Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Obojetnie. Moze byc zwykla,bo i tak do ciecia pojdzie. Wiela sobie zyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz____ Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 50 zł, kolor LY9B- ciorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zderzaka s4 raczej nie bedzie.Szukam ogarnietego plastikarza bo mam taka dokladke http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/81/4870/6481024/-bsucko-bwk-kgrhgoh-coejlll-2u9bkeoje-p5-1-54140.jpg bede chiał ja wpasować. Nie ma ktos zwyklej dokladki do sedana?? Na allegro wisi fajny tył Hofele:whistling: Pod 2 spłaszczone lucyfery:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pokaz:)) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz____ Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 widziałem kiepsko wygląda lepszy s line lub s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pokaz:))Sent from my iPhone using Tapatalk Wrzuc w allegro hofele i będzie:wink:Jak dla mnie tak samo ładny jak s4:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Sredni. Marzy mi sie zlozenie tylu na dtm b7:kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz____ Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 w divisionie ostatnio ktoś wrzucał fotki z B6 z tyłem przypominajacym ten z DTM w B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Auto umyte,mozna jechac na manie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ty tą przetwornice mogę Ci o 13 dopiero podrzucić, ale Truskawa będzie chyba miała wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 I tak raczej nici,bo ja kolo 14 musze uciekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Bieniek coś z tylnym zderzakiem dzialasz? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 I jeszcze kilka normalnym sprzetem robione: ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Tak wiem,ze mam zaparowana lampe:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kfajny w ...uj :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lakier wyglada pieknie. Wspolczuje pierwszych kamieni i odpryskow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Z lakierem jeszcze nie koniec walki. Jest tylko podszykowany AIO na jutro i z braku czasu. Docelowo cale auto bedzie przejechane papierem w celu pozbycia sie morki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jakiego AIO używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ty co ty sobie bok samochodu w kwiatki pomalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jakiego AIO używasz? Dla testów poszło [h=1]AIO Polytop Polymer Hochglanz 2000[/h]Coś tam pokryło i jakiś wyglad też dalo. Na zakończenie dałem jeszcze dla kropelek Sonaxa BSD. Wżera się w każdy wosk/pastę i daje kropelki na poziomie najlepszych wosków i długo trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 sonaxa BSD też używam, jestem z niego mega zadowolony, bo szybko można poprawić wygląd auta pomiędzy woskowaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi