Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 czas najwyższy ja już myślałem że ty po dwóch jesteś :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jakby co to ja też skorpion ... o co chodzi z czasami ? btw. Właśnie pokazali w faktach, ze ludzie muszą wysiadać z autobusu, żeby ten przekechał przez most, ... drogowcy postawili znak ograniczenia do 5 ton ... lub autobus bez pasażerów Nikuś, a amatorski network też supportujesz .. mam ruter neostrady DSL-G624T .. wgrałem jakis czas temu nowy FIRMAWARE V3.10B01T02.EU-A.20070523 i przy każdym wyłączeniu nie pamieta mi default routingu
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jakby co to ja też skorpion ... o co chodzi z czasami ? btw. Właśnie pokazali w faktach, ze ludzie muszą wysiadać z autobusu, żeby ten przekechał przez most, ... drogowcy postawili znak ograniczenia do 5 ton ... lub autobus bez pasażerów widzialem to :polew: mega bzdura
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie pisać za dużo, żebym jak wrócę do domu nie musiał godzinę zaległości nadrabiać :polew:
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie pisać za dużo, żebym jak wrócę do domu nie musiał godzinę zaległości nadrabiać :polew: jak sie gdzies szlajasz to potem tak masz :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a Paweł co tak podgląda jestem jestem juz drzemeczke mała robiłem bo po robocie jak przeczytałem zaległosci to sie zmeczyłem a jeszcze do tego obiadek i i sie na kanapie wyprostowałem a gdzie moja rodzinka bo widze ze nikogo niema
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie pisać za dużo, żebym jak wrócę do domu nie musiał godzinę zaległości nadrabiać :polew: jak sie gdzies szlajasz to potem tak masz :gwizdanie: :tongue4:
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu ja niestety zamawialem tylko 2 dla siebie...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu zaostają Ci tylko naklejki, ja mam takie wypukłe, madas chyba ma płaskie
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu zaostają Ci tylko naklejki, ja mam takie wypukłe, madas chyba ma płaskie my też mamy płaskie.
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu zaostają Ci tylko naklejki, ja mam takie wypukłe, madas chyba ma płaskie my też mamy płaskie. wlasnie Azunia... bo od Was mialem dostac naklejke ale ostatnio madas rozdawal i skorzystalem takze mozecie dac np bart-s
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 wlasnie Azunia... bo od Was mialem dostac naklejke ale ostatnio madas rozdawal i skorzystalem takze mozecie dac np bart-s :wink4 no dobra
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin to witaj w nowym klubie skorpionów 4 sztuki mamy na start Czasy hmm, mierzyłem elastyczność przy użyciu nowego programu na PDA GPS Performance, zapowiada się dobrze jak będzie sucho to będzie więcej pomiarów albo moim sprzętem inne auta przetestuję
ohkyomoon Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 vario tech.tak z czystej ciekawosci chcialem zapytac jak sie ten program przeklada do rzeczywistosci.program robiles u rogala wiec wykres od niego w jakims tam stopniu mozesz porownac.jestem ciekaw jak te porownania wychodza.pozdrawiam
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 skorpiony, skorpionami, a jakieś rybki są?
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Powiem tak, przekłamania na liczniku zawsze są ale z GPS raczej jest dokładniej. Co do elastyczności przed virusem to tylko w tyłku czułem, że krzywa była do d. i na 3cim do 100 przy 80 już doła łapał a teraz równo ciągnie. Jedyny sposób porównania to moje auto z madasa autem bo teoretycznie ma taką serię jaką ja miałem. Ewidentnie czuć zmianę po virusie
ohkyomoon Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 tak na przyklad ja [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:08_________________________________________________vario tech to musimy kiedys porownac twoj z moim. chociaz ja mam tylko b5 ale wartosci podobne do twoich.
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Azunia a co Rybka jesteś ? madas to rybka i moja żona która nie jest oficjalnie w klubie [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:12_________________________________________________ohkyomoon trudniejszego nicka nie było?? to ile Ty masz niutków, że podobne parametry ???
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 tak na przyklad ja Azunia a co Rybka jesteś ? madas to rybka i moja żona która nie jest oficjalnie w klubie ja jestem rybka i przemek też rybka, niestety młoda lew [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:16_________________________________________________przynajmniej sami nie jesteśmy [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:17_________________________________________________o, Deszcz jest
Rekomendowane odpowiedzi