moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Kurfa pomiziaj ładnie Paulinkę to Ci pożyczy Polksa.. a jak nie to daj mnie pomiziać..na bank się zgodzi Żeby się moim ruszyć to musiałbym pompę paliwa wymienić, olej i filtrunki i opony bo zimówki od Kolkova są na jednym gwoździu, a z lata zostało mi tylko 3 opony Kolkova fura jest dead więc też w d*pie na Paulinke mizianie nie działa bo jej spowszedniało ekhem ekhem...
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 na Paulinke mizianie nie działa bo jej spowszedniało Spowszedniało jej osoba miziająca.. dlatego mówię, że jestem gotowy po koleżeńsku poświęcić się za Ciebie ekhem ekhem... http://img221.imageshack.us/img221/2403/kuna.jpg nie k**wa niee
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Spowszedniało jej osoba miziająca.. przestan perdolić , zdradza mnie na lewo i prawo polecimy kuna , zajebiemy pełen bak za 150pln i jeszcze cwiartka zostanie
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Zadzwoń do mnie jak będziesz już po tym arcy ważnym spotkaniu
slepy Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum ale chodzi ci o spam czy o ilosć odpowiedzi ??? bo jesli o pierwsze to wątek slepego jest na 1 miejscu , jesli chodzi Ci o to drugie to.... wątek slepego jest na 1 miejscu a fak ju:grin:, ile ja mam wątek a ile Ty ściemniaczu:naughty:
medik Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Niech mi ktoś jeszcze powie, że tutaj nie ma burdelu Umrę ze śmiechu
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Umrę ze śmiechu jo i nie zesraj sie czasem przy okazji
slepy Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Umrę ze śmiechu jo i nie zesraj sie czasem przy okazji
moskal Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Moskal, ile Cię kosztowały recaro? dwaczysta albo dwadwieście
medik Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Umrę ze śmiechu jo i nie zesraj sie czasem przy okazji za późno
mrogal Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 za późno przykro jasne.... a giejnia widze dalej idzie w watku
moskal Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Co tu pisac o aucie hmmmm. No czekam na ECU , moze bedzie dzisiaj i mam cichą nadzieje , ze problem z zamoczonym ECU to jedyny problem i odpale auto. Jesli nie to moj wyjazd do BT stoi pod duzym znakiem zapytania.
Reggi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jesli nie to moj wyjazd do BT stoi pod duzym znakiem zapytania. Jebiesz skwary jak potłuczony
moskal Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 skoro ty sie zastanawiasz czy jechać , to chyba ja tez moge ???
Reggi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 skoro ty sie zastanawiasz czy jechać , to chyba ja tez moge ??? Ja się zastanawiam ? Co Ty pier**lisz... idę bo już mnie ciśnieniujesz z samego rana
musti Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 skoro ty sie zastanawiasz czy jechać , to chyba ja tez moge ??? Ja się zastanawiam ? Co Ty pier**lisz... idę bo już mnie ciśnieniujesz z samego rana :polew: czytając was jebł**
Rekomendowane odpowiedzi