Arkadiush Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 siemka za godzine długi weekend:banan: no niektórzy mają a ja wyzdrowiałem w końcu
Piechol Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Będę pracował przy furze w piątek, żeby Wam nie było smutno
danielo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 :hi:jestem na ziemi wielkopolskiej trasa Sławno (zachpom)-Szamotuły tragedia ruch jak w ulu
variocustoms Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 nie ma się co dziwić, Poznań dzisiaj po 15 praktycznie stał w jednym mega korku
michu10 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 witam panowie, ja tu gościnnie bo to nie moje okolice ale chciałem sie dowiedzieć czy znacie to auto Oferta - Audi A4 - Polecam na sprzedaż AUDI A4 avant z 2000 roku. Auto od 3 lat w kraju, jestem jego pierwszym właścicielem. Aldona jest świetnie wypo ? albo czy na forum jest jego potencjalny właściciel ? Warto mi jechac ponad 100 km zeby to obejrzeć ?
danielo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Vario a czy Ty w tym swoim zakładzie będziesz malował felgi?
variocustoms Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 jak będzie zakład to tak, ale PlastiDipem, na razie kłody pod nogi mi stawiają na maxa
Arkadiush Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 : Hi: : Hi: : Hi: : A4fan:
Arkadiush Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak tam Panowie wam mija czwartkowe popołudnie? Slo na słupcy jesteś?
slo Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 jestem jestem, ale zdycham bo mam coś z żołądkiem.. pogoda też zajebioza...
Arkadiush Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 jestem jestem, ale zdycham bo mam coś z żołądkiem.. pogoda też zajebioza... pewnie wczorajszy jesteś
slo Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wlasnie wczoraj po wódeczce moje 5-dniowe już bóle żołądka mijały.. Jutro mam uro to lekarstwo spożyje i będzie ok
Arkadiush Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 wlasnie wczoraj po wódeczce moje 5-dniowe już bóle żołądka mijały.. Jutro mam uro to lekarstwo spożyje i będzie ok Ciekawe jakby to było gdybyśmy zrobili Spota Poznańsko-konińskiego i grilla oj czuje że byłoby grubo :naughty::naughty:
zen86 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Dzień dobry. A kiedy najbliższy spot ? Dużo b6 przyjeżdża? Bo zamierzam taką kupić i chciałbym obejrzeć wasze autka żeby porównać stan, a i pewnie czegoś nowego się dowiem od Was.
Arkadiush Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 Dzień dobry. A kiedy najbliższy spot ? Dużo b6 przyjeżdża? Bo zamierzam taką kupić i chciałbym obejrzeć wasze autka żeby porównać stan, a i pewnie czegoś nowego się dowiem od Was. na spocie konińskim były 2 jak dobrze Pamiętam a na ostatnim spocie na Wrześni nie wypowiem się bo leżałem w łóżku ja mam B5
Piechol Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 :hi:jutro chce wyglinkować auto, czego użyć jako smarowidło jeśli nie mam nic specjalnego? woda z szamponem? jakie proporcje?
Madbar Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Kilka kropel szamponu na pol litra wody zrobi robotę. Zależy jakiej glinki uzywasz. Bilt Humber jeździ i po samej wodzie.
Rekomendowane odpowiedzi