wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Do przednich ? tarcze i klocki szukaj lepiej od 3.O TDI Do tych musisz miec min. 17 felge na zime
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Cena 200 PLN tylko wyczyscic pomalowac i zakladac
MARCIN607 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dobra jak przyjdą gume przeliczę budżet i jak coś będzie deal- nie będzie fryzjera i pradu w maju
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dobra jak przyjdą gume przeliczę budżet i jak coś będzie deal- nie będzie fryzjera i pradu w maju widzialem u Nosba komplet zaciskow z tarczami w dobrej cenie
MARCIN607 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wiem- jak bedę przejeżdzał jutrio albo w piątek to zajadę do niego i go męczę za ile odda ewentualinie+montaż ale to już Providenta czuję w powietrzu trzeba powoli już zacząć zbierać graty bo hamowanie coraz ostrzejsze się robi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 13:29_________________________________________________a poza 200szybciej uciułam niz 600
Stolkien Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Marcin. tak Auto rozpędzasz? że z hamowaniem masz problemy? A tak poważnie to na 19" te orginalesy hamulce będą wyglądały komicznie. Trzeba zmienić. Racja.
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Marcin. tak Auto rozpędzasz? że z hamowaniem masz problemy? A tak poważnie to na 19" te orginalesy hamulce będą wyglądały komicznie. Trzeba zmienić. Racja. no jeżdzę coraz szybciej- co ja spokojny człowiek jestem i lubie jak mi mało pali :gwizdanie: wk***ia mnie tylko to że ten samochód od 2,5tyś obrotów zaczyna jechać :thumbdown: poprzednie popierdółki Tdi od 1,9 już ruszały ale za to póżniej nie było czym jechać. ciekawe jak to 2,7 jedzie (FLY odezwij się jak będziesz w Kielcach )własnie trochę boje się jak to będzie wyglądało jak założe duże koło na seryjne heble- ale jak bedzie bardzo kiepsko pomaluję zaciski na czerwono :polew: (będzie sportowo :polew: )
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 bylem na swieta, ale przy takich okazjach, to nie ma czasu na spotowanie. bede pewnie w czerwcu/lipcu znowu. wtedy powinienem miec juz ogarniete w miare auto...
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ok raz miałem przyjemność jechać 2.7 i to wielkiego rezacza szmocy ale nie chciał mi pokazać jak powinno jechać takie auto- a korci mnie taka zmiana tylko jak już nie będę dojeżdzał :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 nie ze nie chcialem tylko chwilowo zabraklo boostu
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ok raz miałem przyjemność jechać 2.7 i to wielkiego rezacza szmocy ale nie chciał mi pokazać jak powinno jechać takie auto- a korci mnie taka zmiana tylko jak już nie będę dojeżdzał :gwizdanie: nawet sie nie zastanawiaj
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 nie ze nie chcialem tylko chwilowo zabraklo boostu dobra dobra - teraz czekam aż ten prototyp skończysz-tam szmoc prawie 3 razy taka co u mnie więc :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________ ok raz miałem przyjemność jechać 2.7 i to wielkiego rezacza szmocy ale nie chciał mi pokazać jak powinno jechać takie auto- a korci mnie taka zmiana tylko jak już nie będę dojeżdzał :gwizdanie: nawet sie nie zastanawiaj jak mi trasa odpadnie to bedę myślał- silnik nie skalany lpg plus szmoc- tylko mojej Izie się już buda B5 nie podoba. ale takiego sedana bym chętnie przytulił
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 co wy macie z tym lpg to ja nie wiem :gwizdanie: jak sie buda nie podoba to wkładaj do B6
Nosb Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zalozą choyowy u druciarza i potem placzą
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zalozą choyowy u druciarza i potem placzą
Stolkien Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zalozą choyowy u druciarza i potem placzą Bebenek ponoć najlepszy Gazownik w Świetokrzyskim.
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zalozą choyowy u druciarza i potem placzą coś się przyjebał :bicz3: :bicz3: :tongue4: Przecież teraz jeżdzi dobrze ale mocy zaczyna brakować :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 06:04_________________________________________________ co wy macie z tym lpg to ja nie wiem :gwizdanie: jak sie buda nie podoba to wkładaj do B6 teraz od ostatniego grzebania u NOSBa na gaz nie narzekam- a buda B5 w sedanie mi osobiście się bardzo podoba dlatego jeszcze rozmyślam na S4 b5-a body RS4 w sedanie najładnejsza wersja A4[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 06:07_________________________________________________przyjechały opony- montaż jutro jak się uda po 14 miejmy nadzieję że sie uda :dance2: :dance2: teraz zaczynamy się rozglądać za hamulcami i dokładką S line- zobaczymy co się trafi
Rekomendowane odpowiedzi