Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN 1,9]troszeczke inny audik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh i co ci tu napisac...faktycznie te spojlery moze i sa ladne ale do tego auta kompletnie nie pasuja ;/ Jesli juz robsz taki tuning to wsadz jakies konkretne fele 17-19 - dobry wzor swiatla przednie jakies andzelsy pewne beda pasowac do reszty grll to juz nie wiem jaki kierunki boczne zmien ...hmm ta koncowka tlumika tez mi nie lezy ;/okragla nie lepej by pasowala ?

Opublikowano

Ja zamiast tych felg zakładac to wolał bym normalne zderzaki seryjne i niech se tam nawet 15'' bedą

Opublikowano

A może sprzedaj tego body kit'a na eBayu albo gdzieś i znajdź coś bardziej stonowanego. Ten jest za bardzo agresywny żeby nie powiedzieć wulgarny ;)

http://www.body-kitz.com/index1.html

Opublikowano

Niezli jestescie.. :polew: Chlopak zrobil auto, a wy mu radzicie teraz jak go useryjnic.. :naughty:

Opublikowano

kurde te zderzaki jakieś dziwne są. tylne lampy mam takie same. i powiem szczerze że paskudne są i na dodatek 146 euro mnie kosztowały. teraz szukam jelenia żeby mu je opylić.sam niewiem czemu je kupiłem.chyba dałem się ponieść modzie która tu panuje. ;(

warnpmod.gifKolega dorobil sie kolejnego ostrzezenia, a przy takiej postawie obawiam sie, ze bedzie coraz gorzej

"3116794 18:22:01

e w dupe j**any parchu i psi wytrysku za to co kurwo napisałes w uzasadnieniu ostrzeżenia masz wp***dol i postaram się to zrobić szybko w dupe j**ana cioto. namiary na ciebie mam i wiem jak wygląda twój łup zacznę od twojego łupa a skończe na twoim ryju pedale"

Opublikowano

W sumie pozytywnie to to o ty wypowiedziec sie nie mozna. Tak jak koledzy napisali do A4 to takie cus zupelnie nie pasuje. Moim zdaniem popsules auto. No ale twoje auto i mozesz je psuc jak tylko chcesz :polew:

Opublikowano

bardzo fajne i faktycznie jak to napisałeś inne:D

sam bym taki zrobił jakbym miał dostęp do takich zderzaczków i progów

mi się podoba :D:D:D:D:D :th: :th: :th:

Opublikowano

I tak wlasnie nie nalezy robic samochodów , a przynajmniej nie audi .... porazka :rant:

Opublikowano

Widzisz stary jak tu jest...ja juz sie nauczylem ze jest to forum milosnikow seri lub przerobek na s4 lub rs4.Jak sciagnelem sobie furke z niemiec to tez mialem bardzo podobny przedni zderzak no ale po krotkim czasie zostalo jego pol bo wiadomo jakie sa polskie drogi a ze spodobal mi sie styl rs4 wiec w tym kierunku modyfikuje swoje auto.Pamietaj ze samochod ma sie Tobie podobac!!Np. dla mnie jest ok tylko nie podchodzi mi tylni zderzak troche wolalbym inny wzor.Felgi koniecznie wieksze najlepiej 19 :th: 3maj sie stary i live Your imagination :a4fan:

Opublikowano

Ja bym te zderzaki toporkiem odrąbał

Opublikowano

za odwage kolego :notworthy:

zmiany nie moja bajka ;)

ladny jest..kolor fury :th:

Opublikowano

Hmm..zderzaki zdecydowanie nie pasuja .. przedni uszedł gdyby był mnie wystajacy :decayed:

Co prawda A4 to nie japońska ściogawka czy driftwóz ale jak masz jakis pomysł to zrealizuj go w pełni i pokaz efekty moze bedzie ciekawiej . Tylko zauwarz bariere wies tuningiem a estetyka .

*Felfi zedydowanie wieksze - przy takiem pakiecie osoilerowania nawet 17 znikna w nadkolach :rolleyes:

*lampy zmien juz na diodowe - lepsze niz lipne lexy ktore mijaja sie z pieknem i elegancja .

*zmien wydech bo ta "harmonijka" nie pasuje definitywnie - jak juz robisz japonski odrzutowiec to wymien wydech na Mugena czy cos w ten styl

*uporzadkuje Audio bo szkoda sprzetu w takim balaganie

*nie stosuje do wypełnienia "dyfuzorów" - siatek wszelkiego rodzaju bo bedzie kicha na maxa

Opublikowano

Ja chyba jestem tu uważana za przedstawicielkę miłośników czegoś, co większość użytkowników uważa za "wiejski tuning" : P Więc się wypowiem .....

Jak już T-żółw napisał, po pierwsze brawo za odwagę. Przód ujdzie, tył troszkę za duży. z boku się nawet nieźle prezentuje. Chętnie zobaczyłabym fotki bagażnika uprzątniętego z widokiem na instalację audio. Ogólnie chętnie bym zobaczyła samochód na żywo.

Opublikowano

Jak dla mnie audi jest autem , które jest piękne same w sobie. Można czasem podkreślić jej walory ale żeby coś zmieniać :no: ( zderzaki i radyjko ) Ale to jest tylko moje zdanie

Opublikowano

jak dla mnie tragedia :rant:, ale jak bys grila zmienił na takiego bez znaczka i pomalował go w kolor, wstawił soczewki i srodek lamp poomalował w kolorze nadwozia to mysle ze przód zaczoł by wygladac zupełnie inaczej , co do tyłu to lampy mała lipa hella robi fajne diody, przepieknie wyglądaja na aucie [ klapa tyna gładka , ja tak widze i wydaje mi sie ze byłby git ]

to tyle, ale można jeszcze zmienic jej wygląd nawet z takim ekstremalnym ospojlerowaniem ,podziwiam odwage :oklaski:

pozdrawiam

Opublikowano

Uuuuu... "troche" przegiales :thumbdown:

Opublikowano

Co mu sie stało ? To po wypadku jest ?

Opublikowano

Co mu sie stało ? To po wypadku jest ?

:polew: :polew: :polew:

wolę przemilczeć ocenę tego autka.....

no moze jednak coś napisze, stary po co zakłądałes takie zderzaki jak od pługa ? ja pierdziele kompletnie to nie pasuje do całosci!! mozńa było inaczej upięknic autko zaczynając od lamp przednich fajny wypasionych felg ....

Opublikowano

Ja bym te zderzaki toporkiem odrąbał

I do pieca na opał wrzucił
Opublikowano

Sorry , ale projektanta tych zderzaków to powinni zamknąć :sick3: