julo23 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nie chce robić OT, ale kultura nakazuje odpisać Sami mi proponują takie wymiany. Raz wziąłem terminatorka i teraz już sie wymieniam. Ponoć łatwiutka platynka, a gra lajtowa. Zrobie sobie więc przerwe w colin2 i wbije ją w miedzy czasie. A koleś co miał mi wysłać GT5 przyleciał lekko w człona, bo zalicytowałem w niedziele a on wczoraj dopiero wysłał. No cóż... czekamy na to cudo
PABLO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Niektóre gry mają swój klimat poprostu. Jednym podoba sie NFS a drudzy szydzą z tej serii. Tak samo jest z GT5. Ja póki co dorwałem gre Cars (coprawda dla dzieci ale są same srebrne i złote trofea ) julo skąd Ty bierzesz te gierki (TERMINATOR, KLOPSIKI, teraz CARS) heh chcesz mi uciec z trofeami ja dziś wbiłem platynkę w BORDERLANDS i nie wiem co teraz DEAD NATION, UNCHARTED 2 czy AC B ? moicz nieźle napierasz w gierki jak przeglądałem Twój profil Zaciekawiłeś mnie tymi mistrzostwami w GT5
moicz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Niektóre gry mają swój klimat poprostu. Jednym podoba sie NFS a drudzy szydzą z tej serii. Tak samo jest z GT5. Ja póki co dorwałem gre Cars (coprawda dla dzieci ale są same srebrne i złote trofea ) julo skąd Ty bierzesz te gierki (TERMINATOR, KLOPSIKI, teraz CARS) heh chcesz mi uciec z trofeami ja dziś wbiłem platynkę w BORDERLANDS i nie wiem co teraz DEAD NATION, UNCHARTED 2 czy AC B ? moicz nieźle napierasz w gierki jak przeglądałem Twój profil Zaciekawiłeś mnie tymi mistrzostwami w GT5 polecam te zawody naprawdę łatwa kasa i dużo pkt doświadczenia choćbyś miał kupować potrzebne samochody i je modyfikować to i tak będziesz do przodu z kaską
T-żółw Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 polecam te zawody naprawdę łatwa kasa i dużo pkt doświadczenia fakt, można sobie statystyki poprawić jazda mitasubiszi IMevic czy jakiś tam, za***ista pod kątem wrażeń z pracy motoru
PABLO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ale jak to się odbywa, można tam jeździć czymś się chce czy jest podany model i wszyscy nim muszą jeździć Aaa zresztą jutro to sprawdzę
moicz Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 masz 5 wyścigów w kazdym masz jechać wyznaczonym samochodem, startujesz jako ostatni reszta juz jest porozmieszczana na torze, musisz być 1 wiadomo z tym że teraz są proste te sezonowe wcześniej były bardziej wymagające a co do tego IMevic to silnik pięknie chodzi hehe (jak odkurzacz)
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 masz 5 wyścigów w kazdym masz jechać wyznaczonym samochodem, startujesz jako ostatni reszta juz jest porozmieszczana na torze, musisz być 1 wiadomo z tym że teraz są proste te sezonowe wcześniej były bardziej wymagające a co do tego IMevic to silnik pięknie chodzi hehe (jak odkurzacz) Właśnie to sprawdziłem i dobra zabawa Kasa niezła i doświadczenie już skoczyło na 26 level i się odblokowały wyścigi wytrzymałościowe
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 http://www.motogames.gram.pl/news-1699.html
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ktoś juz zrobił jakie wytrzymałościowe? bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________ http://www.motogames.gram.pl/news-1699.html moicz do roboty
Flyer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 faaak mi, 60 okrazen Żółwik, dziecko masz! opanuj sie
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 hehe dlatego do weekendu muszę czekać 60 to na dzień dobry potem są dłuższe i podobno nie ma jak tego zasejwować, a trzymac odpaloną konsolę 24h to chyba niezdrowo
moicz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ktoś juz zrobił jakie wytrzymałościowe? bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________ http://www.motogames.gram.pl/news-1699.html moicz do roboty wytrzymałościowe mam wszystkie do 30 lvl czyli 60 okrążeń na grand valley (2 razy, samochód minolta czas około 1h50min) , laguna seca /(raz około 2h) 4 godzinny wyścig roadsterów na tsukubie (raz) INDY 500 (200 okrążen na superspeedway 3 albo 4 razy 2h15min) kolejny jaki moge jechac to 172 okrążenia na suzuce w przeliczeniu na czas to jakies 5 h a co do vettela to narazie nie mam na to ochoty, męczy mnie to obecnie to zaglądam codziennie garazu i sprawdzam czy są jakieś sezonowe tak wogóle to pochwalcie się co macie ciekawego w garażu ?? ja z tych ciekawych albo droższych mam stare ferrari 330 (20.000.000 Cr) starego forda mark IV (20.000.000 Cr) 2 jaguary (jeden chrome line(z facebook'a), drugi race car(20.000.000 Cr wygrany w INDY 500) ) poza tym mam lamborghini miura (15.000.000 Cr) alfaromeo stare sportowe nie pamiętam jak się nazywało ale tez kosztuje jak lambo 15.000.000 Cr mozna je zdobyc robiąc wałek urodzinowy a tak poza tym męcze batmana, dead nation i jutro powinien być terminator
hhacek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ktoś juz zrobił jakie wytrzymałościowe? bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________ http://www.motogames.gram.pl/news-1699.html moicz do roboty ja wlasnie zrobilem pierwszy, 60 okrazen...niecale 2 godziny... moicz jak sie dostaje Jaga z Facebooka?
malik Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ja z tych ciekawych albo droższych mam stare ferrari 330 (20.000.000 Cr) starego forda mark IV (20.000.000 Cr) 2 jaguary (jeden chrome line(z facebook'a), drugi race car(20.000.000 Cr wygrany w INDY 500) ) poza tym mam lamborghini miura (15.000.000 Cr) alfaromeo stare sportowe nie pamiętam jak się nazywało ale tez kosztuje jak lambo 15.000.000 Cr mozna je zdobyc robiąc wałek urodzinowy a tak poza tym męcze batmana, dead nation i jutro powinien być terminator O matko, moicz, ile ty czasu spędzasz przy konsoli? "We're dealing here with someone who has absolutely NO LIFE!" http://www.youtube.com/watch?v=iDgBIzF3jw8&feature=related
moicz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 miałem trochę wolnego ostatnio nie nie jeszcze nie jestem NO LIFE'm a co do jaga z facebooka to parę stron wcześniej pisałem o tym
T-żółw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 moicz jak sie dostaje Jaga z Facebooka? przecież podsyłałem ci linka
julo23 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Płyta z GT5 wreszcie w napędzie w moim Ps3. Mówiliście że tyle patchów jest do ściągnięcia przed odpalaniem gry a u mnie tylko 600mb jeden patche w wer. 1.05 sciągnął w pare minut i już instaluje. Chyba że to była tylko ironia X-boksiarzy
moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Chyba że to była tylko ironia X-boksiarzy A skąd , oszalałeś ???
julo23 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Myślałem że musze na noc zostawiać a tu nawet michy nie zdążyłem opier...ić i już @Moskal teraz Twoja kolej. No chyba że już masz ?
Rekomendowane odpowiedzi