Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurza mnie w nocy gdy poprzez porysowane przyciski przeswituje światło, niestety nie mogę znaleźć nigdzie szablonów do kubka i wizytownika, jak narazie wpadłem na pomysł i rozebrałem prześwitujące elementy, zakleiłem od tyłu okienko w którym z drugiej strony jest narysowany kubek i dookoła pomalowałem cały tył oprócz tego okienka, muszę powiedzieć że teraz nic nieprześwituje i wreszcie jestem spokojny i niezwracam uwagi na te mankamenty

Opublikowano

witam!regenerowałem niedawno włącznik {bez auto}i zostało mi jeszcze kilka szablonów.jak potrzeba to pisac

Opublikowano

Do piterdzg

Witaj.

Mógłbyś podać cenę

Opublikowano
:hi: w jakiej cenie masz te szablony? A może masz szablony od szyb i "+" i"-" od klimy :mysli:
Opublikowano

do klimy radia szyb esp kubek i wizytownik na dniach będę posiadał :> .na pewno dam znac [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 21:21_________________________________________________jak coś to pisac na pw

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał zrobić szablony to polecam www.decoprint.pl. Wystarczy napisać maila do tej agencji reklamowej. Zrobią szablony i wyślą w przyzwoitej cenie ja tam zamawiałem i jestem zadowolony :)

Ps. mógłby ktoś zrobić szablony do szyb dla kogoś kto umie corelem się posługiwać to moment :/

Opublikowano

Witam!

Poszukuje szablonów w corelu do klimatronika, jeśli ktoś ma to będę wdzięczny za pomoc. Wklejam szablon z pierwszego posta w PDF-ie http://chomikuj.pl/hynius/Dokumenty/przelacznik_A4_B6,1448441555.pdf

Opublikowano

piterdzg PW !

Opublikowano

jakieś szablony jeszcze zostały pisac na pw

Opublikowano

kolego masz jeszcze na stanie szablony i po ile oddasz ?? bo by sie odnowić przydało hehe :)

Opublikowano

mam do sprzedania ,nowy

Opublikowano
Wyglada jak dla mnie spoko tylko ciekawe ile sie utrzyma.Ja mialem wytarty,kupilem za 180 nowy a stary wytarty sprzedalem za 130 takze koszt wymiany tylko 50zl. a mam ori i nie trzeba nic kombinowac :)

Ciekawe czy taki ori :eusathink: czy może już przemalowany. Gość może skupuje od takich jak Ty, maluje :thumbup1: i sprzedaje takim jak Ty :polew: Ja wolę sobie sam pomalować i napewno wyjdzie mnie to taniej :banan:

Opublikowano

ma ktoś szablon może do zamykania centralnego od wewnątrz? - drzwi kierowcy

Opublikowano
Dla potomnych informacja iż przełączniki:

1. 8E0 941 531 wersja z A4 B6

4a02f0e3bea18a8fm.jpg

2. 8E0 941 531 C wersja z A4 B7

3c51f06d35874a84m.jpg

mimo tego że wyglądają od frontu i strony wtyczki identycznie włącznik 8E0 941 531 C po zamontowaniu w B6 od razu zapala światła postojowe

Wszystko sie zgadza ale wystarczy przepiac dwa piny o ile dobrze pamietam i juz wlacznik z b7 smiga w b6 jak nalezy.

Opublikowano
Dla potomnych informacja iż przełączniki:

1. 8E0 941 531 wersja z A4 B6

4a02f0e3bea18a8fm.jpg

2. 8E0 941 531 C wersja z A4 B7

3c51f06d35874a84m.jpg

mimo tego że wyglądają od frontu i strony wtyczki identycznie włącznik 8E0 941 531 C po zamontowaniu w B6 od razu zapala światła postojowe

Wszystko sie zgadza ale wystarczy przepiac dwa piny o ile dobrze pamietam i juz wlacznik z b7 smiga w b6 jak nalezy.

Tak jak kolega napisał.

Tak trzeba zrobić.

Opublikowano

Panowie ja tez sie wzialem za regeneracje tego przełacznika i mam w poblizu drukarnie ktora mi to robila, jakby ktos potrzebowal moge podejsc tam i podrukowac komus pare sztuk jak cos prosze na PW.

http://img801.imageshack.us/img801/5177/dscn3219t.jpg

tak wygląda wycięty arkusz.

Opublikowano

pochwale sie moim efektem pracy :)

tak wyglądał przed:

http://img88.imageshack.us/img88/5884/dscn3221z.jpg dscn3221z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a tak po:

http://img837.imageshack.us/img837/6917/dscn3235l.jpg dscn3235l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mistrzostwo to to nie jest, ale i tak o niebo lepiej niz bylo ;P

Opublikowano

chetnie tez bym wziol szablonik wlacznika swiatel kto jeszcze posiada owaki ? i po ile ?

Opublikowano
chetnie tez bym wziol szablonik wlacznika swiatel kto jeszcze posiada owaki ? i po ile ?

pytaj piterdzg wiem że miał

Opublikowano

@xDiselx

jaką farbą malowałeś czarny matowy spray?