Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 wiem Tomek ale musisz ją koniecznie ściągnąć do siebie ja tak kiedyś zrobiłem z teraźniejszą żoną. A myślisz o tym żeby zostać w wielkopolsce?
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zostać...hmmm dobrze mi tu od 4 lat, ale nie mam tu żadnej rodziny itd. ,póki nie ma dzieci to jest ok. a potem co, kto mi się nimi zaopiekuje...na stałe to nie możliwe raczej, choc bardzo bym chciał
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ale ja miałem ten sam motyw, pochodze z pomorza przyjechalem tutaj na studia, kobieta z pomorza, region rozwojowy, więc przyjechała do mnie i mieszkamy. w między czasie ślub i dziecko a rodziny tutaj ani jednej sztuki, sami jak palce.
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ...to moje najwyżej podeślę na wychowanie do wujka Musashiego ...będą miały lekcje z Vag-owania
Yelo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ive - albo zrobimy sobie domowe przedszkole
zdeniu Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 wyruszamy z ul.Sw Jerzego tamteż się spotykamy właśnie o godz. 16 na górze strony jest mapka wlkejona przez Tomka Iversona więc popatrz, wrzuć ulice w navi i dojedziesz. A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa..... wielkie dzięki tak więc postaram się pojawić
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 wyruszamy z ul.Sw Jerzego tamteż się spotykamy właśnie o godz. 16 na górze strony jest mapka wlkejona przez Tomka Iversona więc popatrz, wrzuć ulice w navi i dojedziesz. A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa..... wielkie dzięki tak więc postaram się pojawić ok mistrzu liczymy na Twoją obecność [br]Dopisany: 10 Październik 2008, 19:49_________________________________________________odebrałem Adiczke ok 17 więc czas chyba dobry sprężyli się chłopaki tak bardzo że lekko krzywo spasowali zderzak ale w poniedziełek poprawią głupio im było że hoho niby 0.3 cm ale ja zauważyłem
Yelo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 3mm japa nad zderzakiem - to się nie da nie zauważyć! Ludzie będą Cię na ulicach wytykać przez weekend i się nabijać :>
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 dokładnie ale co zrobić nie chiałem zostawiać do jutra a juz zmykali do chaty wole pojeździc z takim wybrykiem niz trzymać go tam do jutra, a ludźmi sie nie przejmuje niech patrzą na siebie pozdro Yelo oddaje codziennie głosy na Anetkę Twoją już dogania chyba konkurencję do grudnia będzie z przodu że hohoho
Yelo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki za głosy tyle że głosy są podsumowywane co miesiąc - czyli ta runda trwa do końca października. Jakoś przeżyjesz do poniedziałku - szczęście że spot za tydzień
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 spoko spoko Przemek damy rade
Pepin Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 OT. troche spamu z mojego dawnego klubu to jest fragment zlotu VU ... i reklama A4K http://zloty.vectra-unlimited.pl/Boszkowo/PITERON/pict6365.html http://zloty.vectra-unlimited.pl/Boszkowo/PITERON/pict6368.html http://zloty.vectra-unlimited.pl/Boszkowo/Gryngol/dscf7062.html koniec żywota http://zloty.vectra-unlimited.pl/Boszkowo/BiTu/dsc03916.html a to w kwestii tych lasek na zlotach http://zloty.vectra-unlimited.pl/Boszkowo/BiTu/dsc03914.html
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 iście rodzinne mieliście spoty Vectry a zabawa że hoho
duluki Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Pepin i wszystko na ten temat tzn To samo co u Nas he..he pojawiszsię na spociku ???zapowiada się fajnie przejazd przez miasto do pestki .A po tym wszysztkim Iverson zaprasza wszystkich na żarcie --- żartowałem Iverson wtedy by napewno nieprzyjechał .Ive ,ale skoczymy gdzieś na zarło co??? [br]Dopisany: 10 Październik 2008, 22:07_________________________________________________Pepin słoiczki kupiłeś???
Pepin Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Pepin słoiczki kupiłeś??? tak, kupiłem w jakimś sklpeiku ... (w Poznaiu szukałem 3 tygodnie temu słowików na grzybki .. 7 czy 8 sklepów od MAKRO, LIDLA, CAREFURA itp .. aż do PIOTRA i PAWŁA w dwóch punktach i - po blisko 2h jazdy od sklepu do sklepu znalażłem 0.5litra dopiero w jakimś starym SAMie )
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 trzeba było pojechać do sklepu społem z artykiłami gospodarstwa domowego i takie tam inne.
Pepin Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 trzeba było pojechać do sklepu społem z artykiłami gospodarstwa domowego i takie tam inne. łatwo powiedzieć ... trudniej znaleźć ...
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Duluki jasne ,że pojedziemy bo zawsze na glodnego wracam do Kalisza...Pepin dobry zlot...
Pepin Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Duluki jasne ,że pojedziemy bo zawsze na glodnego wracam do Kalisza...Pepin dobry zlot... Ja jutro mówię laskom, że za tydzień zabieram je do KFC .. będą wniebowzięte .. bo od zlotu A4 nad morzem nie było frytek BTW. co do zlotów to jeszcze troche spamu .. może na nastepny zlot A4K więcej się nas uzbiera to było w maju w Gosławicach http://zloty.vectra-unlimited.pl/Goslawice/Gryngol/dscf5707.html
Musashi Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 ...to moje najwyżej podeślę na wychowanie do wujka Musashiego ...będą miały lekcje z Vag-owania juz ja je wyszkole [br]Dopisany: 11 Październik 2008, 03:02_________________________________________________ trzeba było pojechać do sklepu społem z artykiłami gospodarstwa domowego i takie tam inne. łatwo powiedzieć ... trudniej znaleźć ... trzeba bylo zagadac, mam cala piwnice sloikow :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 03:05_________________________________________________pobudka
Rekomendowane odpowiedzi