Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Audi A6] Nowe! od 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JD600081.jpg

JD600083.jpg

Foty z Auto Świata z 27 sierpnia

Silniki wg AŚ: 2,0 TFSI 170km

2.8 190km i 220km

Pod koniec 2008r 3.0 BITURBO ok 300km

2.0TDI 140km Ma sie zwiększyc moment obrotowy z 320 do 380Nm

2,7 TDI 185Km

3.0TDI 240Km

I....RS6

Będzie silnik 5.0 BITURBO V10 580Km 6stopnowy automat (Napisane w Aś ze BMW M5 i Merc AMG są bez szans)

Opublikowano

Przod jest piekny, ale stary tyl mi sie bardziej podobal.. Ogolnie trudno jest poprawic tak piekne auto.. :oklaski:

Opublikowano

Tył faktycznie mało ciekawy...

Opublikowano

Siakos nie bardzo się to prezentuje............ raczej wybrałbym A4 lub A8 patrząc na wygląd. Poczekamy jeszcze na porządne foteczki żeby zobaczyć jak to w środku się prezenci. A co najgorsze ten tył kojarzy mi się z tyłem od BMW ( szczególnie światła ) i tu już wielka porażka

Opublikowano

Ale to jest tylko lifting a nie nowa A6.. :rolleyes:

Opublikowano

Mi sie tył podoba. pompowtryskiwacze w Dieslu maja byc zastapione Common Rail ponoć. widac Audi odchodzi juz na dobre od tego rozwiazania...

audi-a6-2008-autobild-1007.jpg

audi-a6-2008-autobild-1007-2.jpg

Opublikowano

Nie podobają mi się te nowe "tyłki" Audi ... tak ogólnie. Ten zaokrąglony w a6 jest boski. Ojciec takiego ma i nie mogę się napatrzeć : )

Opublikowano

no ladny ale ja wole :a4fan: :> :> :>

pierwsze delikatne ostrzeżenie : spójrz na swoje ostatnie pięc postów.

Dalej będziesz tak dziergał tego typu wiadomości ?

[pre_pl]

Opublikowano

nono ładniutka - choć nie wiem czy nie wolałbym A4 :mysli: Trzebaby ocenić na żywo.

Opublikowano

tak myślałem, że dostanie takie lampy z tyłu... A6 Avant ma LEDy tworzące koło, to i Sedan musiał takie dostać. Nowy tył, w porównaniu do tego co dotychczas, jest o wiele lepszy. Lift w dobrą stronę poszedł, tak uważam.

a6.jpgaudi-a6-2008-autobild-1007-2.jpg

Opublikowano

freon w Auto Bildzie i w Auto Swiecie ladna scieme wala.. :)

A6 C6 technoloczicznie starsze od B8, ale to juz nie ta sama klasa.. :)

Opublikowano

Będzie silnik 5.0 BITURBO V10 580Km 6stopnowy automat (Napisane w Aś ze BMW M5 i Merc AMG są bez szans)

no jak juz AŚ napisal ze M5 i AMG sa bez szans to nie ma bata, musi byc prawda :polew: pewnie juz rok temu RS6 jezdzili :naughty:

Opublikowano

Mi rowniez tyl bardziej sie podoba :good:

Opublikowano

A mi nie. Jakoś te nowe tyły mi nie podchodzą. Miałem nadzieję że Audi nie pójdzie dalej w tym kierunku, ale się myliłem. Najładniejsze tyły według mnie to te w:

- A6 C6 - poprostu ideał :)

- A4 B6

- A4 B5

Te tyły były takie OOOO. :tongue4: A te w najnowszych A4 i A6 już jakieś takie nie bardzo :( Bardziej podchodzą pod BMW. Chociaż tył A5 mi się podoba. Ale to sportowe autko. Poprostu uważam że te nowe tyły nie pasują do A4 i A6.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...