studziany Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 5 stron wcześniej było o tym: Na pewno brakuje Ci częściu 16 i 16A. Nie jestem pewien czy jeszcze czegoś Ci nie będzie trzeba.
Bart-S Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...
wladi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/MCE/mirrorR.JPG Misia czyli uchwyt przy szybie? A masz może te numery plastyków?
Bart-S Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/MCE/mirrorR.JPG Misia czyli uchwyt przy szybie? A masz może te numery plastyków? "Misiu" powinien być razem z lusterkiem Numer osłony wiązki to 8E0 857 593 E59.
wladi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/MCE/mirrorR.JPG Misia czyli uchwyt przy szybie? A masz może te numery plastyków? "Misiu" powinien być razem z lusterkiem Numer osłony wiązki to 8E0 857 593 E59. Czyli ten numer to jest cała obudowa? Ale czegoś nie rozumiem jak lusterko odpinam od szyby to chodzi o ten uchwyt "misia" co zostaje przy szybie?
Bart-S Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Numer, który podałem to pozycja "16" na rysunku który wstawił Patryk... Ściągnij swoje lusterko to zobaczysz czego brakuje
wladi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No i ch...j bombki strzelił przymierzałem dzisiaj lusterko i co.....na moim uchwycie przy szybie jest luźne:wallbash: da się to jakoś zrobić? Może trzeba te blaszki w środku dogiąć?
domin79 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No i ch...j bombki strzelił przymierzałem dzisiaj lusterko i co.....na moim uchwycie przy szybie jest luźne:wallbash: da się to jakoś zrobić? Może trzeba te blaszki w środku dogiąć? dokładnie , tylko delikatnie i bez przesady bo potem na siłke będziesz lustro zakładał i szyba może .....
wladi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No i ch...j bombki strzelił przymierzałem dzisiaj lusterko i co.....na moim uchwycie przy szybie jest luźne:wallbash: da się to jakoś zrobić? Może trzeba te blaszki w środku dogiąć? dokładnie , tylko delikatnie i bez przesady bo potem na siłke będziesz lustro zakładał i szyba może ..... Dobra nie będę nic kombinował wezmę na zlot to mi pomożesz:naughty: a powiedz ile kabla dodatkowo muszę mieć oprócz pinów?
domin79 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak ze 10meterków , w razie co też wezme jakąś wiąche jak znajde i zrezamy cuś
wladi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tak ze 10meterków , w razie co też wezme jakąś wiąche jak znajde i zrezamy cuś Ooo jak byś mógł to weź bo nie wiem czy dobry kupię, a przy rezanku coś sobie łykniemy:drinks:
Bart-S Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Dokładnie tak jak napisał Domi - lekko dogniesz i będzie pasować (nowe lusterko, które kupiłem w ASO też było luźne ). Zazdroszczę Wam BT - udanego chlania i rezania
kaspro1 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Witam wszystkich, Mam takie pytanie, chciałbym w swoim audi założyć włącznik świateł z funkcją auto, żeby przełączając na "auto" włączały się przyciemnione światła przeciwmgielne bez podświetlenia zegarów, pełniąc funkcje świateł dziennych. Chciałbym również, żeby można było wyłączyć zapłon zostawiając włączone auto i żeby światła wyłączały się. Mam MCE 8E0907279C oraz włącznik świateł 8E094153101. Czy w ogóle da się tak z robić, a jeżeli tak to jak?
michail55 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wszystko masz na poczatku tego watku oraz w watku o module komfortu rowniez w warsztacie
kaspro1 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wszystko masz na poczatku tego watku oraz w watku o module komfortu rowniez w warsztacie Czyli mam rozumieć, że bez wymiany MCE nie obędzie się?
michail55 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wszystko do zmiany mce, mk i wlacznik swiatel do tego lusterko fotochrom wewnetrzne i moze zewnetrzne (opcjonalnie) pozniej zmiana pinow dokladka kabli itd
domin79 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 wszystko do zmiany mce, mk i wlacznik swiatel do tego lusterko fotochrom wewnetrzne i moze zewnetrzne (opcjonalnie) pozniej zmiana pinow dokladka kabli itd ..poco zmieniać MK:eusathink: toć to niema nic do rzeczy
kaspro1 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 wszystko do zmiany mce, mk i wlacznik swiatel do tego lusterko fotochrom wewnetrzne i moze zewnetrzne (opcjonalnie) pozniej zmiana pinow dokladka kabli itd ..poco zmieniać MK:eusathink: toć to niema nic do rzeczy Nie chce zmieniać lusterka, chciałbym tylko żeby funkcja auto włączała mi światła po zapłonie. Da się tak zrobić i jak?
domin79 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 ..to zakoduj sobie na tym co masz tryb skandynawski i tak będziesz miał Kodowanie modułu MCE w nadwoziu B6 0?xxx: Czujnik światła 0 – brak 1 – zainstalowany 0x?xx: Moduł haka 0 – brak 1 – zainstalowany 0xx?x: Reflektory 0 – Halogenowe 1 – Ksenonowe 0xxx?: Kraj 1 – Reszta Świata 2 – Kraje skandynawskie (automatyczne włączanie świateł po zapłonie) 3 – USA 4 – Canada
Rekomendowane odpowiedzi