Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiepski ten soft :thumbdown:

Możesz rozwinąć? Niestety, aby to było wykonane na gwarancji nie miałem wyboru pomiędzy tunerami.

Z dołu fest koksu dołożone ; ]

Sry Cuber za OT.

Fajna fura :naughty:

Opublikowano

Możesz rozwinąć? Niestety, aby to było wykonane na gwarancji nie miałem wyboru pomiędzy tunerami.

za szybko rośnie krzywa Nm i PS .Wykres powinien byc płaski.
Opublikowano

za szybko rośnie krzywa Nm i PS .Wykres powinien byc płaski.

Rozumiem, dzięki :). Nie za bardzo idzie coś z tym zrobić, bo blokuje GW

Opublikowano

no Cuber powiem Ci że pojechałeś po całości. Fura kox. Chciałbym tylko zapytać czy jesteś już na tyle uzależniony od A4 że śpisz w niej czy jeszcze nie trzeba na terapię Cię wysyłać ? :decayed:

Opublikowano

Jeśli powiesz,że o A4 wiesz prawie wszystko,to na pewno nie będą to puste słowa :decayed:

Gratuluję :good:

Opublikowano

Jeśli powiesz,że o A4 wiesz prawie wszystko,to na pewno nie będą to puste słowa :decayed:

Gratuluję :good:

dzieki :wink4:

Opublikowano

Widziałem, macałem, wąchałem :decayed:

Fura jak to B8, jednym słowem :kox:

Opublikowano

Super cuber... :decayed:

B8 koksiarskie... a ja Cie jeszcze pamiętam w b5... :gwizdanie: :kox::wink4: gratki chlopie :good: :good: :good:

Opublikowano

Bezwarunkowo czarny grill, chromowany jest do bani, za bardzo obtrzaskany, chromy wokół szyb mam u siebie, chętnie bym wymienił na czarne. No i progi od S, było by pięknie.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 14:28_________________________________________________No i ciekawe co chłopaki wycisną po programie ...

Opublikowano

Cuber jako ze miales wszystkie a4 po kolei mozesz powiedziec czy warto przesiadac sie z b6 do b7?? czy wogole czuc jakas roznice miedzy tymi modelami?

Opublikowano

B8 koksiarskie... a ja Cie jeszcze pamiętam w b5... :gwizdanie: :kox::wink4: gratki chlopie

Ha jeszcze nie tak dawno jaraliśmy się B5-tką w Plazie na parkingu podziemnym...ale ten czas zapierd...... Fura Kox,zresztą mi to się nawet twój Golf podobał ,zawsze jest dobrze :) Gratki i niech Ci służy jak poprzednie modele.

Opublikowano

No to pierwszy mod wykonany :wink4:

Doszły listwy S-line progowe ( nazwa ASO ochorna lakieru )

listwa1.jpg

listwa2.jpg

będe wdzięczny za info ile kosztowały Cię te listwy progowe od S-line :?: może być na PW.

dzięki :wink4:

no i oczywiście gratki B8 :good::naughty:

Opublikowano

Cuber jako ze miales wszystkie a4 po kolei mozesz powiedziec czy warto przesiadac sie z b6 do b7?? czy wogole czuc jakas roznice miedzy tymi modelami?

Zapytam ponownie, warto się przesiadać, czy zrobić b6 na git i śmigać :mysli:

Modzić Włoszkę i przy niej pozostać :tongue4: czy może zakupić B7 :mysli:

Opublikowano

będe wdzięczny za info ile kosztowały Cię te listwy progowe od S-line :?: może być na PW.

koszt jednej listwy normalnie w ASO to ok 260 zł

Zapytam ponownie, warto się przesiadać, czy zrobić b6 na git i śmigać :mysli:

Modzić Włoszkę i przy niej pozostać :tongue4: czy może zakupić B7 :mysli:

Wiesz Ja miałem przesiadke z B6 1,9 TDI ośka na B7 3,0 TDI Quattro wiec jasne ze jest róźnica :wink4:

Opublikowano

czy warto przesiadac sie z b6 do b7?? czy wogole czuc jakas roznice miedzy tymi modelami?

ja to samo ostanio sobie mysle... i dochodze do wnosku ze bardziej zmienie marke niz pojde w B7. po 1sze B7 z takim wyposazeniem jak mam B6 (a nizej schodzic nie zamierzam) i z przelotem realnym 150tys bedzie drogie , a po drugie nie chce mi sie tego samego wnetrza ogladac przez kolejne 2-3 lata... Jedyny plus to Q , ale Ty je KACPER masz wiec... IMO nie warto .

Opublikowano

czy warto przesiadac sie z b6 do b7?? czy wogole czuc jakas roznice miedzy tymi modelami?

ja to samo ostanio sobie mysle... i dochodze do wnosku ze bardziej zmienie marke niz pojde w B7. po 1sze B7 z takim wyposazeniem jak mam B6 (a nizej schodzic nie zamierzam) i z przelotem realnym 150tys bedzie drogie , a po drugie nie chce mi sie tego samego wnetrza ogladac przez kolejne 2-3 lata... Jedyny plus to Q , ale Ty je KACPER masz wiec... IMO nie warto .

w koncu ktos rozsadny :wink4: bo to najwiekszy idiotyzm jaki mozna zrobic , o chyba ze ktos chce 3.0 tdi

Opublikowano

Cuber i co wyszło ? :kox:

Opublikowano

wynik powyżej 400 Nm jest spoko :naughty:

Opublikowano

Wyszło 185,3 KM oraz 423 NM hamowanie na IV biegu :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...