luQas Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam za kazdym razek kiedy wciskam Pedal Hamulca Piszcza Cwierkaja mi Hamulce co zrobic by to zredukowac????
cayenne Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Sprawdzałeś stan klocków? Może już się kończą. To częsty objaw już zużytych. Poczytaj TUTAJ i używaj opcji SZUKAJ
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 albo po prostu zmien klocki ( kup z innej firmy )
Gość nuti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Czasami klocki piszczą jak sie nagrzeją, ale to żadkość i raczej przy tandetnych klockach sie dzieje, zazwyczaj jest to objaw końca ich żywotności, starły się juz i możliwe że już metal tże o tarcze. Właśnie miałem taki objaw i jestem po wymianie klocków i tarcz
platiniumm Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 dokladnie jak chcesz sie pozbyc piszczenia to zmien klocki na lepszej firmy bo na dziadostwie beda zawsze piszczaly i szybciej beda sie przegrzewac
terrorbps Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 mi też piszczą hamulce,mam nowe tarcze i klocki ale chyba trzeba je zmienić bo wstyd tak jeżdzić
fly07 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Wymontuj klocki i spiłuj krawędzie okładzin po bokach szlifierką /sam ten róg/ po jakieś 0,5 cm.
morningrise Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja mam TExtara a piszczy jak nei wiem
terrorbps Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 fly07 mówisz że to pomoże,jutro tak zrobie
posti_a6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 a moze przypaliłes klocki? wtedy mogą piszczeć bo mają zeszkloną wierzchnia warstwę... może byc to równiez wina marnej jakośi klocków lub tego ze są za twarde
Rekomendowane odpowiedzi