Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Audi A4 1,9 TDI 115KM RECARO,XENON,BOSE,17',CHROM PAKIET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że jestem użytkownikiem od niedawna a obiecywałem że wkleje fotki swojej A4 wiec nadszedł właśnie ten czas aby pokazać to czym teraz jeżdżę.

A wiec na początek coś o autku.

Audi A4 TDI Avant

Rok: XI 2000

Przebieg- 213000

Moc-115KM AJM

Kolor bardzo rzadko spotykany - LORBEERGRUEN

Wyposażenie tak po krótce:

Wspomaganie

ABS

El. szyby x 4

el. lusterka

el. szyberdach

Duży FIS

Grzane d*py

System BOSE

Chrom pakiet

Felgi oryginalne od Audi A6 4F0 z 2005r z oponkami 215/50R17 Goodyear(nowe)

Xenon

Jest też instalacja pod Navigation PLUS lecz taka NAvi na naszym rynku jest ciężko do zdobycia więc w miejsce dziury zostało wstawione Audi SYMPHONY

Przyciemnione szybki

Podgrzewane dysze spryskiwaczy oraz bębenki w zamkach

Podłokietnik x 2

Fotele skórzane oryginalne RECARO elektrycznie regulowane

Pompowane poduszki pod lędźwie

Kierownica S-line

4x Airbag

CB RADIO President HARRY II + ANTENA PRESIDENT

Auto kupiłem uszkodzone w Dortmundzie i sam sprowadziłem:

Fotka przy zakupie:

kb0U0.jpg

kbaSA.jpg

A tak wygląd na dzień dzisiejszy:

wsZh9.jpg

kbOMS.jpg

pE1IA.jpg

wzXhi.jpg

kbWgi.jpg

Opublikowano

Fajna :good:

Tylko do tych kubełków pasowałyby nie-drewniane listwy konsoli.

Opublikowano

Jak zakładałeś zdesio mogłeś kupić ze spryskami :wink4: I coś dziwnie wysoko przód stoi... Wina takiego ustawienia? Wygląda jakby był wyżej niż tył :mysli: Felgi bym tu widział inne. Pozazdrościć fotelików :slina: Wybierz się z kierownicą do obszycia :wink4:

Opublikowano

ładna :) mam taki sam kolorek tylko brak alu ale może na wiosenke :naughty:

Opublikowano

Autko i wyposażenie :good: Pokaż fotki z tej strony co było bite.

Opublikowano

Wypas wyposażenie :slina::kox:

Ale dekory bym zmienił na czarne lub carbon :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Fotki dodam w najbliższyb czasie ze strony która była uderzona, nie zrobiłem ich dzisiaj ponieważ robiłem fotki telefonem a robiąc zdjęcie od strony lewej miał bym je przed sobą i zdjęcia by nie wyszły za dobre.[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________Co do kierownicy to jest obszyta skórą więc nie widzę sensu aby ją obszywać ponownie.[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________rafalekx - dlatego tak stoi bo w bagażniku było troche gratów i nie były one lekkie a nie chciało mi sie ich wyciągać do zdjęć. Zawieszenie niby jest 1BE ale jak dlamnie za twarde i myślałem o zmianie na 1BA czyli komfort. Ten kto z Was ma rodzine i dzieci to będzie wiedział dlaczego myślę o takiej zmianie.

Opublikowano

niezła sztuka:)

co robiłeś przy blacharce, żeby doprowadzić do używalności?

Opublikowano

super sztuka.Doposażona i wypasiona,kolorek tez bardzo ładny.Napisz za ile ją wyrwałeś w Dortmundzie to tej lekkiej kolizji.

Pozdro

Opublikowano

Zawieszenie niby jest 1BE ale jak dlamnie za twarde i myślałem o zmianie na 1BA czyli komfort. Ten kto z Was ma rodzine i dzieci to będzie wiedział dlaczego myślę o takiej zmianie.

oj to 17'' przy 1BA nie będą wyglądały zbyt dobrze :disgust:

Opublikowano

Fajnie komponuje sie ściema szybek z chromem w tym kolorze :kox: w sumie delikatnie był stuknięty, ale mogłes kupić zderzak pod spryski już tym bardziej ze masz HIDy założone :gwizdanie:

Środek rewelka :kox:

Jakies plany :mysli:

Opublikowano

Ja bym dekory zrobil w alcantarze, a kiere wyslac do raggamana na obicie :kox: do tego jakies navi+ albo rns-e i bedzie srodek marzenie..

no no no :decayed:

Opublikowano

Ładne autko, a fotele zarąbiste :slina:

Opublikowano

Recaro :slina:

Opublikowano

Zawieszenie niby jest 1BE ale jak dlamnie za twarde i myślałem o zmianie na 1BA czyli komfort. Ten kto z Was ma rodzine i dzieci to będzie wiedział dlaczego myślę o takiej zmianie.

A co to ma do rzeczy że masz rodzinę :gwizdanie:

Po za tym foteliki :kox:

Opublikowano

posiedzi troche na forum, napatrzy sie na felgi, zamarzy mu sie cos wiecej niz dotychczas, bedzie za zawiechą sie rozgladał :decayed:

Opublikowano

posiedzi troche na forum, napatrzy sie na felgi, zamarzy mu sie cos wiecej niz dotychczas, bedzie za zawiechą sie rozgladał :decayed:

"zboczeńcy" :decayed:

Ja z chęcią wymienię się na amory 1BE w bdb stanie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pitman to ma wlasnie do rzeczy że nie jestem egoistą tak jak Ty(żart) i myślę troche o swoim dziecku i żonie żeby jezdzili w komforcie na nie taczką na 18' lub 19' kolach po naszych pieknych POlskich drogach.

Poprzedni samochó to był Passat B5 1,9 TDI 90 KM i dlatego go sprzedałem bo mial za slaby silnik ale zawieszenie bylo tak miekkie ze az mi łza sie kreciła jak odjeżdżał z pod domu tak mieciutko wybierał nierówności. No ale cóż zawsze sie chciało mieć 4 kółka wiec teraz mam. A pozatym miało byc A6 no ale sie nie udalo znalesc dobrego A6 1,9 TDI u szwabuf w dobrych pieniądzach.

Opublikowano

pitman to ma wlasnie do rzeczy że nie jestem egoistą tak jak Ty(żart) i myślę troche o swoim dziecku i żonie żeby jezdzili w komforcie na nie taczką na 18' lub 19' kolach po naszych pieknych POlskich drogach.

Poprzedni samochó to był Passat B5 1,9 TDI 90 KM i dlatego go sprzedałem bo mial za slaby silnik ale zawieszenie bylo tak miekkie ze az mi łza sie kreciła jak odjeżdżał z pod domu tak mieciutko wybierał nierówności. No ale cóż zawsze sie chciało mieć 4 kółka wiec teraz mam. A pozatym miało byc A6 no ale sie nie udalo znalesc dobrego A6 1,9 TDI u szwabuf w dobrych pieniądzach.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie stawiam na bezpieczeństwo a nie tapczan na kółkach :gwizdanie:

Pewnie w sypialni masz łóżko wodne :polew:

Opublikowano

potwierdzam .. . nie chce też tapczana .. .. choc wiele osob twierdzi ze moje auto wygla jak koza .. ma to glebko .. .. w ... d....

dla mnie liczy sie jeszcze komfort .. nei chce wysiadac z auta i dalej sie trzasc ... .. mam u siebie 17 na ori zawiasie .. i jestem zadowolony ..

a to co pisze opinia .. wali mnie .. .. kazdy ma swoje zdanie .. sa gusta i gusciki .. :hi: