Cuber Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Po chipsie spalanie jest na tym samym poziomie Jutro zakladam dystansiki bo jednak koła sa za bardzo schowane w szczególnosci z tyłu , zakladam 15 mm wszedzie , jak zaloże to jutro wkleje fotki Nie wiedziałem wcześniej że w B8 Audi już wstawiło piaste o średnicy mercedesa już nie ma 57,1 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 bankowo będzie dobrze wyglądało z mety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Bardzo mi się podoba :good: Zgadzam się z tym co napisano wcześniej, zakładaj pakiet optyczny "black" i S-Line "exterieur" Jakie zawieszenie ma to autko? 1BE czy 1BV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 fajna furaaaa:D nie ma to jak b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dla mnie każda B8 jest mega a w s-line szczególnie[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 03:48_________________________________________________gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No to Ori Ledy założone na tył :kox: Jutro wrzuce fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No to Ori Ledy założone na tył :kox: Jutro wrzuce fotki wiesz jaki byl by fajny mod , wymienic listwy wewnetrzne z tych aluminowych na czarne piano lakierowne.Widziem to gdzies w ipcji bez MMIa i zdecydowanie lepiej wyglada tunel srodkowy ( jakos tak nie rzuca sie w oczy ) Daj fotki z ledami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 no wlasnie dawaj dawaj jestem ciekaw , pstryknij nawet komorka:) no i jaki price?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 czekamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No to Ori Ledy założone na tył :kox: Jutro wrzuce fotki pewnie mega efekt - nie trzeba mi zdjęć - już wiem że jest :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Strzel jakieś foty teraz póki ciemno, będzie lepszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie no chyba wiekszosc wie jak wygladaja LEDy na B8. Mnie tam bardziej interesuje cena bo jak 1000zl za lampy + montaz to ja w to ide:) Jeszcze tylko folia Lamin-x i bedzie cacy Jak ORI to ori: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 wcześnie w tego roku dekoracje świąteczne sie pojawiają do b8 pasują, do b7 jak lampki świąteczne w lipcu na żywopłocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 wcześnie w tego roku dekoracje świąteczne sie pojawiają do b8 pasują, do b7 jak lampki świąteczne w lipcu na żywopłocie podpisuje sie rekami i nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ale w A6 chyba i tak to lepiej wygląda - a powinno być odwrotnie bo A6 to jednak starsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ale w A6 chyba i tak to lepiej wygląda - a powinno być odwrotnie bo A6 to jednak starsze rozwiązanie w A6 sa wieksze przerwy miedzy ledami i niby to ładniej wyglada Zrobie dzisiaj fotki ,ale Makki juz wrzucił mniej wiecej OCB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No wlasnie w a4 powinni zrobic tak, ze ta dolna linia ledów powinna byc pod tym zagięciem jak idzie klapa czyli tak jak by o jeden rządek niżej wtedy było by super a tak jak dla mnie wyglada to bardziej jak wada konst. lampy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ale w A6 chyba i tak to lepiej wygląda - a powinno być odwrotnie bo A6 to jednak starsze rozwiązanie w A6 sa wieksze przerwy miedzy ledami i niby to ładniej wyglada Zrobie dzisiaj fotki ,ale Makki juz wrzucił mniej wiecej OCB dokładnie o to mi chodzi - ale porównując z serią jaką miałeś i tak pewnie jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 nie maluj listew wokól szyb . ja mam i mysle a tym aby ja zdjac ale chyba za pózno . zmien grill na czarny i bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi