moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 czy moze chcesz zobaczyc te babki jak skaczą w krzaki przy cmentarzu ???? Ty tak nie świruj jarzębiny pod tym cmentarzem, bo Ci jakaś jeszcze różańcem Nogaro zdefasonuje teraz jeszcze może , i tak za tydzien idzie do malowania :kox: :kox:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 13:42_________________________________________________Spy Foto
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 zalozyles jasniejszy tunel? może przy obijaniu dechy obije i tunel
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 zalozyles jasniejszy tunel? tak może przy obijaniu dechy obije i tunel dokładnie
poziek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W środku wygląda jak rzadka kupa Mam nadzieje, że będzie chociaż za***rdalała na tych K04 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 W środku wygląda jak rzadka kupa no u ciebie w evce za to wyglada jak w Toi-Toiu :kox: :kox:
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W środku wygląda jak rzadka kupa no u ciebie w evce za to wyglada jak w Toi-Toiu :kox: :kox: taki śmietnik?
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 taki śmietnik? Nie siedziałeś nigdy w japońcu ????
poziek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W środku wygląda jak rzadka kupa no u ciebie w evce za to wyglada jak w Toi-Toiu :kox: :kox: przynajmniej pachnie mężczyzną
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie no siedziałem myślałem, że syf ma taki. a swoją drogą to czemu jej nie ma na forum?
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W środku wygląda jak rzadka kupa hm... no coz... zgodze sie
vdm Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 meine evo is fantastic turbo benzin alles plastic
mrogal Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 czy moze chcesz zobaczyc te babki jak skaczą w krzaki przy cmentarzu ???? Ty tak nie świruj jarzębiny pod tym cmentarzem, bo Ci jakaś jeszcze różańcem Nogaro zdefasonuje teraz jeszcze może , i tak za tydzien idzie do malowania :kox: :kox:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 13:42_________________________________________________Spy Foto co Ty masz za kope przy kluczyku? ;( :shocked: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:40_________________________________________________ taki śmietnik? Nie siedziałeś nigdy w japońcu ???? mialem lancera
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 przynajmniej pachnie mężczyzną :polew: :polew: mrogal - alarm
mrogal Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 przynajmniej pachnie mężczyzną :polew: :polew: mrogal - alarm to ten co Ci montowali?
mrogal Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 to ten co Ci montowali? tak nie dalo sie tego zrobic jak u białych ludzi?
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a co wam nie pasuje w tym alarmie? pewnie do tego ma odcinkę. dobrych alarmów nie idzie wmontować w scyzoryk z tego co wiem
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 a co wam nie pasuje w tym alarmie? pewnie do tego ma odcinkę. dobrych alarmów nie idzie wmontować w scyzoryk z tego co wiem alarm jeden z lepszych , odcina silnik , po 30sek zapłon i takie tam jeszcze pitu pitu
Rekomendowane odpowiedzi