ohkyomoon Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 na poprzednim składaku (tj. dół ajm, reszta awx+turbo awx) wyszlo 167km i 370Nm .Niestety w drodze powrotnej mialem "drobną usterkę" :gwizdanie:.Teraz jest ASZ od A3 i myślę, że wartości podobne,aczkolwiek potwierdzi to dopiero korekta u rogala.
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Apropo breloczków Młody, Madas, Śmieszny i Deszcz jak będziemy, proszę się do nas zgłosić.
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... a gdzies Ty byl jak Cie nie bylo?
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bart-S a żona pewnie skorpion - trochę się tym interesowałem ale z życia wiem, że ryby i skorpiony lgną do siebie jak muchy do lepu [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:25_________________________________________________miało być, że ryby i skorpiony lubią swoje towarzystwo oh.... to widzę, że dłubany motorek szacun
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Azunia a wy bedziecie na nastepnym zlocie
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Wieczór zaliczka na zlot wpłacona Panie Pawle ??
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Azunia a wy bedziecie na nastepnym zlocie jasne że tak
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Wieczór zaliczka na zlot wpłacona Panie Pawle ?? no własnie pisze na gg do madas ale nieodpowiada w tym temacie
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Azunia a wy bedziecie na nastepnym zlocie jasne że tak Macie bryloczek ten tylko z logo
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Azunia a wy bedziecie na nastepnym zlocie jasne że tak Macie bryloczek ten tylko z logo jasne że tak, przywieziemy, będziemy sie targować
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bart-S to pewnie rządzi Paweł poczekaj jak madas wpadnie na forum
Deszcz Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... a gdzies Ty byl jak Cie nie bylo? Córa miała ferie to wyskoczyliśmy na narty na tydzień do Czarnej Góry. I jedno jest pewne następny samochód bedzie w Q. Tańczyłem jak baletnica na ośnieżonych podjazdach
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobry wieczór, w końcu w domu... [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________Azunia a wy bedziecie na nastepnym zlocie jasne że tak Macie bryloczek ten tylko z logo jasne że tak, przywieziemy, będziemy sie targować super
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobra, ja zmykam, teraz Przemek sobie posiedzi, Miłego wieczorka do juterka
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witajcie ledwo udało mi się intruzów Kuredu i Musashiego wygonić z domu Paweł mega się cieszymy że jedziesz na zlot do Bukowiny żona mówi że cholernie się cieszy że jedzie żonka Twoja z córką
Rekomendowane odpowiedzi