Pepin Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ktoś się odgrażał ze chce zacząć biegać dzisiejsza rozgrzewka Sports Tracker a i jest forumowy wątek o bieganiu http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/all-ktos-biega-191482/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Labiel łykam tą kierę. jest boska. łopatki zrobie z tekturki od pudełka po butach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właśnie wróciłem do domu, dzięki za spota...A moja dziewczyna do mnie, "Twój jest najwyższy, nie możesz zglebować...?" ... bez komentarza... Wyższy od mojego? Gdzie ja byłem, że tego nie widziałem P.S Dzięki wszystkim za SPOT'a. Miło było znów zobaczyć dawne mordki, jak i nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 :grin: dzięki za spota i info pochwale wam sie nowym nabytkiem który nabyłem zaraz po spocie czerwone są szybsze:grin: Karolu ja zacząłem biegać ale ale te ostanie mrozy troche ostudziły mój zapał, ale w zeszły week jeszcze biegałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Chce ktoś mojego golfa3 kupić ? 92r, Gaz 100zł/400km, 1.8 90KM, elektryczne lusterka, central, wspoma, nowe heble, wszystko działa.... 2000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Maxcudo Ciebie już nie było... No i poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 slo, dam Ci jutro znac tzn. do jutra rezerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Maxcudo Ciebie już nie było... No i poszło aaaa, to zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 hm... Tycjan... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin.. tylko wiesz. nie jest idealny Ale jeździ i jak na fure za 2000 jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać to jak tak odżyło to może idziemy za ciosem i spot za dwa tygodnie. oczywiście organizację zostawiam Bart-s'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 dla mnie za 2 tyg ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 dla mnie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 mi tez by pasowalo, a co do golfa to mi sie ktos pytal czy nie slyszalem o aucie do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 idealny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Lele, wracając do rozmowy, swego czasu, jakiś rok temu wyglądał tak: Teraz deczko inaczej wygląda, ale niedługo go rozbieram i wracam do takich samych kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czy i ja mógłbym się przyłączyć do ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Marcin chyba dzis nie będziesz mógł spać to jak tak odżyło to może idziemy za ciosem i spot za dwa tygodnie. oczywiście organizację zostawiam Bart-s'owi. piszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A dlaczego niby nie? Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi