mrogal Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Bo profesjonalny grafik robił giejnie chlopaki uprawiacie Dawidowi w watku
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Bo profesjonalny grafik robił giejnie chlopaki uprawiacie Dawidowi w watku dzieki , nie chciałem sam ich strofować ,wrodzona kultura nie pozwala
medik Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum, a Ty Mrogal jeszcze podpuszczasz
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Doktor..co to za wychromowane BMW w podpisie ?
Michał Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Bo profesjonalny grafik robił giejnie chlopaki uprawiacie Dawidowi w watku obiektywna opinia mojego nowego najlepszego kolegi, żadna giejnia:decayed:
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum ale chodzi ci o spam czy o ilosć odpowiedzi ??? bo jesli o pierwsze to wątek slepego jest na 1 miejscu , jesli chodzi Ci o to drugie to.... wątek slepego jest na 1 miejscu
medik Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum ale chodzi ci o spam czy o ilosć odpowiedzi ??? bo jesli o pierwsze to wątek slepego jest na 1 miejscu , jesli chodzi Ci o to drugie to.... wątek slepego jest na 1 miejscu Ragga nerki czarne już zamówione.
mrogal Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum ale chodzi ci o spam czy o ilosć odpowiedzi ??? bo jesli o pierwsze to wątek slepego jest na 1 miejscu , jesli chodzi Ci o to drugie to.... wątek slepego jest na 1 miejscu Ragga nerki czarne już zamówione. czyli nie styknelo cierpliwosci?
Michał Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Ragga nerki czarne już zamówione. to brat się do GTRa przesiada?
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 słuchajcie leszcze , nosb dzisiaj po 13:00 wysłał mi ECU , ono za chója nie dojdzie do jutra - bedzie w środe. Zostaje mi jeden dzien na reanimacje auta zeby zdazyc na BT ekhem ekhem Ragga pucuj AJL-a zeby na południu wstydu nie było ze takim brudnym paździerzem zajedziemy , my wpadamy do ciebie kuną w piatek o 9:00
mrogal Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 słuchajcie leszcze , nosb dzisiaj po 13:00 wysłał mi ECU , ono za chója nie dojdzie do jutra - bedzie w środe. Zostaje mi jeden dzien na reanimacje auta zeby zdazyc na BT ekhem ekhem Ragga pucuj AJL-a zeby na południu wstydu nie było ze takim brudnym paździerzem zajedziemy , my wpadamy do ciebie kuną w piatek o 9:00 trzeba sie bylo odezwac bys mial na jutro paczke
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 trzeba sie bylo odezwac bys mial na jutro paczke nie było jak , ja nawet nie byłem pewny czy ona dzisiaj wróci do nosba on od reki dał mamuście zeby leciała na poczte
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 ekhem ekhem Ragga pucuj AJL-a zeby na południu wstydu nie było ze takim brudnym paździerzem zajedziemy , my wpadamy do ciebie kuną w piatek o 9:00 No chyba Cię poebało . Bierz Polo od pięknej i ciśniemy na gnojowniku
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 No chyba Cię poebało . Bierz Polo od pięknej i ciśniemy na gnojowniku nie da mi polo bo sie ostatnio na mnie wkórwiła nie sr** ogniem , pucuj AJL-a , przwieziemy dyche blanta , poł skrzynki wódki i 100l PB98 w bagażniku
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 no muszę Cie chyba zjabać telefonicznie nie moge odebrać , jestem na arcyważnym spotkaniu z kontrachentami
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Oddzwoń do mnie to se upuszczę ciśnienia Kurfa pomiziaj ładnie Paulinkę to Ci pożyczy Polksa.. a jak nie to daj mnie pomiziać..na bank się zgodzi Żeby się moim ruszyć to musiałbym pompę paliwa wymienić, olej i filtrunki i opony bo zimówki od Kolkova są na jednym gwoździu, a z lata zostało mi tylko 3 opony a w dodatku chciałem wypruć tylną kanapę bo na tyle jeszcze krata gości Kolkova fura jest dead więc też w d*pie Stary paska też mi nie pożyczy..prędzej by kamień urodził.
Rekomendowane odpowiedzi