Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej :hi::hi:

ależ kurde sobie pogaduchę strzelili :grin::grin:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
hej :hi::hi:

ależ kurde sobie pogaduchę strzelili :grin::grin:

brakowało wódki :grin:

Opublikowano

:hi:

lektura z rana troszke dluga :) faktycznie chyba wodki zabraklo :)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

w domu jesteś? podjechałbym po ten klucz :naughty:

Opublikowano

Ziom nie da rady bo właśnie wchodzi do mnie koleś z allegro który odbiera kamere. Podrzuce Ci.

Ale to zwykły do śrub kół ?

Opublikowano
  • Autor
Ziom nie da rady bo właśnie wchodzi do mnie koleś z allegro który odbiera kamere. Podrzuce Ci.

Ale to zwykły do śrub kół ?

no do kół oryginalny bo ten mój to porażka zakupić muszę oryginał :facepalm:podrzuć mi jak możesz albo ja podjadę:kox:

Opublikowano

:hi:dobry.

Opublikowano
  • Autor
:hi:dobry.

:siema:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: witam

dzień i pogoda dziś mnie pokonały zmordowany jak cholera jestem...1.5h w puszce w Gębarzewie spędziłem...ale w sumie lepiej 1.5h niż parę wiosen:polew:

Opublikowano

Rafał co żeś zbroił ? :)

Ja dzisiaj 91/70 pod wiaduktem we Wrześni :facepalm:

Opublikowano

SLO głuchyś jesteś trąbiłem 2x dziś mijaliśmy się w Poznaniu skręcałeś z Pułaskiego w Pustą czy jakoś tak ;) ja jechałem ze Starego Miasta w kierunku Mieszka I :)

Opublikowano

slo, ja wczoraj dostalem mandat na lechickiej kolo plazy, na 50 jechalem 63... najlepsze jest to ze stal radar municypanych mijam go i nic, za 200 metrow policja mnie zatrzymuje, bez gadania 100 zł + 4 punkty... to mozna sie wkurw.... a wez tam jedz 50 jak cztery pasy....

Opublikowano
SLO głuchyś jesteś trąbiłem 2x dziś mijaliśmy się w Poznaniu skręcałeś z Pułaskiego w Pustą czy jakoś tak ;) ja jechałem ze Starego Miasta w kierunku Mieszka I :)

Z Pułaskiego w Przypadek skręcałem, nie widziałem Twojego furacza :)

Opublikowano

doberczak :hi:

Opublikowano
doberczak :hi:

Cześć jak czapka czereśni :grin:

Opublikowano

nic nie przeskrobałem...ale organizacja klawiszy w tym areszcie jest tragiczna...musiałem oddać na wjeździe: telefon, dowód, słuchawkę BT(:facepalm:) gruszkę od CB i antenę która nawet na dachu nie była...o nożu już nie wspomnę:grin:

dodatkowo natknąłem się przed chwilą na "TO" aż żal mi się zrobiło, że ktoś jeździ nim po drogach

Oferta - Audi A4 - Witam, sprzedam super Audi A4 2000r. z maja, auto 100% bezproblemowe. Wszystko sprawne. Klimatyzacja chłodzi..Autko zadbane, wygodne,

Opublikowano
  • Autor

Powitać :hi:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ----------

nic nie przeskrobałem...ale organizacja klawiszy w tym areszcie jest tragiczna...musiałem oddać na wjeździe: telefon, dowód, słuchawkę BT(:facepalm:) gruszkę od CB i antenę która nawet na dachu nie była...o nożu już nie wspomnę:grin:

dodatkowo natknąłem się przed chwilą na "TO" aż żal mi się zrobiło, że ktoś jeździ nim po drogach

Oferta - Audi A4 - Witam, sprzedam super Audi A4 2000r. z maja, auto 100% bezproblemowe. Wszystko sprawne. Klimatyzacja chłodzi..Autko zadbane, wygodne,

porażka ale co ludzie nie zrobią żeby zaistnieć :grin:

Opublikowano

przód jakby od b7/8 tył jakoś się kupy nie trzyma...a najlepsze co jest w opisie "na tuning wydałem ponad 9000 pln" ja się pytam w którym miejscu:doh: