zegarmistrz Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Przyszedł czas żeby sie pochwalić. Standardowa wersja (na razie bez zmian). Wyposażenie: -elektryczne lusterka -podgrzewane siedzenia (przednie) -skóra -elektryczne lustra (podgrzewane) -orginalne radio ze zmieniarką (radio Delta CC) -telefon (chociaż nie kożystam z niego - ale zamierzam go uruchomić) -klimatronik -oczwiście FIS Silnik: -2.6 ABC -skrzynia automatyczna (5HP19) Autko z instalacją gazową produkcji Elpigazu (sekwencja oczywiście) od 7 tyś km.
audia4s4 Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Ładna, tylko skórki troche wygniecione
krzysiek23 Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 super kolorek,autko 1 klasa tylko ta skora troche zaniedbana,calosc :th: :oklaski:
marinero Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 bardzo ladne autko - proponuje jako pierwsze wymiane migaczy na biale - autko do prania z regeneracja skory!! a potem sie cieszyc i gotowac kaske na kolejne mody!!
Gość Keżor Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 widze że już grill zmieniony na poliftowy :th: a tak to ładna seria z ładną kierownicą
Nowak_zg Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 wyglada prawie jak moja ;D ten sam kolor buda kombi ten sam wypas ... prawie bo ja nie mam skory i telefonu.
Gość NUTI Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Ładny kolorek , troche zmian i bedzie git. Widze tempomacik - fajna sprawa
Pelex Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Furka piękna na fajnym wypasiku kilka zmian stylistycznych i bedzie
ykk Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Czy mi sie wydaje czy tyl jakos dziwnie siedzi? Koniecznie zainwestuj w dystanse. Albo kup inksze fele.. :th:
Gość spedyt Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Ładny avant Kieruneczki wymień i większe felgi przy tym silniku mogą być :th:
zegarmistrz Opublikowano 9 Września 2007 Autor Opublikowano 9 Września 2007 Czy mi sie wydaje czy tyl jakos dziwnie siedzi? Koniecznie zainwestuj w dystanse. Albo kup inksze fele.. :th: Też mi się tak wydaje.. byłem na badaniu technicznym i powiedzieli że jest ok.. ale ja myśle że spręzyny czas wymienić (w końcu autko dostało butle gazową - a to dodatkowe obciążenie)... Felgi też będą zmienione na 17 (teraz są 16), albo 18 (czas pokaże) - ale to w przyszłym roku.
Gość rob Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Kieruneczki wymień i większe felgi i już będzie dużo lepiej :th:
Piotrek98igo Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 tak jak koledzy pisza kierunki ,lampki przod no i ta kratka w zderzaku :gwizdanie:
TTom3k Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Czy mi sie wydaje czy tyl jakos dziwnie siedzi? Koniecznie zainwestuj w dystanse. Albo kup inksze fele.. :th: Też mi się tak wydaje.. byłem na badaniu technicznym i powiedzieli że jest ok.. ale ja myśle że spręzyny czas wymienić (w końcu autko dostało butle gazową - a to dodatkowe obciążenie)... Felgi też będą zmienione na 17 (teraz są 16), albo 18 (czas pokaże) - ale to w przyszłym roku. Autko bardzo fajnie wyglada w seri ;] A co do opadajacego tylu...to skas to znam ;/ Po zalorzeniu butli mam to samo
Johnyjurek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Autko bardzo ladne zmien lapmy na poliftowe z produ i kierunki boczne
micek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Elagancka furka Jak dla mnie to tylko fele wieksze zarzuc i bedzie git :th: kolorek zajebi...i motor to samo P.S: nie zaluj silnika on lubi dostawac po zaworach
Szuder Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 ładny avancior, potężny silnik, szkoda, ze skrzynka automatyczna:(:( kolorek piekny, wieksze felgi i bedzie super!!
zegarmistrz Opublikowano 12 Września 2007 Autor Opublikowano 12 Września 2007 Skrzynia automatyczna bo ja takie lubie (to nie pierwsze moje auto z auftomatem ). Po prostu leniwy jestem..
Rekomendowane odpowiedzi