Opublikowano 28 Stycznia 201115 l A proste? Jakbyś czytał opis aukcji to byś wiedział, że NOWE . Kurfa jakbym miał luźną kaskę to bym to capnął Fela podobno dobra bo lekka
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l A proste? Jakbyś czytał opis aukcji to byś wiedział, że NOWE . Kurfa jakbym miał luźną kaskę to bym to capnął Fela podobno dobra bo lekka Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne.
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne. o ja pier**le..jak ja kocham takich znawców Jak się kupuje chińskie odlewy to wiadomo, że trzeba pół tony ołowiu na to przykleić. Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie.
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Autor o ja pier***e..jak ja kocham takich znawców nie martwe sie , ja tez kórwa nie mam hajsu
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. ale ja tam już nie mieszkam , teraz Bielsko Biała
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l nie martwe sie , ja tez kórwa nie mam hajsu Fak..jak bym sprzedał swoje Enkeie to bym je łyknął k**wa mam tego tematu..jeszcze mam dwa komplety kubłów do obszycia i nie ma kiedy Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. ale ja tam już nie mieszkam , teraz Bielsko Biała Moskal..szukamy felg z Bielska Białej
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne. o ja pier***e..jak ja kocham takich znawców Jak się kupuje chińskie odlewy to wiadomo, że trzeba pół tony ołowiu na to przykleić. Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum.
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum. Przypomniały mi się ostatnie dwa dni na warszawskich :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Nie no luz kolego
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Autor Moskal..szukamy felg z Bielska Białej ołkej Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum. luxna guma
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Autor Padre, opyl mi gwint to sobie kupisz te felaszki 1600pln :naughty: :naughty:
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l wolał bym kupić AP Sportwarke dokupię sobie 2 nowe amorki bilsteina b8 i będę dalej jeździł na tym co mam
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor juz przestań sie mazać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:27_________________________________________________oglądałem moje nowe lampki