Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio jak jechałem tym SLS-em to zaczęło mi się dymić z opon jak wchodziłem w zakręty na ręcznym :polew: od drugiego okrążenia nawet na prostej już dymiło :decayed:

Co :shocked::polew:

Ja nic takiego nie miałem może tak nim zasuwałeś że dym leciał cały czas :polew:

serio piszę, sam byłem mega zdziwiony...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dym przy bokach czy ostrym hamowani leci już na robieniu licencji np w starym ferrari w Rzymie :)

Opublikowano

tekstury, drzewa, bandy z opon w GT5 sa jakas zenada... przeciez tak "grafika" wygladala w 2005.

auta w GT5 blyszcza sie mocniej - albo te porownywane mialy inne lakiery [metalik/mat].

sam asfalt mi bardziej lezy w FM3.

Opublikowano

Julo...kurde nie mogę przejść 4 poziomu z tą windą na wieżowiec....chyba 50 razy dziś próbowałem :wallbash: :wallbash:

Ale czego nie mozesz zrobić ? Może masz problem z uruchomieniem windy ? Wiesz że trzeba ją odpalić w dwóch miejscach ?

Kiedy kończymy co-op'a ? /Pasowałoby przejść 4ty rozdział.

Opublikowano

Tak tylko wspominam, ze to jest temat o GT5, a nie Dead Nation.

Opublikowano

Tak właśnie kminie o czym oni piszą a tego nie mogłem znaleźć w GT5 :polew:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 14:55_________________________________________________

tekstury, drzewa, bandy z opon w GT5 sa jakas zenada... przeciez tak "grafika" wygladala w 2005.

auta w GT5 blyszcza sie mocniej - albo te porownywane mialy inne lakiery [metalik/mat].

sam asfalt mi bardziej lezy w FM3.

Drzewa i widzowie są gorzej wykonani niż w FM3, co do aut to o sto razy lepiej wygląda taka zonda w GT5 bo widać że składa się z większej ilości detali niż taka zonda w FM3, tak samo środek, kokpit i sam kierowca, wystarczy spojrzeć na 0:28s także w tym miejscu GT5 zostawia daleko z tyłu FM3, ale tym samym FM3 tak samo zostawia z tyłu GT5 pod względem zniszczeń mamy porównanie w filmiku, (mogło nie być w ogóle tych zniszczeń w GT5 i nie było by ględzenia na ten temat, teraz pozostaje nadzieja że patche poprawią te zniszczenia tak jak ostatni)

Opublikowano

Przypominam ze FM3 ma półtorej roku :gwizdanie:

Opublikowano

Przypominam ze FM3 ma półtorej roku :gwizdanie:

Dlatego pisałem na wcześniejszych stronach żeby nie porównywać tych gier ale niektórzy nadal to robią na co odpowiadam..

Opublikowano
  • Autor

czy to jest wątek gt5 vs fm ?

chyba nie, więc się ogarnijcie :gwizdanie:

Opublikowano

czy to jest wątek gt5 vs fm ?

chyba nie, więc się ogarnijcie :gwizdanie:

Możesz pisac co chcesz i tak sie będą killować... ja już nie komentuje tego... lepiej sie piwa napić...psssyyyttt Żywiec :good:

Opublikowano
lepiej sie piwa napić...psssyyyttt Żywiec :good:

No jesteś dla mnie niczym... niczym brat :D Żywiec online :naughty:

Opublikowano

Ja mam weekend wolny to trzeba nadrobić skilla w GT5 bo w tygodniu nie miałem kiedy :kox:

Opublikowano

mi zostały jeszcze 2 złotka do zrobienia w licencjach :naughty: IA-2 , IA-10 reszta cała na złotko i w sumie tylko S warto zrobić bo można wygrać ciekawe pojazdy :decayed:, i jest stosunkowo prosta

moje spostrzeżenia po paru dniach grania:

-to co mnie boli w GT to poziom przeciwników i ich zachowanie, w zawodach specjalnych GRAND TOUR jeśli dobrze pamiętam jeździ się FERRARI

na MONZIE i jest taka akcja że zaraz po starcie jednym gościem fest zamiata, dasz sobie restart i znowu to samo :confused4: także jak dla mnie lipa, już nie wspomne o tym że nie kwapią się do omijania Cie jak stoisz na 'właściwej lini przejazdu"

-druga rzecz to poziom trudności w jednych zawodach jest prosty w drugich i już tragedia np. zawody specjalne NASCAR na zawodowcu w ostatniej próbie mam problem zrobić brąz a w drugiej próbie za drugim podejściem robie złoto,

zawody specjalne AMG na 2 pierwszych poziomach jedziesz po suchym, zrobić złotka masakra później jest jazda po mokrym i tutaj złotka są

-ostatnia rzecz to grafika samochodów STANDARDOWYCH po prostu DRAMAT :wallbash::kwasny:

reszta według mnie jest jak najbardziej ok, wykonanie samochodów premium :notworthy: kokpit FERRARI :slina: to orgia dla oczu

tryb foto :slina: jest rewelacyjny np.

f1261a75104fb749m.jpg

Opublikowano

mi zostały jeszcze 2 złotka do zrobienia w licencjach :naughty: IA-2 , IA-10 reszta cała na złotko i w sumie tylko S warto zrobić bo można wygrać ciekawe pojazdy :decayed:, i jest stosunkowo prosta

moje spostrzeżenia po paru dniach grania:

-to co mnie boli w GT to poziom przeciwników i ich zachowanie, w zawodach specjalnych GRAND TOUR jeśli dobrze pamiętam jeździ się FERRARI

na MONZIE i jest taka akcja że zaraz po starcie jednym gościem fest zamiata, dasz sobie restart i znowu to samo :confused4: także jak dla mnie lipa, już nie wspomne o tym że nie kwapią się do omijania Cie jak stoisz na 'właściwej lini przejazdu"

-druga rzecz to poziom trudności w jednych zawodach jest prosty w drugich i już tragedia np. zawody specjalne NASCAR na zawodowcu w ostatniej próbie mam problem zrobić brąz a w drugiej próbie za drugim podejściem robie złoto,

zawody specjalne AMG na 2 pierwszych poziomach jedziesz po suchym, zrobić złotka masakra później jest jazda po mokrym i tutaj złotka są

-ostatnia rzecz to grafika samochodów STANDARDOWYCH po prostu DRAMAT :wallbash::kwasny:

reszta według mnie jest jak najbardziej ok, wykonanie samochodów premium :notworthy: kokpit FERRARI :slina: to orgia dla oczu

tryb foto :slina: jest rewelacyjny np.

f1261a75104fb749m.jpg

Na al komputera ma wyjść nie długo nowy patch także już będą omijać jak będziesz stał autem na ich linii :wink4:

Opublikowano

przecież jak jadę wolniejszym autem to oni wyprzedzają mnie po prawej lub lewej ;-)

Opublikowano

mi brakuje w GT5 z poprzednich części takiej opcji, gdzie można mierzyć czasy na 1/4, 1 km i prędkość max :thumbdown:

bawiłem się tym w GT3 podczas modzenia fur, czasy przed i po :)

moicz respect za prawie same złota w licencjach :notworthy:

grasz na kierze czy padzie?

karwa jak lotusem na torze top gear zrobiłeś złoto :shocked:

Opublikowano

na padzie gram, a ten lotus to powiem Ci że troszkę pojeździłem i sie udalo, gorzej jest np. AMG czy NASCAR(brakuje mi jednego złotka i licze że wygram coś ciekawego) na zawodowcu,

generalnie coraz lepiej mi się jeździ

T-żółw jakie masz PSn ID ?

Opublikowano

mi się NASCAREM udało, a tym Lotusem ni ciula :-(

Opublikowano

Na all komputera ma wyjść nie długo nowy patch także już będą omijać jak będziesz stał autem na ich linii :wink4:

co to jest 'all komputera' ? :polew: