Opublikowano 7 Lutego 201115 l Te wskazniki wygladaja niestety kupowato powinienes przywrocic ori kratki moim zdaniem
Opublikowano 7 Lutego 201115 l caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo?
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo? na żywo nie widać :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ja to na sztuke wszystko składałem , kazdy element jest z innej parafii , bedzie po robocie to sie ładnie złoży , nie martw sie
Opublikowano 7 Lutego 201115 l caly srodek szczerze mowiac wyglada kupowato, jest strasznie źle spasowane wszystko na zdjeciach widac mega szpary, co musi byc na zywo? na żywo nie widać :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ja to na sztuke wszystko składałem , kazdy element jest z innej parafii , bedzie po robocie to sie ładnie złoży , nie martw sie Moskal tak jak na tym foto dałeś bedzie ok
Opublikowano 7 Lutego 201115 l moskal Ok, wierze w Ciebie daj z siebie wszystko W s4 nie powinno byc miejsca na niedociagniecia :gwizdanie:
Opublikowano 7 Lutego 201115 l resztę pomaluj ale to wszystko (obud przycisków , pasek , navi , climatr) jest w jednym kolorze - czarnym , nic nie trzeba malować czerwony - flok żółty - zostaje jak jest niebieski - carbon gajgerki Ty tak zamontowałeś? nie , poprzednik plan na gajgery jest taki , ze zadna kratka nie zostanie , dojdzie jeszcze jeden wskaźnik i bedą na jednym panelu z 3 dziurami będzie piknie :> wysyłasz to do Rediżinalda, czy śmigamy w lubelskie?
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor moskal Ok, wierze w Ciebie daj z siebie wszystko W s4 nie powinno byc miejsca na niedociagniecia :gwizdanie: nie bój żaby wysyłasz to do Rediżinalda, czy śmigamy w lubelskie? wysyłam kurierem , a odebrać pojedziemy osobiście , weźmiemy Łajze i bedzie git :naughty: :naughty:
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Autor Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Moskal albo mi sie wydaje albo tablice masz krzywo przykrecona.... jak dla mnie jest zaje....ie
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów BABY FACE
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Autor dziekuje dziekuje , jak załoze i cykne fote z daleka to bedzie kox , nic sie nie bedzie odbijać itp
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów :slina: :slina: :slina: Ja pier.... ale KOSA :blink:
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Spy foto , błotniki wyciete , farba schnie , przekładam bebechy z ori esowych lamp do bixów fcipkę :kox: