Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MCE 09 Moduł Centralnej Elektryki lusterko włącznik świateł czujnik światła Coming Leaving Home w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, zależy mi na opcji CLH, ale dorwać lustro w moim kolorze graniczy z cudem... Zostaje mi tylko ASO, gdzie koszt to prawie 1000 zł. Fotochrom jest mi jednak zbędny, bo i tak mam ciemne szyby z tyłu. Czy jest jakaś inna alternatywa do zrobienia CLH?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 687,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bez lustra clh bedzie dzialac nie zaleznie czy jasno czy ciemno. Oczywiscie wlacznik clh i mce F musi byc

Opublikowano

Odszukaj moje posty w tym wątku.

Opublikowano

Bez lustra clh bedzie dzialac nie zaleznie czy jasno czy ciemno. Oczywiscie wlacznik clh i mce F musi byc

Mam MCE F. Włącznik auto też muszę mieć?

Opublikowano

Mam MCE F. Włącznik auto też muszę mieć?
Włącznik auto nie koniecznie musi być do prawidłowego działania...mylisz się co do ciemnych szyb z tyłu...ja mam najciemniejszą folie i tak jak mi światłami z tyłu dają to się ładnie lustro ściemnia i nawet boczne też ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Edytowane przez wladi

Opublikowano

Boczne czyli te zewnętrzne ? A to jakieś specjalne są te boczne ? Oryginalne ?

Opublikowano

Boczne czyli te zewnętrzne ? A to jakieś specjalne są te boczne ? Oryginalne ?

Tak boczne lustra są ori fotochromowe można takie dorzucić do całej instalacji i podłączyć pod środkowe lustro tak żeby wszystkie się ściamniały

Opublikowano

jest możliwość, że mam składane lusterka elektrycznie, ale ta funkcja nie jest odblokowana w vagu?

Opublikowano

jest możliwość, że mam składane lusterka elektrycznie, ale ta funkcja nie jest odblokowana w vagu?

Nie

Opublikowano

Dzięki za pomoc.

Jeszcze jedno pytanie mam ten przełącznik z funkcją auto, mam ustawione, że na auto włączają się zawsze światła, po prostu czujnik zakleiłem czarną taśmą. Tak więc po odpaleniu auta światła się zapalają, po zgaszeniu auta - gasną. Nic nigdy nie przestawiam. Czy mogę sobie zamontować od Tourana przełącznik świateł? i wszystko będzie działało jak dotychczas?

Opublikowano

Przelacznik od tourana ma inne zlacze i prawdopodobnie inny rozklad pinow.

Opublikowano

e szkoda, bo ładnie wygląda z tę chromową/posrebrzaną wstawką ;)

Opublikowano

sama wstawka, tzn to pokretlo mozna przelozyc do wlacznika z b6/b7. w moim watku mozesz zobaczyc jak to wyglada.

Opublikowano

jakby ktos potrzebował mam numery wszystkich potrzebnych pinów i zdjęcia jest 5 rodzajów potrzebnych i dam namiary skad wziac nowe nie uzywane

Opublikowano

mam pytanko
mam przełącznik świateł auto i z boku CLH lusterko fotochrom z czujnikiem
czy jak zmienię przełącznik CLH
na DRL CLH
będą działać mi dzienne ???
reflektory mam bi xenon

Opublikowano

mam pytanko

mam przełącznik świateł auto i z boku CLH lusterko fotochrom z czujnikiem

czy jak zmienię przełącznik CLH

na DRL CLH

będą działać mi dzienne ???

reflektory mam bi xenon

Nie będą Ci działać drl bo w B6 oryginalnie ich nie było musisz zastosować moduł który spowoduje że światła mijania z żarówka H7 będą świeciły np na 30% mocy...poszukaj na allegro jest tego troche ;)

Edytowane przez wladi

Opublikowano

dokładnie, w b6 nie było dziennych. Możesz też w lampie odciąć h7 od przesłony(długie będą realizowane tylko bixem) i dociągnąć dodatkowy przewód i odpalić dzienne na żarówkach h7. I tu masz 2 opcje: kupujesz słabsze żarówki, np LED, albo montujesz układ który zmniejszy jasność h7.

Opublikowano

jakby ktos potrzebował mam numery wszystkich potrzebnych pinów i zdjęcia jest 5 rodzajów potrzebnych i dam namiary skad wziac nowe nie uzywane

Karol jesli masz takie informacje to moze je wpisz tutaj i ktos je podepnie do glownego watku..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chłopaki co zrobiłem nie tak? na wyłaczonych swiatłach pala mi sie normalnie swiatła jakbym je miał właczone :kwasny:

Opublikowano

Dałeś pin 3 włącznika świateł do mce c 32 ? włącznik auto jest??

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Edytowane przez mlodziak22