Opublikowano 2 Września 201411 l Panowie, zależy mi na opcji CLH, ale dorwać lustro w moim kolorze graniczy z cudem... Zostaje mi tylko ASO, gdzie koszt to prawie 1000 zł. Fotochrom jest mi jednak zbędny, bo i tak mam ciemne szyby z tyłu. Czy jest jakaś inna alternatywa do zrobienia CLH?
Opublikowano 2 Września 201411 l Bez lustra clh bedzie dzialac nie zaleznie czy jasno czy ciemno. Oczywiscie wlacznik clh i mce F musi byc
Opublikowano 2 Września 201411 l Bez lustra clh bedzie dzialac nie zaleznie czy jasno czy ciemno. Oczywiscie wlacznik clh i mce F musi byc Mam MCE F. Włącznik auto też muszę mieć?
Opublikowano 2 Września 201411 l Bez lustra clh bedzie dzialac nie zaleznie czy jasno czy ciemno. Oczywiscie wlacznik clh i mce F musi bycMam MCE F. Włącznik auto też muszę mieć?Włącznik auto nie koniecznie musi być do prawidłowego działania...mylisz się co do ciemnych szyb z tyłu...ja mam najciemniejszą folie i tak jak mi światłami z tyłu dają to się ładnie lustro ściemnia i nawet boczne też memory five wladi i wszystko jasne :-) Edytowane 2 Września 201411 l przez wladi
Opublikowano 2 Września 201411 l Boczne czyli te zewnętrzne ? A to jakieś specjalne są te boczne ? Oryginalne ?
Opublikowano 2 Września 201411 l Boczne czyli te zewnętrzne ? A to jakieś specjalne są te boczne ? Oryginalne ?Tak boczne lustra są ori fotochromowe można takie dorzucić do całej instalacji i podłączyć pod środkowe lustro tak żeby wszystkie się ściamniały memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 2 Września 201411 l jest możliwość, że mam składane lusterka elektrycznie, ale ta funkcja nie jest odblokowana w vagu?
Opublikowano 2 Września 201411 l jest możliwość, że mam składane lusterka elektrycznie, ale ta funkcja nie jest odblokowana w vagu? Nie
Opublikowano 4 Września 201411 l Dzięki za pomoc. Jeszcze jedno pytanie mam ten przełącznik z funkcją auto, mam ustawione, że na auto włączają się zawsze światła, po prostu czujnik zakleiłem czarną taśmą. Tak więc po odpaleniu auta światła się zapalają, po zgaszeniu auta - gasną. Nic nigdy nie przestawiam. Czy mogę sobie zamontować od Tourana przełącznik świateł? i wszystko będzie działało jak dotychczas?
Opublikowano 4 Września 201411 l Przelacznik od tourana ma inne zlacze i prawdopodobnie inny rozklad pinow.
Opublikowano 4 Września 201411 l sama wstawka, tzn to pokretlo mozna przelozyc do wlacznika z b6/b7. w moim watku mozesz zobaczyc jak to wyglada.
Opublikowano 6 Września 201411 l jakby ktos potrzebował mam numery wszystkich potrzebnych pinów i zdjęcia jest 5 rodzajów potrzebnych i dam namiary skad wziac nowe nie uzywane
Opublikowano 7 Września 201411 l mam pytankomam przełącznik świateł auto i z boku CLH lusterko fotochrom z czujnikiemczy jak zmienię przełącznik CLHna DRL CLHbędą działać mi dzienne ???reflektory mam bi xenon
Opublikowano 7 Września 201411 l mam pytanko mam przełącznik świateł auto i z boku CLH lusterko fotochrom z czujnikiem czy jak zmienię przełącznik CLH na DRL CLH będą działać mi dzienne ??? reflektory mam bi xenon Nie będą Ci działać drl bo w B6 oryginalnie ich nie było musisz zastosować moduł który spowoduje że światła mijania z żarówka H7 będą świeciły np na 30% mocy...poszukaj na allegro jest tego troche memory five wladi i wszystko jasne :-) Edytowane 7 Września 201411 l przez wladi
Opublikowano 7 Września 201411 l dokładnie, w b6 nie było dziennych. Możesz też w lampie odciąć h7 od przesłony(długie będą realizowane tylko bixem) i dociągnąć dodatkowy przewód i odpalić dzienne na żarówkach h7. I tu masz 2 opcje: kupujesz słabsze żarówki, np LED, albo montujesz układ który zmniejszy jasność h7.
Opublikowano 7 Września 201411 l jakby ktos potrzebował mam numery wszystkich potrzebnych pinów i zdjęcia jest 5 rodzajów potrzebnych i dam namiary skad wziac nowe nie uzywane Karol jesli masz takie informacje to moze je wpisz tutaj i ktos je podepnie do glownego watku..
Opublikowano 9 Października 201411 l chłopaki co zrobiłem nie tak? na wyłaczonych swiatłach pala mi sie normalnie swiatła jakbym je miał właczone
Opublikowano 9 Października 201411 l Dałeś pin 3 włącznika świateł do mce c 32 ? włącznik auto jest??Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Edytowane 9 Października 201411 l przez mlodziak22