PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 rano nic się nie zmieniło nie wiem jak teraz Ja zaraz lookne.. No i lipa dalej to samo
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ja bede w sobote ok 22... Ok o 22:00 ruszamy mocnym składem dzisiaj
OGr Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 może uda mi się do tego czasu położyć córę ;-)
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 może uda mi się do tego czasu położyć córę ;-) No to jak coś jest nas 4 i jak na sobotę myślę jest bardzo dobrym wynikiem hehe PABLO moicz hhacek OGr
insane_Infinity Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Karwa Ja odpadam ...mamy Gości i będziemy Grać w Buzza
julo23 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Przynajmniej dokonczyłem te które są, a i tak mi zostało jeszcze jedno złoto do zrobienia w tych sezonowych co są teraz.
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Przynajmniej dokonczyłem te które są, a i tak mi zostało jeszcze jedno złoto do zrobienia w tych sezonowych co są teraz. Ja dzisiaj kończyłem nascara w zawodach specjalnych i jeszcze mam 2 złota do zrobienie na ekspercie
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Karwa Ja odpadam ...mamy Gości i będziemy Grać w Buzza Hehe [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 20:57_________________________________________________Jak coś to pisać pw na psn
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 bede po 23.. Graliśmy nie dołączyłeś się a szkoda bo za***iście się grało moicz muszę się napocić żeby Ci dać radę Ostatni wyścig na 25 kilometrowym nurgburgringu był mega i z dobrą końcówką Wyścig trwający ok 7-8 minut skończyliśmy na mecie z różnicą 0,100s a nie było praktycznie żadnych wywrotek czy wypadnięć z toru tylko łeb w łeb szliśmy
moicz Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja się muszę napocić żebyś mi nie uciekł a ostatni wyścig perfekcyjny i to zaskoczenie że na koncu nie ma zakrętu w prawo hehhe
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja się muszę napocić żebyś mi nie uciekł a ostatni wyścig perfekcyjny i to zaskoczenie że na koncu nie ma zakrętu w prawo hehhe No właśnie, ułamek sekundy zahamowania obydwu Sls'ów i (zdziwienie ) szybka reakcja i rura do przodu do mety
moicz Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 będę długo się z tego śmiał hehe a tak wogóle to sls rewelacyjny fest sie dobrze tym jeździ
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 będę długo się z tego śmiał hehe a tak wogóle to sls rewelacyjny Super się nim jeździ, jak będzie hhacek już bankowo grał to się zrobi takiego samego skilla myślę że będzie tak samo :naughty:
moicz Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 mówisz że w 3 będziemy gęsiego zapier***** na nurburgringu
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 mówisz że w 3 będziemy gęsiego zapier***** na nurburgringu Dokładnie bo widziałem jak gra Reszta się doszkoli i będą mega wyścigi
moicz Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no no tylko żebyśmy grali w liczniejszym składzie zmykam jutro może pykne tą suzuke 1000km (w sumie to dziś )
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no no tylko żebyśmy grali w liczniejszym składzie zmykam jutro może pykne tą suzuke 1000km (w sumie to dziś ) W tygodniu na pewno Ja muszę zrobić 32 level i czeka 4h wyścig
hhacek Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 sorki ale wpadl sasiad i siedzielismy przy piwku.. zasiedzielismy sie i jak juz byla 23.30 to u was juz 00.30.... z tego co czytam to zapowiada sie ciekawie... bardzo lubie tor 20km Nring i SLS tez.. wiec chetnie tam posmigam..
Rekomendowane odpowiedzi