choć przydała by się jakaś pomocna dłoń.... Ja to suszarką podgrzewałem - podobno opalarka jest dużo lepsza..(za późno się dowiedziałem, że w pracy taką posiadam...) Kilka poparzonych palców i oto efekt https://lh5.googleusercontent.com/-t9xYIVCozA8/T_nZfnot3BI/AAAAAAAAAU8/CmYITytb5vg/s912/IMG_2762.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-cWURW7Wzf4A/T_niUI4H1dI/AAAAAAAAAVs/VEjpDDgYQ7c/s912/IMG_1696.jpg Do tego jeszcze doszła tylna popiołka i pilot centralki bo zostało troszkę Kolego masz namiary na aukcje do tych oklein ? czarne są ok, ale te białe jak dla mnie wyglądają konkretnie
paput Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 za dużo carbonu, same dekory by wystarczyły
Rekomendowane odpowiedzi