taktuś Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a teraz polecimy trzynastozgłoskowcem buhahahahahahahahahhahahaha (chyba trzynascie naliczyłwszy) :>
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Patrząc wciąż na plakat Foremki
taktuś Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 który przynosi tyle szczęścia ile mordęgi :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 W Mam Talent spuszczając Wojewódzkiemu cięgi
Cristoforo Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 W Mam Talent spuszczając Wojewódzkiemu cięgi wyzbyzkali mu obcęgi
GILI Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 W Mam Talent spuszczając Wojewódzkiemu cięgi na kciuka siadając się pręży
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ...wnęki w której jeden z klubowiczów wsadzał sobie w d*pę butelki
Cristoforo Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 butelki też dosiadały jego panienki bo w zasadzie jego ciotka nie miała czasu przyrządzić mu serdelki...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ...i zmieniwszy temat, rzekli: - Głodnim nie są, mamy żelki;D Poczęstował Kuba Agę Gośka się obeszła smakiem, Wsiedli potem do A4, Pojechali na bajery - Kuba wyrwał fajną d*pę, Potem Agę wziął pod lupę, Jednak gardził ów mężatką, Gośki też zbytnio nie łaknął... Z tych powyższych dwóch powodów, Wykluczył panie z zawodów I już jedzie z nową laską Pyta - "Co tam masz pod maską?" Kuba tylko podniósł brew, Szybciej popłynęła krew, "Mam BiTurbo rozmiar D, Czy to zadowala Cię?" Wnet u Kuby w oku błysk - "Ja mam bezpośredni wtrysk! W audi kufer dosyć spory, Mam ochotę na amory!" Podczas chwil jakże wspaniałych, Pełnych jęków okazałych, Dziewcze było zachwycone, Lecz nie Kubą, a "salonem", W którym doszło do zbliżenia - To A4, a nie Alfa ,czy tam Renia Myśli sobie - Fajna bryka... Pewno wiele innych pyka! Też chcę taką, nic prostszego - Wezmę kasę od starego! Mam już wymarzoną furę, Czas więc na następną turę - Wejdę wnet na stronę klubu, Gdzie powiozą mnie do ślubu, Bo tam ponoć fajne chłopy, Sprawdzę, pojadę na zloty Trafi tam się jakiś "klient" Jeździ Audi = inteligent! W sam raz będzie mi na męża Wszak ta marka zawsze zwycięża! Zostaniemy świetną parą Pomierzoną jedną miarą - Pasją do stylowej marki Który będzie tym do parki???
zlota1977 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 No bo AUDI fajna rzecz Wszelkie inne marki PRECZ Czy to avant czy to sedan W każdym można niezle jebać I kto raz spróbuje tej marki Nigdy nie polubi innej furmanki...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Lecz gdy miną lata młode Będziesz wąsy mieć i brodę, Audi Ci nie będzie służyć Do podbojów i nadużyć, Będziesz pannę brał "na kwadrat" Za seks w aucie grozi mandat
Seba_LDZ Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 wiec nie wolno w czasie jazdy przez dach patrzec prosto w gwiazdy wiec gdy slyszysz kotku mam cie odpowiadaj bede bral cie bede bral cie w moim aucie wychuchanym mym avancie
zlota1977 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Czy to młody czy to stary Kazdy może mieć zasady Jeden lubi ruchać często Drugi woli jeżdzić eSką A Panowie z innej beczki Pora kończyć te bajeczki
KERCZI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Więc na koniec tej bajeczki juz pucować końcóweczki, by na zlocie wszystkie panny nie wybrały PABLA "pandy"
Rekomendowane odpowiedzi