Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 może być. jak by stara dwójka była czarna to pyknęlibyśmy w końcu te logi.. jest czarna
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 o której palnujes zbyc u vario? Najpóźniej o 15 chcę wyjechać z WRZ. ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- może być. jak by stara dwójka była czarna to pyknęlibyśmy w końcu te logi.. Zrobimy.
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Gwerty, twój cukiereczek już zrobiony ? Warto by jakąś sesje foto odwalić
Gwerty Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:)
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) O 16:30 powinienem być już na miejscu - swapniemy lampy, zrobimy Twój central, odbiorę ramki dla Arka i zwijam się na rezanko ze slo.
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) O 16:30 powinienem być już na miejscu - swapniemy lampy, zrobimy Twój central, odbiorę ramki dla Arka i zwijam się na rezanko ze slo. o ile ramki dojadą ;P chyba że Grześku ma do Lele bliżej
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) O 16:30 powinienem być już na miejscu - swapniemy lampy, zrobimy Twój central, odbiorę ramki dla Arka i zwijam się na rezanko ze slo. Blututa próbujemy zrobić bez wiązki ?
Pepin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) a możę zahaczycie o Grunwaldzką w okolice stadionu ... to dam płytkę dla SLO przez Bartsa ? Gdybym wiedział to na spocie bym dał
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) O 16:30 powinienem być już na miejscu - swapniemy lampy, zrobimy Twój central, odbiorę ramki dla Arka i zwijam się na rezanko ze slo. Blututa próbujemy zrobić bez wiązki ? Zobaczymy jak szybko uwiniemy się z MCE i logami. Gdyby kanał był wolny - OK, a tak trzeba będzie troszkę improwizować. No chyba, że Vario nas wpuści i u niego będzie można pogrzebać.
Pepin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Madbar .. a może chcesz wpaść na Grunwaldzką po alkohola do lasera ? Tylko przed 16tą, bo w poniedziałki mam spotkania zespołowe do min 17:30
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) a możę zahaczycie o Grunwaldzką w okolice stadionu ... to dam płytkę dla SLO przez Bartsa ? Gdybym wiedział to na spocie bym dał Jak Vario pozwoli to może u niego zrobimy spota technicznego?
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) O 16:30 powinienem być już na miejscu - swapniemy lampy, zrobimy Twój central, odbiorę ramki dla Arka i zwijam się na rezanko ze slo. Blututa próbujemy zrobić bez wiązki ? Zobaczymy jak szybko uwiniemy się z MCE i logami. Gdyby kanał był wolny - OK, a tak trzeba będzie troszkę improwizować. No chyba, że Vario nas wpuści i u niego będzie można pogrzebać. To już od Varia zależy.. Pepin, nie wiem , nie śpieszy się z tymi mapkami w razie czego
Pepin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) a możę zahaczycie o Grunwaldzką w okolice stadionu ... to dam płytkę dla SLO przez Bartsa ? Gdybym wiedział to na spocie bym dał Jak Vario pozwoli to może u niego zrobimy spota technicznego? to jakbyście mieli siedzieć dłużej niż 18ta to moż bym wpadł Bo z tymi mapkami to się okazuje, że u Piechola OK , ale już Madbar miał problemy i Bartaas też .. pomimo, ze On ma już napęd 2010 więc sprawdzilibyśmy moją płytkę ... nagrana tydzień temu, żeby ni marnować DVD
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 to postaram sie byc w okolicach 16:30. bo po 15 ze znajomym jade po soczewki do wysogotowa i potem licze ze mnie podrzuci do vario:) a możę zahaczycie o Grunwaldzką w okolice stadionu ... to dam płytkę dla SLO przez Bartsa ? Gdybym wiedział to na spocie bym dał Jak Vario pozwoli to może u niego zrobimy spota technicznego? to jakbyście mieli siedzieć dłużej niż 18ta to moż bym wpadł Bo z tymi mapkami to się okazuje, że u Piechola OK , ale już Madbar miał problemy i Bartaas też .. pomimo, ze On ma już napęd 2010 więc sprawdzilibyśmy moją płytkę ... nagrana tydzień temu, żeby ni marnować DVD Z nagrywanymi tak już niestety jest - wszystko zależy od stanu napędu/lasera. Dlatego właśnie używam rocznej ori (w 2013 kupuję 2012 itd. // można je wyrwać za tanie pieniądze na allegro i mam spokój z odczytem).
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ?
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. Powiedz Lechowi, żeby też wpadł do Vario - zabiorę dekle. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- ...takie nowe miejsce na spoty chyba się szykuje
Pepin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. Powiedz Lechowi, żeby też wpadł do Vario - zabiorę dekle. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- ...takie nowe miejsce na spoty chyba się szykuje i nawet mamy 2 śmieciowe żarcia niedaleko ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Bart-s .. jakbyś kupował płytki daj mi znać .. odkupię poprzednią bo chyba mam pewien plan i potrzebuję
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. Powiedz Lechowi, żeby też wpadł do Vario - zabiorę dekle. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- ...takie nowe miejsce na spoty chyba się szykuje dzwonie do niego ale cisza na razie
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 vario approved ? arek nie mozesz na jutro urlopu sobie zalatwic ?
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzwoniłem do Vario - mamy zielone światło. Lele ma być w VC jutro rano więc Arek fajnie jak Ci się uda dodzwonić... ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Karol - o której możesz być najwcześniej?
Rekomendowane odpowiedzi