Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do przednich ? tarcze i klocki :wink4: szukaj lepiej od 3.O TDI :wink4: Do tych musisz miec min. 17 felge na zime

Opublikowano

Cena 200 PLN tylko :) wyczyscic pomalowac i zakladac

Opublikowano

dobra jak przyjdą gume przeliczę budżet i jak coś będzie deal- nie będzie fryzjera i pradu w maju

Opublikowano

dobra jak przyjdą gume przeliczę budżet i jak coś będzie deal- nie będzie fryzjera i pradu w maju

:decayed: widzialem u Nosba komplet zaciskow z tarczami w dobrej cenie :naughty:

Opublikowano

wiem- jak bedę przejeżdzał jutrio albo w piątek to zajadę do niego i go męczę za ile odda ewentualinie+montaż :kox: ale to już Providenta czuję w powietrzu :polew:

trzeba powoli już zacząć zbierać graty bo hamowanie coraz ostrzejsze się robi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 13:29_________________________________________________a poza 200szybciej uciułam niz 600 :thumbdown:

Opublikowano

Marcin. tak Auto rozpędzasz? że z hamowaniem masz problemy? :evil:

A tak poważnie to na 19" te orginalesy hamulce będą wyglądały komicznie. Trzeba zmienić. Racja. :good:

Opublikowano

Marcin. tak Auto rozpędzasz? że z hamowaniem masz problemy? :evil:

A tak poważnie to na 19" te orginalesy hamulce będą wyglądały komicznie. Trzeba zmienić. Racja. :good:

no jeżdzę coraz szybciej- co ja spokojny człowiek jestem i lubie jak mi mało pali :gwizdanie: wk***ia mnie tylko to że ten samochód od 2,5tyś obrotów zaczyna jechać :thumbdown: :thumbdown: poprzednie popierdółki Tdi od 1,9 już ruszały ale za to póżniej nie było czym jechać. ciekawe jak to 2,7 jedzie (FLY odezwij się jak będziesz w Kielcach :naughty: )

własnie trochę boje się jak to będzie wyglądało jak założe duże koło na seryjne heble- ale jak bedzie bardzo kiepsko pomaluję zaciski na czerwono :polew: :polew: (będzie sportowo :polew: :polew: )

Opublikowano

bylem na swieta, ale przy takich okazjach, to nie ma czasu na spotowanie.

bede pewnie w czerwcu/lipcu znowu.

wtedy powinienem miec juz ogarniete w miare auto...

Opublikowano

ok :good:

raz miałem przyjemność jechać 2.7 i to wielkiego rezacza szmocy ale nie chciał mi pokazać jak powinno jechać takie auto- a korci mnie taka zmiana tylko jak już nie będę dojeżdzał :gwizdanie:

Opublikowano

nie ze nie chcialem tylko chwilowo zabraklo boostu :wink4:

Opublikowano

raz miałem przyjemność jechać 2.7 i to wielkiego rezacza szmocy ale nie chciał mi pokazać jak powinno jechać takie auto- a korci mnie taka zmiana tylko jak już nie będę dojeżdzał :gwizdanie:

nawet sie nie zastanawiaj :good:

Opublikowano

nie ze nie chcialem tylko chwilowo zabraklo boostu :wink4:

dobra dobra :tongue4: - teraz czekam aż ten prototyp skończysz-tam szmoc prawie 3 razy taka co u mnie więc :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________

nawet sie nie zastanawiaj :good:

jak mi trasa odpadnie to bedę myślał- silnik nie skalany lpg plus szmoc- tylko mojej Izie się już buda B5 nie podoba. ale takiego sedana bym chętnie przytulił
Opublikowano

co wy macie z tym lpg to ja nie wiem :gwizdanie:

jak sie buda nie podoba to wkładaj do B6 :decayed:

Opublikowano

Zalozą choyowy u druciarza i potem placzą :wink4:

Opublikowano

:decayed::good:

Opublikowano

Bebenek ponoć najlepszy Gazownik w Świetokrzyskim. :hi:

Opublikowano

coś się przyjebał :bicz3: :bicz3: :tongue4: :tongue4:

Przecież teraz jeżdzi dobrze ale mocy zaczyna brakować :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 06:04_________________________________________________

co wy macie z tym lpg to ja nie wiem :gwizdanie:

jak sie buda nie podoba to wkładaj do B6 :decayed:

teraz od ostatniego grzebania u NOSBa na gaz nie narzekam- a buda B5 w sedanie mi osobiście się bardzo podoba dlatego jeszcze rozmyślam na S4 b5-a body RS4 w sedanie najładnejsza wersja A4[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 06:07_________________________________________________przyjechały opony- montaż jutro jak się uda po 14 miejmy nadzieję że sie uda :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

teraz zaczynamy się rozglądać za hamulcami i dokładką S line- zobaczymy co się trafi :kox:

Opublikowano

chcesz moje heble?

Opublikowano

chcesz moje heble?

a co? slabe? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...