siwy8416 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 kolego powiedz mi czy po zamontowaniu tych lamp komputer nie pokazywał ci że masz spaloną żarówkę? czy nie migały ci diody? ja załozyłem tez ledy i niestety te diody co miały świećić jako postojowe to mrugały i świecił cały czas stop? jaka moze być tego przyczyna? aa i miałem zamontowany już rezystor napiecia na kablu prądowym. pozdro
malik Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 Hehehe... inna wersja.. ale koszmar http://allegro.pl/item275236684_tylne_lampy_led_diodowe_audi_a4_b6_chrom_nowe.html
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 kolego powiedz mi czy po zamontowaniu tych lamp komputer nie pokazywał ci że masz spaloną żarówkę? czy nie migały ci diody? ja załozyłem tez ledy i niestety te diody co miały świećić jako postojowe to mrugały i świecił cały czas stop? jaka moze być tego przyczyna? aa i miałem zamontowany już rezystor napiecia na kablu prądowym. pozdro nic nie pokazuje..zżadnych spalonych żarówek..i nic nie miga..wszystko chodzi bezproblemowo..
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zaraz zaraz, Adam, przecież Ty masz podobno odłączonego FISa. No to chyba oczywiste, że nie pokazuje spalonych żarówek
Gość Keżor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja załozyłem tez ledy i niestety te diody co miały świećić jako postojowe to mrugały i świecił cały czas stop? jaka moze być tego przyczyna? aa i miałem zamontowany już rezystor napiecia na kablu prądowym. pozdro to wygląda jakbyś miał pozamieniane kable
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zaraz zaraz, Adam, przecież Ty masz podobno odłączonego FISa. No to chyba oczywiste, że nie pokazuje spalonych żarówek wlasnie czy mozecie Adasiu cos dla mnie zrobic i podlaczyc jedna swoja lape do kogos z sedana b6?
malik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Spoko, na następnym spocie możemy zrobic szybką podmiankę do Lukasa.
adamooo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Poziu już zakupił lampki..będzie spoko chodziło bezproblemu..już od dawna mam fisa i żadnych błędów prócz braku płynu do spryskiwacz się nie pokazują..a no i jeszcze nie działają xenony w halogenach po zamontowaniu fisa..
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Kurde .... te lampy są tak za***iste że chyba sobię zrobię prezent na gwiazdkę Długo czekałeś Adam na przesyłkę?
adamooo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 no z miesiąc..kurna sprzedają coś czego nie mają na stanie..dlatego tak się przedłużyło..
Datas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Super wygląd. jestem ciekawy jak by wyglądały na moim srebrnym :drool:
adamooo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 na srebrnym wygląda kox lepiej niż na czarnym..
Leoneq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ledy są super ale czy będą pasowac do srebnego sedana to bym sie poważnie zastanowił. Ponieważ czarne ramki wokół lampy raczej do srebnego koloru nie będą pasować ;/ ( Fotka niżej o co mi chodzi ) Lub ręcznie przekopiować do przeglądarki pruszcz.cba.pl/11.JPG
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 tylko ja fotki nie widzę ?? nie tylko Ty Łukasz... ja również jej nie widzę... a tak wogóle to może mod zrobiłby tu porządek bo jest mnóstwo OT łącznie z tym postem
inco Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 leoneq troche moze sie to rzucac w oczy ale i tak powinno to ladnie wygladac, pozatym jesli bys mial z przodu bixenony (i np ciemne szybki) to bedzie sie to ladnie zgrywac - takie jest moje zdanie
Gość juras Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 no coz. nie nacieszylem sie lampami. wialsnie przyszly i wlasnie przed chwila wyslalem maila z reklamacja. lekko potluczone!!!! ciekawe co teraz? moze przysla drugie.... moze!!!! ewentualnie jakby nie kazali mi odsylac tych to czy mozna gdzies dostac takie szklo?
Zygi1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 no coz. nie nacieszylem sie lampami. wialsnie przyszly i wlasnie przed chwila wyslalem maila z reklamacja. lekko potluczone!!!! ciekawe co teraz? moze przysla drugie.... moze!!!! ewentualnie jakby nie kazali mi odsylac tych to czy mozna gdzies dostac takie szklo? Witam wlasnie mialem dokladnie taki sam problem zamowilem tylne lampki i przyszly mi stluczone paczka do du.. zapakowana itd obiecali przyslac nowe w tamtym tyg a w tym napisali ze sie pwyprzxedaly i musze poczekac na dostawe i sam juz niewiem jak to wyjdzie
poziek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 zróbcie jakieś fotki pokażcie mi jak ta paczka wyglądała i jak były zapoakowane w środku
Rekomendowane odpowiedzi