Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skonfiguruje szybko sluchawke i wbijam.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja zaraz bede

Opublikowano

Odpalam pokój :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:06_________________________________________________

ja zaraz bede

Ok :good:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:06_________________________________________________Ok gramy jak coś to się dołączajcie jest nas 4 :)

Opublikowano

Ja dziś odpadam, tak dałem czadu na siłowni że kubka nie moge podnieść z herbatą - przynajmniej nie bez problemów:confused4:

Następnym razem...

A póki co B-spec jeździ :good:

Opublikowano

Ja tez dopisuję się do listy psnid: dominnbr. Postaram się następnym razem wpaść :)

Opublikowano

Ja tez dopisuję się do listy psnid: dominnbr. Postaram się następnym razem wpaść :)

Dopisałem Cię na psn, jak coś to możesz teraz dołączyc do pokoju.

Opublikowano

musiałem już spadać, sorry

Opublikowano

ale wam zazdroszczę EOT

Opublikowano

Oj dużo godzin treningu przede mną ;) Troszkę w dupkę dostałem od was :hi: czekam na następną rozgrywkę :notworthy:

Opublikowano

Oj dużo godzin treningu przede mną ;) Troszkę w dupkę dostałem od was :hi: czekam na następną rozgrywkę :notworthy:

Dzięki za giercowanie :kox:

Musimy zebrać dużo graczy w jednym terminie a wtedy dopiero będzie zacna gra :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 23:27_________________________________________________

ale wam zazdroszczę EOT

Zbieraj zbieraj na ps3 z GT5 i śmigamy Bartek :wink4:

Opublikowano

mam pytanie czy mój ulubiony z GT4 samochód jest też w GT5? ASL ARTA Garaiya (JGTC) 2003

Opublikowano

mam pytanie czy mój ulubiony z GT4 samochód jest też w GT5? ASL ARTA Garaiya (JGTC) 2003

Trzeba zaraz sprawdzić :decayed:

Takie pytania możemy zadawać w tematyce GT5 :wink4:

http://gt5.pl/gt5-lista-samochodow

Opublikowano

OK, sorry za OT

Opublikowano

PABLO tak jak prosiłeś dopisuję się, login PSN jedrekx ;) dołączę do gry po sesji czyli za 2 egzaminy jeśli obędzie się bez poprawek :decayed:

Opublikowano

PABLO tak jak prosiłeś dopisuję się, login PSN jedrekx ;) dołączę do gry po sesji czyli za 2 egzaminy jeśli obędzie się bez poprawek :decayed:

Ok to powodzonka i szybkiego dołączenia do śmigania z nami :naughty:

Mamy już 14 graczy :)

Opublikowano

fajna gra.. dzieki panowie.... napewno bedzie fajnie jak bedzie nas wiecej... no i koniecznie mikrofon.... bo slao was slychac i a pisanie to sami wiecie...

lepiej sie gra jak sa wlaczone zniszczenia na maxa... bo wtedy kazdy musi juchac uwazniej bo taka odbijanka od band to troche dziecinna gra...

bede w sobote wieczorem

Opublikowano

fajna gra.. dzieki panowie.... napewno bedzie fajnie jak bedzie nas wiecej... no i koniecznie mikrofon.... bo slao was slychac i a pisanie to sami wiecie...

lepiej sie gra jak sa wlaczone zniszczenia na maxa... bo wtedy kazdy musi juchac uwazniej bo taka odbijanka od band to troche dziecinna gra...

bede w sobote wieczorem

Co do zniszczeń to wg mnie dobra opcja ale na początek możemy ustawiać na lekkie uszkodzenia bo większość osób jeszcze nie ma obcykanego toru i fizyki gry także uderzą raz w bandę i po jeździe :decayed:

Opublikowano

tak ale jak są lekkie to nikt się generalnie nimi nie przejmuje ;-)

Opublikowano

tak ale jak są lekkie to nikt się generalnie nimi nie przejmuje ;-)

Ok to jak większość będziesz chciała "duże uszkodzenia" to takie ustawimy :)

Opublikowano

Ktoś chętny dzisiaj na partyjkę? Wg mnie można grać na zniszczenia, fakt, jedno uderzenie i się jechać nie da, ale... Czy gdyby ktoś z nas przypieprzył A4 w bandę z prędkością 100km/h to też by się ciężko jechało ;P