Pepin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 juz w nic nie wierze, tj jakosc, niedawno mi padl t43, to jeszcze prawdziwy IBM. za dużo Vaginowałeś , a ja mówię o jakości/wytrzymałości ...
Szy-mon Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kompów pewnie by się znalazło sporo tylko trzeba obejść windowsa 7 bo i chyba nawet kabli było więcej niż laptopów:P
drosdek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 @Lele poniżej masz ceny przetwornic - 300W http://www.komputronik.pl/product/97318/Akcesoria/Akcesoria_do_laptopow/Whitenergy_Przetwornica_Samochodowa_DC_12V_AC_230V_350W_z_USB.html 99,00 PLN dla mnie cena i to jest jedyna na chwilę obecną w dobrej cenie 300W-tówka
Musashi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 @Leleponiżej masz ceny przetwornic - 300W http://www.komputronik.pl/product/97318/Akcesoria/Akcesoria_do_laptopow/Whitenergy_Przetwornica_Samochodowa_DC_12V_AC_230V_350W_z_USB.html 99,00 PLN dla mnie cena i to jest jedyna na chwilę obecną w dobrej cenie 300W-tówka dobra przetwornica
danielo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Musashi daj mi namiar na Twojego mechaniora,co dłubał Ci wtryski.
Banan Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jeśli będę mogę zawsze wziąść lapka bateria prawie nowa trzyma z 1,5 godziny i Vag-a też mam - nie rozumiem o co wam chodzi z Win7 mi wszystko chula
Szy-mon Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jeśli będę mogę zawsze wziąść lapka bateria prawie nowa trzyma z 1,5 godziny i Vag-a też mam - nie rozumiem o co wam chodzi z Win7 mi wszystko chula Kwestia sterowników do kabla bo nie każdy kabel win7widzi i stąd problem
Musashi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Musashi daj mi namiar na Twojego mechaniora,co dłubał Ci wtryski. Moje auto zna tylko jednego mechaniora - mnie, innych nie chce ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Jeśli będę mogę zawsze wziąść lapka bateria prawie nowa trzyma z 1,5 godziny i Vag-a też mam - nie rozumiem o co wam chodzi z Win7 mi wszystko chula dokladnie, na win 7 32 hula wszystko, na 64 po zainstalowaniu virtual xp tez.
jaguś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Musashi daj mi namiar na Twojego mechaniora,co dłubał Ci wtryski. Moje auto zna tylko jednego mechaniora - mnie, innych nie chce ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Jeśli będę mogę zawsze wziąść lapka bateria prawie nowa trzyma z 1,5 godziny i Vag-a też mam - nie rozumiem o co wam chodzi z Win7 mi wszystko chula dokladnie, na win 7 32 hula wszystko, na 64 po zainstalowaniu virtual xp tez. mi vcds lata na windows 7 64 bez problemu bez virtual xp zrobilem taki myk -ściagnełem oryginalne oprogramowanie zaistalowałem i bez odpalania zaraz odinstalowałem a sterownik pod usb został i ponownie zainstalowalem oprogramowanie vcds od kabla bez instalacji sterownika usb i wszystko hula
Bart-S Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Hej Bart-s jeszcze raz dzięki za żarówki No problemo
danielo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Musashi daj mi namiar na Twojego mechaniora,co dłubał Ci wtryski. Moje auto zna tylko jednego mechaniora - mnie, innych nie chce ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- A to musimy pogadać na spocie.
jaguś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 bart-s i co wiesz co to za przyczyna z tym błędem i czy moge te lampy wymienić. Jest ktoś na forum z Poznania co ma rabaty na części z ASO?
Bart-S Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jeszcze nie sprawdzałem - po 23 usiądę do tego. Rabaty mamy wszyscy - jedź do ASO z którymś z klubowiczów, który ma kartę.
elmartinez Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mnie też czeka poważniejszy zakup części w ASO . Ja mam tylko marne 10% - ale to chyba wszyscy na dzień dobry dostają . Bart-s napisz na PW z kim się tutaj najlepiej zgadać. Musashi te dziwne dźwięki z silnika to prawdopodobnie napinacz łańcuszka. Jak zobaczyłem ile to kosztuje to mi się nogi ugięły. W czwartek będę zdejmował pokrywę silnika i się wtedy okaże co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi