Musashi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 dzien dobry ---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:25 ---------- po 9 liczą teraz a za odcinek wroclaw katowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 hej a kto jedzie od nas do Bukowiny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 dzien dobry---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:25 ---------- po 9 liczą teraz a za odcinek wroclaw katowice? Wrocek - Katowice do maja jeszcze bezpłatnie a potem kasują. Niestety ten płatny Katowice - Kraków najgorszy prawie na całej długości jeden pas non stop remonty więc najlepiej do Katowic A4 a potem równoległą i w dół od razu na Rabkę omijająć Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 no mnie tam zawsze krew zalewa na maxa 9 zeta za co za remonty skur... jedne w austrii czy szwajcarii jak jest remont nie placiisz grosza ... a u nas trzeba doic na maxa panowie nie jedzie nikt w kierunku pily ??? chodzi juz tylko o pare fotek nie trzeba sie znac na niczym tylko popstykac z bliska bo koles jakis gumowym ku... robiony wysyla mi fotki z jakiego ipada na ktorych tyle widac co nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Wrocek - Katowice do maja jeszcze bezpłatnie a potem kasują. Niestety ten płatny Katowice - Kraków najgorszy prawie na całej długości jeden pas non stop remonty więc najlepiej do Katowic A4 a potem równoległą i w dół od razu na Rabkę omijająć Kraków ostatnio, staram sie jezdzic drogami lokalnymi, wada jest czasami ich stan techniczny, przez co trzeba zwolnic momentami. Natomiast poza tego typu problemami, nie place zlodziejom za autostrady, nie stoje w korkach, nie wleke sie w kilometrowych ogonkach z tirami, przejezdzam przez ciekawsze okolice i mam mozliwosc ich ogladania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Masz racje Marcin ale co do BT chce sprawnie dojechac i sie przespac przed zabawa, jak bede wracal to sobie bokami moge jechac a dziury mi nie grozne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 i tak musze wyjechac w czwartek na poludnie. wiec na mnie sie nie ogladajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie ma Ciebie na liscie zlotowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 hej a kto jedzie od nas do Bukowiny ? ja lecę z moją panią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 no nie ma narazie. u mnie troche jak w kalejdoskopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 to tak jak ze mną, jestem na liście ale cy dojadę to na 100% pewności jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 wiec wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ja nie jadę bo okoliczności nie pozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 bedzie brakowało wodzireja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 na pewno znajdzie się wielu zastępców godnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Kto ma pilota, ten ma władze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi