tomekkk83 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 "to jest normalne. ja też załączam i wyłączam klimę przyciskiem econ." panowie dzis na termometrze rano bylo +1 odpalam maszyne ujechalem kawalek otwieram mache wentylotor klimy zasowa sprezarka tez przewody oszroniale przeciez teoretycznie sprezarka nie powinna sie wlaczyc przy takiej temperaturze prawda i po co czy jak wpadlbym dzisiaj zerkniecie co tam sie dzieje?pozdrawiam
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 doberek ale pogoda [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:36_________________________________________________ "to jest normalne. ja też załączam i wyłączam klimę przyciskiem econ." panowie dzis na termometrze rano bylo +1 odpalam maszyne ujechalem kawalek otwieram mache wentylotor klimy zasowa sprezarka tez przewody oszroniale przeciez teoretycznie sprezarka nie powinna sie wlaczyc przy takiej temperaturze prawda i po co czy jak wpadlbym dzisiaj zerkniecie co tam sie dzieje?pozdrawiam a w momencie wlaczenia klimy, slychac cykniecie w okolicy kompresora klimy?[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:38_________________________________________________a wentylator, myslisz o elektrycznym, po prawej stronie?
tomekkk83 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 tak wentylator elektryczny dziala i sprezarka rowniez poniewaz kolko pasowe kreci sie razem ze srodkiem tego kola no i przewody sie szronia sprawdzilem na 100 procent sprezarka dziala po wylaczeniu econ
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja niestety się odpisuje O 6 wróciłem z imprezy i głowa niestety nie pozwala normalnie funkcjonować :wallbash:
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja niestety się odpisuje O 6 wróciłem z imprezy i głowa niestety nie pozwala normalnie funkcjonować :wallbash: no to masz minusa
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Kuzyn miał wczoraj urodziny, a do tego ostatni dzień karnawału, wiec daliśmy sobie mocno w palnik A teraz korozja głowy
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 tak wentylator elektryczny dziala i sprezarka rowniez poniewaz kolko pasowe kreci sie razem ze srodkiem tego kola no i przewody sie szronia sprawdzilem na 100 procent sprezarka dziala po wylaczeniu econ zwarcie, w kablach, uszkodzony klimatronic, albo przekaznik.[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 13:48_________________________________________________ Kuzyn miał wczoraj urodziny, a do tego ostatni dzień karnawału, wiec daliśmy sobie mocno w palnik A teraz korozja głowy a nie mogl tych urodzin przeniesc na przyszly albo ubiegly tydzien?
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 a nie mogl tych urodzin przeniesc na przyszly albo ubiegly tydzien? :wink4 No właśnie...
Madas Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 trzeba pić z głową żeby potem głowa nie bolała
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 nie dojade:( choroba zwaliła z nog:( mnie tak tydzien temu zlapalo
Gwerty Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 wczoraj ok. dzis masakra. bawcie sie dobrze. cekam na relacje w duzego spotu :>
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 trzeba pić z głową żeby potem głowa nie bolała Haha Piłem, ale taką mieszankę zrobiłem
Madas Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ogromne dzięki za spota panie i panowie :good:
Qbazulu Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Interesująca ekipa z Was oczywiście na następny zjazd pojawię się, pozdrawiam
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 dziekuje wszystkim za bardzo mile spotkanie
Rekomendowane odpowiedzi