Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Moja szarlotka 131KM + wirus ledy, xenon, alu 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy tym przebiegu, wolałbym dać już kasę na zrobienie tego porządnie... ale Twój wybór, shamuj auto i wrzuć wykres do odpowiedniego działu, zobaczy co tam masz :).

Opublikowano

Cysiek tylko nie mów z w puławach robiłes :mysli: w tamtym roku pasat B5Fl kolegi tam był zrobił sie na miesiac na 170+(AWX) po miesiącu wrócił do serii :gwizdanie: a wiesz czemu :naughty: był mechanikiem :decayed: samochód w pewnych obrotach miał za duzy moment obrotowy :wallbash: powrót do serii był szybki :thumbdown:

Opublikowano

a u kolegi on chipował juz 3 razy swoja alfe 2,4 i teraz passata 4x4 zachipowął swojego na 180KM :D[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 20:58_________________________________________________nie ma on po prostu dostęp do strony skąd pobiera programy

:shocked: :shocked: Płaciłeś coś za "chipowanie" czy robota przy flaszce? :decayed: Na hamowni po zabiegu byłeś? :cool1:

no pewnie ze przy flaszce :) robota bo to gotowiec takie same jak wgrywają wszyscy inni na puławach chip tunerzy :D[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 09:07_________________________________________________kolejny mod okleina karbonowa na lusterka folia 3M

audi3.jpg

Opublikowano

fajne

ale zabij koze :naughty:

Opublikowano

narazie zbieram na rozdząd i szyby lekko chce sciemnic :D

Opublikowano

narazie zbieram na rozdząd i szyby lekko chce sciemnic :D

zmień na łańcuch :decayed:[br]Dopisany: 27 Maj 2011, 16:23_________________________________________________cysiek wariat na lewoskręcie prosto jeździ :tongue4:
Opublikowano

ledy naprawde masz fajne :kox:

ile dales jesli mozesz napisz i gdzie PW

wywal takze mebloscianke ze srodka i bedzie o niebo lepiej

ogolnie furka :good:

ale koniecznie na glebe koze chyba ze dasz

1595734984.th.jpg

to ludzie beda wiedziec ze masz auto w teren :gwizdanie:

Opublikowano
zmień na łańcuch :decayed:[br]Dopisany: 27 Maj 2011, 16:23_________________________________________________cysiek wariat na lewoskręcie prosto jeździ :tongue4:

nie ma opierdalania sie paput bo trzeba za***rdalac :D

andr3i ledy kupiłem na allegro i dałem wtedy za nie jakoś ponad 600zł mam je juz prawie rok i narazie dobrze sie spisują

Opublikowano

nie ma opierdalania sie paput bo trzeba za***rdalac :D

andr3i ledy kupiłem na allegro i dałem wtedy za nie jakoś ponad 600zł mam je juz prawie rok i narazie dobrze sie spisują

naziapałeś się chyba białego proszku na wydziale :decayed:

na spota może byś wpadł tym swoim potworem :naughty::cool1:

Opublikowano

Nowe foto :) jest pomarańczowy zacisk i haczyk :D

20110719208.jpg

20110719213.jpg

20110719211.jpg

Opublikowano

ładniutka no i.. Nikon D90 I D40

Opublikowano

a te przyciski w klimatroniku i radiu kto ci tak wydrapał?? zrób pierwsze coś z tym a nie ledy kupujesz :wink4:

Opublikowano

a te przyciski w klimatroniku i radiu kto ci tak wydrapał?? zrób pierwsze coś z tym a nie ledy kupujesz :wink4:

samochod ma nalatane juz ponad 300kkm wiecznie ładny nie bedzie
Opublikowano

cysiek może byś na spota w końcu wpadł :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

a kiedy jest?

Opublikowano

a kiedy jest?

był w sobotę zobacz sobie fotki

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115666.3180

może niedługo też będzie obserwuj albo daj nr to ci esa podeśle jakby coś[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 11:52_________________________________________________masz naklejkę wheel whores?

Opublikowano

_________________________________________________masz naklejkę wheel whores?

yesss :))

Opublikowano

ostatnie mody to:

-nowy climatronik

-nowe koło dwumasowe

-renowacja felg lato

---------- Post dopisany 01-06-2012 at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2012 at 06:41 ----------

Nowe mody: lampy

przód angel eyes black + xenon 5000K

i co mnie zszokowało auta ma nalatane 325kkm i były jeszcze oryginalne wachacze górne, teraz siedza TWR

WP_000040.jpg

<br /><br />

WP_000042.jpg

<br /><br />

Opublikowano

angel eyes w B6 :thumbdown: lepiej by było zainwestować w pomalowanie środków zwykłych lamp lub w bi-xenon..