junior_tdi Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ragg, czemu ja nie mam takiej kiery ????? :shock3: :shock3: gadalem z nim w BT , mowi ze papcio kupil mu forme za 10kpln zrobili mu ta kierownice i od razu zniszczyli forme :grin: :grin: to wszystko wyjaśnia... BTW wypas jest ta kiera zdradźcie ile kosztuje taka impreza?
moskal Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 zdradźcie ile kosztuje taka impreza? nie moge , ale prawie średnia krajowa Ragg, czemu ja nie mam takiej kiery ????? :shock3: :shock3: bo jestes lamus a poza tym trzeba miec wyjatkowe auto do wyjatkowej kiery wiec Twoja popierdółka nie łapie sie nawet do trzeciej setki w kolejce oczekiwania Moskal nie wiem czy Ci już mówiłem, fajne koła mam na handel medik , nie wiem czy Ci juz mówiłem ale nie mam hajsu
Dev Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Moskal, słyszałem że bardzo długo sie skrobałeś żeby ją sobie sprawić... :polew::polew: ja zdecydowałem sie bez wahania :grin::grin:
moskal Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Moskal, słyszałem że bardzo długo sie skrobałeś żeby ją sobie sprawić... akurat ja zamowiłem ją w listopadzie , wtedy kiedy ty nawet nie wiedziałeś , ze mozna takie coś zrobić lamusie a nie moja wina ze autor perdolił sie z nia do kwietnia
egon47 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 http://img12.imageshack.us/img12/5816/dsc06470l.jpghttp://img402.imageshack.us/img402/3580/dsc06471j.jpg powiem tak na zywo kiera duzo lepiej wyglada:kox:
aju Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no kiera . do szybkiego auta w pytkę, bo do avanta w dieslu to średnio widzę. Ale za wykonanie nie wiem czy w fabryce tak lecą
Dev Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Kiera pierwsza klasa, nie ma co :oklasky::oklasky: Ragg ode mnie będa trzy zamówienia szły ale najpierw musze znalesc odpowiednie sztuki na podmiankę a z tym cięzko
moskal Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Ragg ode mnie będa trzy zamówienia szły nie chciałbym Cie martwić ale on nie bedzie tych kierownic juz robił
Reggi Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Dokładnie. Nie mam czasu na ogarnianie kierownic i słuchanie stękania typu " szybciej szybciej..już bym mógł dostać tą kierownicę ". U jednej osoby z forum mam znaczny poślizg bo a to studia, a to życie rodzinne.. i takiej wtopy nie chcę powtarzać.
Sqizzy Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 ragga ile mniejwięcej roboczogodzin ją robiles ?
Reggi Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 ragga ile mniejwięcej roboczogodzin ją robiles ? Jak zamawiasz sałatkę w knajpie to też pytasz ile czasu zajęło im posiekanie warzyw ? Pytanie wprost z d*py i mało na miejscu. Zadzwoń do konkurencji może będą bardziej rozwięźli w tym temacie.
moskal Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Jak zamawiasz sałatkę w knajpie to też pytasz ile czasu zajęło im posiekanie warzyw ? Pytanie wprost z d*py i mało na miejscu. Zadzwoń do konkurencji może będą bardziej rozwięźli w tym temacie. Ty , sie tak nie ciskaj , chłopak grzecznie pyta. Chyba ci Gośka jeszcze od zlotu nie dała
Reggi Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Nie ciskam tylko odpowiadam Z d*py pytanie więc podobna odpowiedz.
moskal Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Nie ciskam tylko odpowiadam Z d*py pytanie więc podobna odpowiedz. hah
Dev Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Dokładnie. Nie mam czasu na ogarnianie kierownic i słuchanie stękania typu " szybciej szybciej..już bym mógł dostać tą kierownicę ". U jednej osoby z forum mam znaczny poślizg bo a to studia, a to życie rodzinne.. i takiej wtopy nie chcę powtarzać. Ragg, ten temat mamy już przerobiony jak pamietam....
Reggi Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 TY masz ładną kierownicę to inna Ci nie potrzebna
Sqizzy Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 ragga ile mniejwięcej roboczogodzin ją robiles ? Jak zamawiasz sałatkę w knajpie to też pytasz ile czasu zajęło im posiekanie warzyw ? Pytanie wprost z d*py i mało na miejscu. Zadzwoń do konkurencji może będą bardziej rozwięźli w tym temacie. Zrobiłeś fajną kierę i po prostu byłem ciekaw ile czasu trzeba poświęcić na przerobienie takiej kierownicy. A ty bijesz pianę jakbym zapytał czy twoja kobita ma pieprzyk przy lewym sucie bo chłopaki mówili że ma. Nie było tematu...
Reggi Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Ochłoń bo stąpasz po cienkiej czerwonej linii z takimi żartami
Flyer Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 ragga ile mniejwięcej roboczogodzin ją robiles ? Jak zamawiasz sałatkę w knajpie to też pytasz ile czasu zajęło im posiekanie warzyw ? Pytanie wprost z d*py i mało na miejscu. Zadzwoń do konkurencji może będą bardziej rozwięźli w tym temacie. no, po takich tekstach, to robisz dobra reklame konkurencji wydaje mi sie, ze ilosc roboczogodzin nie zdradza zadnego know-how wykonania takiej kiery:cool1:
medik Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Ragga wsadził kierę w imadło, ścisnął, jebnął młotkiem i gotowe. 10 min roboty
Rekomendowane odpowiedzi