Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l witam oto moja nie dawno nabyta audi A4 rok produkcji 1997 automat po małym lifcie ,która z wyposażenia posiada: 4x poduszki powietrzne,ksenony,skórzana tapicerka,alu 17" ,klimatronik, el.szyby 2x,el.lusterka,podłokietnik, [/uhttp://www.postimage.org/image.php?v=aVo1QO9]http://images37.fotosik.pl/325/b1356c4ba7f806a1.jpg" border="0" alt="darmowy hosting obrazków"/></a>4.postimage.org/o31Dr.jpg' alt='o31Dr.jpg'>[/url] pl][/url]
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l no całkiem przyjemna, lampki przód na plus, skorka, też, teraz tylko kieka od eski i malinka, rozmiar kółka słuszny, ale wzór mi sie srednio widzi , no i podstawa, na glebę ją
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l bardzo fajna, szkoda, że czerwona - ale za automat masz wielkiego plusa
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l Rok 97 ale model 98 Tylko dlaczego drzwi masz z polifta? Dla mnie czerwony jest jednym z ładniejszych kolorów, zaraz po czarnym. Jakieś delikatne obniżenie by się przydało ale i tak jest ładnie.
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l Autor przeszła (mały lift ) dlatego są takie drzwi.Wydaje mi się że na tych klamkach lepiej wygląda?
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l przeszła (mały lift ) dlatego są takie drzwi.Wydaje mi się że na tych klamkach lepiej wygląda? no napewno lepiej
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l lepiej, ale prawie każdy ci wytknie przy sprzedaży, że drzwi są z nowego modelu. trzebabyło jeszcze błotniki przód, maska, klapa, zderzaki i kompletne wnętrze i załatwiłbyś sobie papiery z 99r i luz
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l Autor lepiej, ale prawie każdy ci wytknie przy sprzedaży, że drzwi są z nowego modelu. trzebabyło jeszcze błotniki przód, maska, klapa, zderzaki i kompletne wnętrze i załatwiłbyś sobie papiery z 99r i luz może masz rację ale robię ją dla siebie i jak to się nie będzie komuś podobało przy zakupie to żegnam
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l lepiej, ale prawie każdy ci wytknie przy sprzedaży, że drzwi są z nowego modelu. trzebabyło jeszcze błotniki przód, maska, klapa, zderzaki i kompletne wnętrze i załatwiłbyś sobie papiery z 99r i luz może masz rację ale robię ją dla siebie i jak to się nie będzie komuś podobało przy zakupie to żegnam
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l przeszła (mały lift ) dlatego są takie drzwi.Wydaje mi się że na tych klamkach lepiej wygląda? Dużo lepiej wyglądają. W przedliftach klamki są rodem z audi 80, trochę wieje starością :gwizdanie:
Opublikowano 25 Sierpnia 201016 l Dużo lepiej wyglądają. W przedliftach klamki są rodem z audi 80, trochę wieje starością :gwizdanie: e tam godosz hehe ladne stołki, brakuje tylko kierowniczki z 3 ramionkami w środku