Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blind zadzwonię do Ciebie w sprawie zmiany koloru A6tki ;) kolor masz raczej dla kobitki

Sent from my Variophone

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć Wszystkim :hi:

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

kogo możecie polecić na przyciemnienie szyb ?

Opublikowano

witam

chciałbym się wybrać na spot, czy można prosić o info kiedy i gdzie odbędzie się najbliższy?

Dzięki, pzdr

Opublikowano

doberek :hi:

---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ----------

doberczak lotry :hi:

---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:51 ----------

Blachu, poczekaj, niedługo będę zmieniał kolor auta za pomocą PlastiDip, cena ok 2000 :whistling: jeżeli Cię to interesuje

Bartasie zapytaj ile by wzieli za oklejenie mojej aduchy,prosze

Piotrucha, nie wiem, czy nie przegapiłeś czegoś. Ale Vario otwiera Detailing Shop, jeśli mogę tak to ująć i to on będzie robił te cuda z PlastiDipem, więc myślę, że nie musi się pytać, a sam Ci odpowie.:decayed:

chyba tak jak mowisz, cos przegapilem :doh:. wiedzialem ze vario cos otwiera ale myslalwm ze to bardziej poszlo w kosmetyke samochodowa.....

---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

Blind zadzwonię do Ciebie w sprawie zmiany koloru A6tki ;) kolor masz raczej dla kobitki

Sent from my Variophone

mi tez on za bardzo sie nie podoba, jak cos ogarniesz Bartasie to dzwon. poprosze :wink:

Opublikowano
Cześć Wszystkim :hi:

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

kogo możecie polecić na przyciemnienie szyb ?

Ja i moi znajomi robia u niego auta szybko i i bardzo dobrze

JESIENNA PROMOCJA - PRZYCIEMNIANIE SZYB - POZNAŃ (2766353345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
simfol.pl Tutaj przyciemniają szyby w Przeźmierowie. Koleś zajmuje się też oklejaniem wodnym (hydrografika) oraz montażem szyb. Co prawda ja nie przyciemniałem u niego ale byłem kilka razy na montażu przednich szyb i nie mogę narzekać. Jeżeli się dobrze zagada i zapewni warunki lokalowe to chyba nawet są w stanie przyciemnić u klienta w garażu.
Opublikowano

Dzięki za info odnośnie szyb.

Dziś okazało sie że mam mały wyciek paliwa ze zbiornika, kogo możecie polecić do takiej robótki ?

Opublikowano
  • Autor

Panowie takie pytanie mam. Czy na felgę 16 założę opony 195/65 ?

Opublikowano

Jak nie będzie z 15" to założysz, ale przekłamanie będzie spore i balon konkret :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Jak nie będzie z 15" to założysz, ale przekłamanie będzie spore i balon konkret :naughty:

no właśnie to z 15 także pewnie lipa będzie :facepalm: a to jaką oponkę dać ?

Opublikowano

na 16" 205/55 standart i na takich prawie wszyscy jeżdżą jak już koniecznie chcesz zakładać 195 na 16" to wtedy musisz dać 195/60

zresztą poszukaj kalkulatorów w necie

a co kombinujesz myślisz o zimówkach na 16" że chcesz 195 pakować

Opublikowano
  • Autor
na 16" 205/55 standart i na takich prawie wszyscy jeżdżą jak już koniecznie chcesz zakładać 195 na 16" to wtedy musisz dać 195/60

zresztą poszukaj kalkulatorów w necie

a co kombinujesz myślisz o zimówkach na 16" że chcesz 195 pakować

raczej znajomy chce sprzedać alusy oryginalne od audi 16 i się zastanawiam właśnie

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

Panowie mam takie pytanie. Szukam roboty jakieś gdzieś okolice Konina Września ewentualnie Poznań... macie coś może ?

Opublikowano

i czemu nikogo na ulicy św. Marcina nie spotkałem :jezyk:

Opublikowano

bo nikt nie wiedział, że tam będziesz :whistling:

Opublikowano

chciałem kogoś tak po prostu przypadkiem spotkać :whistling:

Opublikowano

doberczak :hi:

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano
:hi: