aju Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 co wy na to: http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/ Data premiery : listopad 2010 może w końcu będzie powód wyciągnąć ps3 z szafy
Milczar Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Oby to w końcu była ostateczna data premiery Bo GT5 Prolouge już mi się powoli zaczyna nudzić chociaż całego nie przejechałem ;P
Iverson Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 wreszcie se jakąś benzyną polatam hehehe
ezc1 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 szkdoa ze na x klocka nie ma tej serii
moicz Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ja już odliczam dni i łykam to w ciemno
aju Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 ja czekam z niecierpliwością wreszcie se jakąś benzyną polatam hehehe
sancho80 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 wreszcie powod zeby PS3 kupic... odkad zagralem w Forza Motorsport x360 nie bylo nic lepszego zeby sie przesiasc na PS...
moskal Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 szkdoa ze na x klocka nie ma tej serii świetnie ze nie ma , jest Forza i jest git , po co jakaś szmira która wychodzi juz 6 lat Data premiery : listopad 2010 wątpie
aju Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 wątpie chyba już nie ma co, maszyna ruszyła, kolega jest na wymianie studentów w tokio i mówi że już są zapowiedzi a w sklepach wpisują się ludzie na listę zakupów i oby tak było jest Forza i jest git , po co jakaś szmira która wychodzi juz 6 lat forza jest fajna ale do GT sporo jej brakuje, jest po prostu klonem, pewnie jestem nieobiektywny bo "wychowałem sie na GT"
moskal Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 wątpie chyba już nie ma co, maszyna ruszyła, kolega jest na wymianie studentów w tokio i mówi że już są zapowiedzi a w sklepach wpisują się ludzie na listę zakupów i oby tak było wiem wiem , nawet na allegro mozna zapisywać sie na preordery , niby dostawa w okolicach 2 listopada forza jest fajna ale do GT sporo jej brakuje, jest po prostu klonem, pewnie jestem nieobiektywny bo "wychowałem sie na GT" staaary , ja tez sie wychowałem na GT 1/2/3/4 ale z 5 i oczekiwaniem na nia przegieli pałe , w miedzyczasie zdazyłem przestawić sie na X360 :naughty: :naughty: W sony denerwuje mnie ich podejscie do graczy , np. mówią o 1000 aut , dlaczego nie powiedza o tym ze tylko 200 jest w max rozdziałce/szczególy/itp a reszta zaaplikowana z GT4 i GT na PSP ??? dla mnie zenada jest wiecej kwiatków i podejrzewam ze GT5 nie dorówna Forzie fizyką jazdy o zniszczeniach nie wspomne Microsoft jest molochem ale mówi jasno w oczy jak jest a Sony cały czas mydli mydli mydli
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 A ja sie wychowalem na NFS I, II, III... potem mialem slabego kompa ....CMR 1, 2, RBR GT5 moze miec sporo wiecej ciekawych opcji... no ale FM3 wyszla juz dawno dawno temu.
moskal Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 A ja sie wychowalem na NFS I, II, III... bo ty pecetowy lamus jestes :kox: :kox: PsOne :naughty: :naughty: RBR CmR 1/2 kosa :kox: :kox:
aju Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Moskal o co chodiz z tymi autami w pełnej rozdzielczości
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 bo ty pecetowy lamus jestes :kox: :kox: nie mialem bogatych rodzicow :kox:
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Moskal o co chodiz z tymi autami w pełnej rozdzielczości nie tyle w pełnej rozdzielczości co wykonanymi zupełnie od nowa dla potrzeb GT5 , wiecej polygonów itp , reszta aut bedzie z GT4 i GT na psp to jest właśnie Sony bo ty pecetowy lamus jestes :kox: :kox: nie mialem bogatych rodzicow :kox: jedno nie wyklucza drugiego :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/ Tego sie oglądać nie da Tu w lepszej jakości...
sancho80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja gralem w GT1, GT2, GT3.. przesiadlem sie na Xa i uwazam ze Forza bije na glowe GT realiami grania...nic nie zastapi wchodzenia w luk m3 z wylaczonym ESP kontrolowanym poslizgiem..auto reaguje na gaz dokladnie tak jak w realu, w GT zawsze byl z tym problem...
aju Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 m3 z wylaczonym ESP kontrolowanym poslizgiem..auto reaguje na gaz dokladnie tak jak w realu, w GT zawsze byl z tym problem... dla mnie w forzie jest za łatwo... może dlatego Ci się podoba aju odbierz zaproszenie na PSN !! wyjdzie GT5 to podłączę ps3... nie chcę się wkręcić się znów w modern warfare
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 dla mnie w forzie jest za łatwo... a podkrecałeś sobie poziom trudności w opcjach ???? :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi