Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ,że nie 5x112 :przebiegly:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nawet nie sprawdziłem, fcuk :naughty:

Opublikowano

Nie no zdjecia wymiatają, szkoda tylko ze wyszedłem dosc kiepsko :decayed: :decayed: Auto juz naprawione, wymieniona cewka, wyczyszczona przepustnica i moja kieszeń (340PLN) :confused4:

Opublikowano

Nie no zdjecia wymiatają, szkoda tylko ze wyszedłem dosc kiepsko :decayed: :decayed: Auto juz naprawione, wymieniona cewka, wyczyszczona przepustnica i moja kieszeń (340PLN) :confused4:

zdjęcia na prawdę SUPER :good:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 16:24_________________________________________________Zresztą cały wczorajszy spot był SUPER i niech żałuje ten kogo nie było :>

Opublikowano

dziekuje za uznanie :hi:

prosze o szczera krytyke :gwizdanie: obiecuje ze banow nie bedzie :decayed:

Opublikowano

walniesz dystans z przejściem na 5x112 i będzie kox :naughty::kox:

Opublikowano

łeee tam :przebiegly:

Opublikowano

niestety cewki stanowia slaby punkt tych silnikow, podobnie jak w 1,8T

Opublikowano

o matko niedawno pytałem się o mechanika to już nowych 30 stron .......

dostałem zaproszenie na spot ale koledzy w takim tempie walą posty że boje się że zacznę seplenić na spocie bo nie będę nadążał :gwizdanie:

Opublikowano

dostałem zaproszenie na spot ale koledzy w takim tempie walą posty że boje się że zacznę seplenić na spocie bo nie będę nadążał :gwizdanie:

zacznij trenowac szybka mowe :wink4::cool1:

Opublikowano

ciekawe od kogo zaproszenie :mysli: :gwizdanie: jak nie wpadniesz to my wpadniemy po Ciebie :evil:

Ja już na POMORZU ....śniegu tu masa :naughty:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 17:59_________________________________________________no no Marcin fotki mexyk dzięki za ujęcie blondi :cool1:

Opublikowano

Ja już na POMORZU ....śniegu tu masa :naughty:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 17:59_________________________________________________no no Marcin fotki mexyk dzięki za ujęcie blondi :cool1:

:hi: to lecimy do ciebie pokrecic koleczka :decayed:

Opublikowano

zapraszam serdecznie na spot w Miastku 21.02.2009 :cool1: bardzo liczne atrakcje...wszystko to co uwielbiacie :evil:

Opublikowano

kurde widzialem Cie przed chwila... ale taki skoncentrowany byles przy opanowywaniu swojej mocy ze ani machania ani klaksonu nie slyszales... :cool1:

a faktycznie ktoś trąbił ale nie zwróciłem uwagi bo byłem po malym sprincie z Mazdą RX8 i jeszcze emocje nie opadły wtedy[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 18:22_________________________________________________a widzicie gdzie sie Deszczu patrzy na tym zdjęciu z kelnerką??? :naughty:

Opublikowano

siema chłopaki... i kobitki (jak są) :hi:

Musashi > wyslalem Ci pw :gwizdanie:

Opublikowano

zapraszam serdecznie na spot w Miastku 21.02.2009 :cool1: bardzo liczne atrakcje...wszystko to co uwielbiacie :evil:

przyjedziemy pociagiem :polew:

Opublikowano

0-0 po pierwszej połowie :cool1:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 18:48_________________________________________________

przyjedziemy pociagiem :polew:

wlećcie czym tylko chcecie będę czekał .... już jest skład z A4 - 4 szt :gwizdanie:

Opublikowano

koledzy pilna sprawa, czy możecie polecić rzetelnego mechanika w Poznaniu? potrzebuje wymienić pompę wody, co wiąże się niestety prawdopodobnie z ustawianiem rozrządu :angry:

zapomniałem że wszyscy mecz oglądają, więc poczkam do wieczorka :przebiegly:

Opublikowano

0-0 po pierwszej połowie :cool1:

ogladam :gwizdanie:

Opublikowano

koledzy pilna sprawa, czy możecie polecić rzetelnego mechanika w Poznaniu? potrzebuje wymienić pompę wody, co wiąże się niestety prawdopodobnie z ustawianiem rozrządu :angry:

zapomniałem że wszyscy mecz oglądają, więc poczkam do wieczorka :przebiegly:

polecam serwis na ul.Soboteckiej :good:Nikus pewnie też poleci ten servis :cool1: