Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o info czy ktoś posiada w rozsądnej cenie jeszcze szablony do regeneracji jestem zainteresowany włącznikiem świateł i ewentualni klimatronik?

Opublikowano

nowy włąćznik od pasata kosztuje 30zł i się nie ściera i pasi do b6

Opublikowano

Od którego passata b6 czy b5. Trzeba piny przekładać?

Opublikowano

B5 oczywiście

Opublikowano

Ciekawe, jak tylko szwagier przyjedzie z DE zaraz przekładam włączniki żeby to sprawdzić ;)

Opublikowano

no pomysl swietny bardzo fajnie to wyglada

Opublikowano

kolego czy to chodzi o taki przełącznik??

kolego czy to chodzi o taki przełącznik??http://moto.allegro.pl/passat-golf-iv-polo-przelacznik-wlacznik-swiatel-i2514573607.html'>http://moto.allegro.pl/passat-golf-iv-polo-przelacznik-wlacznik-swiatel-i2514573607.html

Jeśli tak, to czy pasuje on P&P jako całość, czy przekłada się z niego tylko plastiki??

Opublikowano

A teraz czekamy na ceny jak do B6 i B7 bo A4klub wykupuje włączniki od pasków:naughty:

Opublikowano

czy ktos moze potwerdzic ze przelacznik z Passata B5 pasuje Plug&play do A4 B6?

Opublikowano

oglądałem ten przełącznik z passata w sklepie i chyba nie jest on jednak rozwiązaniem, bo u nas w b6/b7 ikonki od przeciwmgielnych są można powiedzieć na godzinie 9, a w pasku na 10 :(

Opublikowano

Ma ktoś szablony do klimatronika ? Coś wiecej niż plus i minus ?

wiecie że farbę z włącznika (oryginał)można zmyć zwykłą wodą (deszczówką na przykład)? Zostawiłem otwarte okno i po kilku godzinach deszczu oprócz mokrych dywaników i fotela zastałem pofalowaną farbę na włączniku.Fakt był troszkę pościerany ale żeby tak spuchł ? Paznokciem mógłbym zetrzeć go z tej farby.

Opublikowano

Szkoda, że nie można zaimpregnować tej gumy jakimś preparatem. Ostatnio zakupiłem Plaka bez silikonu (zielony) na bogato spryskałem włącznik zobaczymy czy coś to da ;)

Opublikowano
oglądałem ten przełącznik z passata w sklepie i chyba nie jest on jednak rozwiązaniem, bo u nas w b6/b7 ikonki od przeciwmgielnych są można powiedzieć na godzinie 9, a w pasku na 10 :(

że jest inne ułożenie ikon i pokrętła to wiadomo, pozostaje jedynie nadal pytanie czy pasuje do b6 bez większej rzeźby? :eusathink:

Opublikowano

pasuje, ale na 100% trzeba kombinowac z pinami bo jak go przełożycie to bedzie choinka zamiast swiateł.

Opublikowano

ma ktoś może rozpiskę pinów obydwóch włączników (audi i VW)?? Może było by to dobre rozwiązanie, choć chyba tylko dla osób mający najprostszy model włącznika (bez auto) bo w VW opcja auto chyba nie występowała.

Opublikowano

Panowie, włącznik od POLO wchodzi P&P I wygląda dużo lepiej, ma chromowany przełącznik, wystarczy przełożyć pierścień z B6 a środek zostawić z POLO i efekt taki :wink:

2011-12-19155629.jpg

Chrome VW Golf MK4 4 Passat Polo Headlight Fog Lights Switch | eBay

Opublikowano

Fajny efekt :thumbup1:

Opublikowano

Pytanie tylko co zrobić jak ktoś ma wytartą tarcze z ikonkami, podejdzie ta z polówki P&P (który rok).

Opublikowano

Podejdzie ale będą przechylone tak:

2011-12-19134151.jpg

Opublikowano

czyli przez powyższe wypowiedzi mam rozumieć że włącznik z polo podejdzie 100% P&P bez żadnych przeróbek?? Bo nowe na allegro można już kupić za 180zł :banan: